Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI, RARES! sa fii mereu sanatos, fericit si sa il/o iubesti mult pe fratiorul /surioara ta!
Andrruzza ai grija de voi!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

la multi ani, Alessandra!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

LA MULTI ANI Brien !!!!

sa cresti mare sanatoas si voios , sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa te bucuri pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de parintii tai minunati ..Daria sa iti traiasca piticu ..sa fi sanatoasa si fericta alturi de el si de Mircea ...pupu u ...si love u

LA MULTI ANI Rares!!!!

sa cresti mare sanatoas si voios , sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa te bucuri pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de parintii tai si de samburel .Andrruzza sa iti traiasca baiatu si sa te bucuri de amandoi piticii tai ..sanatoasa si voioasa ..

size=3]LA MULTI ANI Alessandra!!!![/size=3] Giuliatm[/i]

Rp ..sa iti traiasca Tudor sa fie sanatos,mancacios sa aiba o viata frumoasa si plinaaaaaaa de lucruri bune sa fie norocos si voios ..tie multaaaaaaaaaaaaa sanatate ,refacere rapida si sa va bucurati tu si sotul multiiiiiiiiiii ani impreuna de copii vostrii fumosiiiii

Gabrianah si Danutza

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani Rares Andrei - Andrruzza

La multi ani Alessandra - Giuliatm

La multi ani Brien Constantin - Daria

Rp sa ai un bb sanatos si mancacios. refacere usoara si rapida.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

LA MULTI ANI, BRIEN!! LA MULTI ANI, RARES!! [/blue]LA MULTI ANI, ALESSANDRA!!! [blue]SA TRAITI MULTI ANI FERICITI, SANATOSI,CUMINTI, VOIOSI, SA VETI PARTE NUMAI DE BUCURII SI NOROC IN VIATA!!!!!!

Daria, sa-ti traiasca baiatul cel frumos, destept si cuminte si sa va bucurati de el! Sa aveti o petrecere placuta, stiu ca tu intrebai de vreo 2 luni cum vom sarbatori cei 2 anisori, banuiesc ca ati pregatit o surpriza drauta pt Brien?! Oricum, voi mereu sunteti inconjurati de prieteni, asa ca sunt sigura ca va fi foarte frumos! Va pupam cu mult drag, pupici speciali de la Andrada pt. Brien!!!

Andruzza, sa va traiasca baiatul cel frumos, destept ci cuminte si sa va bucurati de el 1000 de ani! Cind ne mai pui niste poze cu el, sa vedem cit a crescut?? Si sa fie sanatos alaturi de fratiorul/surioara lui, sa fie fericiti!! Poate ne mai povestesti putin cum te simti si ce simti (daca vrei,bineinteles) ca tare putin ne-ai mai povestit in ultima vreme! Distractie placuta!! Pupici lui Raresut!

Simona si Andrada (28.04.2005)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Zuzu, ma bucur pentru voi ca va fi un concediu in 4, chiar de sarbatorile de Pasti! Va dorim concediu placut! In ce-l priveste pe Bubu, poate ar trebui sa nu te mai stresezi atita, din moment ce maninca suficient, nu a slabit, nu are semne de boala...Daca e vorba doar de "circ" la masa, poate ar trebui sa incerci sa-l ignori o vreme si sa-i dai sa manince doar cind cere! Nu stiu, zic si eu, desi inteleg ca ai incercat deja toate strategiile...Multa sanatate!

Caramella, bine ai revenit printre noi, ca tare rar ne vizitezi! Asteptam pozele cu Alicia!!! S-ar putea ca ea sa se fi obisnuit numai cu tine si de aceea sa te caute mereu, chiar si cind sunteti in societate, pentru ca tu ii oferi siguranta si confort, dar cu timpul eu zic ca o sa-i treaca, nu trebuie fortata, probabil asa e firea ei mai timida, mai delicata, mai sensibila...Si Andrada ma prefera cind sunt acasa, ma striga, mai ia de mina sa merg sa ma joc cu ea, ma cauta, ma intreaba una-alta, dar daca plec la serviciu nu plinge dupa mine...Multa sanatate si bafta!

Rrox3, multumim frumos! Intoarcem cu drag pupicii!!

Simona si Andrada (28.04.2005)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani Rares. Sa fi sanatos si voios si sa coplesesti de bucurii familia ta! andruzza sarcina usoara!

La multi ani Brien! Sa cresti mare si sanatos! Daria , sa va bucurati de minunea ce o aveti!

La multi ani Alessandra!

tuturor!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

LA MULTI ANI, RARES, BRIEN SI ALESSANDRA!!! sA FITI SANATOSI, SA AVETI MULT NOROC, VIETI FRUMOASE SI FERICITE, ALATURI DE OAMENII CARE VA IUBESC!!!

Poze Rares

Filme Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Rrox, si mie imi pare foarte bine ca mai reusesc sa scriu. Va citeam la cateva zile, dar de cand am scris din nou mi-a revenit microbul forumului; las alte treburi balta si deschid calculatorul sa va citesc mai des, sa vad ce s-a mai intamplat.

Rares este foarte bine, putin racit, nimic serios, ii curge nasucul si stranuta, fara febra sau alte complicatii. Am observat ca este putin cam sensibil la frig. In rest, mananca foarte bine, vorbeste mult, dar nu foarte clar, inca stalceste cuvintele. Noi il intelegem, mai greu este sa comunice cu ceilalti. S-a obisnuit sa stea cu mama mea, e ok, sunt linistita din punctul acesta de vedere.

Ce ma deranjeaza putin in comportamentul lui este ca are, cateodata, crize de nervi, pentru ca ii luam lucrurile cu care vrea el sa se joace, adica aspiratorul, dupa ce-i luam mucisorii, sau puful de nas, uscatorul de par. Vrea numai lucruri ciudate ca sa se joace, iar daca i le luam se tavaleste pe jos si zbiara de ma dispera. Am reusit de fiecare data sa-l calmez, explicandu-i de ce nu pot sa i le dau, insa ma gandesc cu groaza sa nu ne faca asa ceva printr-un magazin. Mi-am inchipuit intotdeauna ca voi avea intelepciunea de a-l struni pe copil, ca nu va fi un razgaiat care tipa prin magazine ca vrea nu stiu ce lucru, dar vad ca in realitate este mai greu de educat decat iti poti inchipui.

M-am lungit la scris, cred ca v-am plictisit deja.

Poze Rares

Filme Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Rp felicitari si multa sanatate micutului Tudor,care sunt convinsa ca este superb.Sigur ca Maruta o sa te ajute sa il cresteti,ai vazut ca deja se gandeste la tine si va recomanda sa nu il mai luati in brate asa de mult

Brien .sunt sigur ca va concura cu Matei la premiul Nobel.Din parte noastra nenumarati pupici si un mare party..

Rares sa ramana la fel de frumos si cu mult succes la fete.Iar tie Andrruzza multa sanatate.Cum merge sarcina? Ai deja greturi si alte alea?

Alessandra

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput