Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

TUDOR bine ai venit pe lume, sa fi sanatos si fericit si sa ai muuuuult noroc! Sa fi cuminte si mancacios si sa-i bucuri pe parintii tai!
Rp FELICITARI si refacere usoara!
Adaptare usoara la noua formula!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

mi-am amintit:
mamacita voi stiti deja ceva va fi noul bebe? Baiat /fata? Ati ales nume?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Rp, felicitari si refacere rapida! Tudor, bine ai venit, sa ai viata frumoasa alaturi de familia ta!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

FELICITARI,rp,Tudor sa fie sanatos,frumos si zambaret ca Maruta,iar tu sa ai parte de refacere usoara si odihna cat mai multa,ajutor din toate partile si fericire in formula revazuta si adaugita!
ligia,multam de intrebare,teoretic cam peste o saptamana ar trebui sa-si arate rusinica,acum sa vedem daca va binevoi;Alex era un exhibitionist.Si,daca la el stiam amandoi,si eu si sotul,ca se va numi Alexandru/alexandra,acum...suntem confuzi

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

FELICITARI, RP!!! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL SI SA VA BUCURATI DE AMINDOI COPIII!! Tudor sa fie sanatos, voinic,voios sa se iubeasca fratiorii, sa se impace bine, iar tu sa te recuperezi rapid dupa operatie!!! Multi pupici lui Tudor si Marei din partea noastra! Asteptam pozele cu ei!

La multi ani, David Emil (Erix)!!

Simona si Andrada (28.04.2005)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Rp Felicitari!! Sa-ti traiasca minunea mica, sa fie sanatos, vesel, cumintel si fericit! Imi place mult numele ales Refacere rapida si multa putere sa-ti cresti micutii! Abia astept sa-l vad pe Tudor! Multi -ici si Marutei, sa nu fie geloasa si sa aiba parte numai de bucurii de la noul fratior!

Carmen bine ai revenit pe forum, sper sa te citesc mai des de acum inainte! Ce mai face Brad Pitt al nostru?

Dantje bine ai mai venit pe la noi! Ma bucur ca ati trecut peste probleme, sper sa nu mai aveti altele si te astept sa ne scrii mai multe despre Martjin, chiar mi-era dor de el

Gabrianah mai ingaduie-l putin pe Fat Frumos al tau (cel de-al treilea caruia ii ies toate ispravile ) si o sa vina el pe lume Stii si tu ca e data nasterii e +/- 2 saptamani Tin pumnii sa vina usor pe lume si sa fie sanatos tun!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI ALICE,ALEXIA,MELISSA IOANA si DAVID EMIL!!Sa cresteti mari ,sa aveti noroc in viata si sa va bucurati parintii!

RP felicitari!Micutule Tudor bine ai venit pe lume!Sa fericit alaturi de familia ta!

MAMACITA felicitari!Ma bucur pentru voi,sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si cumintel!

OCRAINIC tare m-au emotionat pozele,bebe Luca e frumos foc si mamica lui la fel!

DANUTA te admir ,esti o supermamica ,faci treburi casnice,cumparaturi,conduci masina.,cu asa burtica mare!Nu mai ai mult de asteptat,asa ca fa-ti bagajul.Se pare ca mamicile la a douia sarcina sunt mai relaxate,eu una aveam bagajul facut de la 6 luni.

Numai vesti bune ce m-au inveselit.

Alicia e acum la parintii mei pana duminica .Inca o mai apuca si mai plange dupa mine,adineaori am vorbit cu ea la telefon si a inceput sa planga si sa spuna 'veau a mama'.
Sa va spun pe scurt cum a decurs ziua de duminica cand au venit invitatii.A fost tare rusinoasa,vroia la mine in brate,a plans cand o lasam singura,desi cunostea pe toata lumea(pe unii ii vede mai rar adevarat).Incet si-a mai dat drumul si a mers si ea la copii,a dansat dar cand i-au cantat la multi ani s-a pus din nou pe plans si nici nu a vrut sa sufle in lumanare.La sfarsit cand au mai plecat din invitati s-a simtit mai in largul ei si a facut chiar si parada modei.
N u stiu cum sa fac ,mi se pare ca e prea dependenta de mine,cand mergem in parc nu vrea la copii mai nou,e tare timida,ma tine de mana sa ma duc peste tot cu ea.
Poze voi pune zilele urmatoare,nu le-am primit pe toate,am facut cu mai multe aparate.

CARMEN si Alicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

rp,
felicitariTudor,bine ai venit pe lume!O viata lunga,cu sanatate si mult noroc!

Despre noi nu sunt prea multe de spus...Bubu tot cu crize la masa,deja cam de 3 luni.Pediatrul m-a trimis la consultanta in nutritie ,am vb cu asigurarea si a ramas sa ma sune...dar nimic!M-au apucat toti nervii si m-am dus la farmacie,unde mi s-a recomandat Multisanostol,pe care am inceput sa i-l administrez de astazi.Sa speram ca da rezultate.Initial nu vroiam sa-i dau vit sintetice,dar nu am incotroSunt cu nervii mai mult decat prastie,oricat de calma as vrea sa ma pastrez,dar cand vad ca ii gatesc ziulnic si il apuca isteriile cand vede mancare imi vine sa-mi iau campii!Mai nou cere"elitses"-maslinute in greaca,si i-am dat cateva si a papat cu placere.Per total,mananca ok,dar mereu cu mult teatru si multa bataie de cap...de nu ne ajunge 1 ora sa terminam

Sunt f fericita ca am schimbat biletele de avion,vom veni pe 28,in 4!Sotul mi-a facut surpriza pe ultima suta de metri si a reusit sa-si rupa un pic din concediu sa fim impreuna de Sarbatori!

Sper sa gasesc timp sa va mai pun nsite pozici ca n-am mai pus de secole...

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

TUDOR bine ai venit pe lume! Sa te ajute Dd sa fii mereu sanatos, fericit, sa ai noroc cu carul! Rp FELICITARI! Sa iti traiasca baietelul, si sa fiti fericiti toti 4!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI, BRIEN! Sa cresti mare, sanatos, fericit si sa fii mereu lumina vietii parintilor tai! Te pupam cu drag, ginerica !
Daria ai fecior maaaare deja!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput