Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

LA MULTI ANI, VLAD! SA FII SANATOS, SA CRESTI MARE SI FRUMO0S, VOINIC SI VOIOS! [ red]
Coco, sa va bucurati de baietelul vostru muuultu ani de acum inainte! Distractie placuta! Multi pupici!

Ana, imi pare rau ca e asa de bolnavior Victoras, saracutul, si tu esti asa stresata si obosita...Nu stiu ce sa zic de ce nu-i trece febra, poate e totusi un microb care nu vrea sa plece, daca are si frisoane...Cred si eu ca e doar o coincidenta ca i-a scazut temperatura imediat dupa o doza de antibiotic...Multa sanatate va doresc si sper sa nu se molipseasca si Eva, mai ales ca peste 2 zile e ziua ei de nastere! Va pup!

Simona si Andrada (28.04.2005)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

]LA MULTI ANI Vlad !!!! [/i]

sa cresti mare sanatoas si voios , sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa te bucuri pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de parintii tai minunati ..Coco sa iti traiasca piu ..sa fi sanatoasa si fericta alturi de el si de cei dragi tie

Gabrianah si Danutza

O zi superba la toate dragele mele !!!

Noi suntem bine ..Benny se joaca in curticica din spate ..toata ziua ..eu sincer is cam deprimata fara chef de nimic ..desi e o zi superbaaaaaaaaaaaa de primavara si o parte din mine ar vrea pe plaja ( e la 10 min de noi ) .. pur si simplu nu am tragerea de inima pana acolo ..asa ca stau in casa ..e am si probleme femeiesti si cred ca ele imi agraveaza starea de acu cateva zile si de asta is asa de

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Alessia, si eu sunt intr-o forma mai nasoala azi, dar cred ca la mine e din cauza vremii de afara, ca e frig si o atmosfera gri ... In plus, sunt la serviciu azi, asa ca am un chef "nebun" de viata ! Te invidiez pentru ziua de primavara cu soare, si pentru plaja la 10 metri de tine !!!!! Iti doresc sa iti revii pina maine si sa iti treaca depresia! Pupici nazdravnului Benny! Poate ne scrie cineva vreun mesaj optimist sa ne inveselim si noi??

Simona si Andrada (28.04.2005)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani Vlad Coco

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Alessia, am vazut pozele cu Benny de ziua lui. Sunt superbe si haioase. Benny a crescut mult si este foarte frumos, mi-a placut mult. Pana si Rares s-a oprit din joaca si s-a uitat la poze, i-am spus cum il cheama pe baietel si tot repeta Benny-Benny. Lui Rares i-a placut tortul, vroia sa manance si el. Pupici lui Benny Dezbracatu si mamicutei fara chef!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Vlad!
coco

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multi ani Alessandra si Rares pt ieri.
Andrruzza, multumesc

La multi ani Vlad!!

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

LA MULTI ANI fericiti Brien,Rares si Vlad!

Multumesc f mult tuturor fetelor pt raspunsurile legate de problemuta noastra cu mancatul.I-am schimbat ora mesei principale,acum inainte de somn,adica 1-2 pt ca se trezea tarziu pe la 4-5 si pana termina el"pranzul"trebuia sa pape de seara.Am primit raspuns de la consultanta in nutritie si sper sa ne ajute.Vom avea programare saptamana viitoare.
Am fost azi cu ambii la medic(am asteptat 2 h)pt ca sunt raciti si le curg nasucurile ca robinetul.Nu e nimic grav din fericire si mi-a recomandat tratamentul pe care li-l aplicasem eu inca 2-3 zile.
Alte noutati nu avem,decat ca Bubu turuie intrunaSeara cand vreau sa -i spun o poveste,ma intrrupe la fiecare 3 cuvinte,repetand si el cuvinte dupa mine.Si ce ma bucura enorm,este ca a inceput sa faca propozitii(scurte)de genul"bubu bea apica"sau "mergem a pimbare".In plus,mie mi se adreseaza numai in romana,rar mai greseste si imi zice cate un cuvant in greaca,dar apoi ii spune imediat si corespondentul in romana,probabil dandu-si seama ca a "gresit".

Va pup si va doresc tuturor week-end fain!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Multumim pentru urarile de ieri!
A fost o fi frumoasa si reusita. Pana la urma acasa i-am organizat,asta din cauza ca 3-4 dintre copii invitati s-au inbolnavit(unii varicele si altii viroze). Nu ne-am mai strofocat ca anul trecut(cand am gasit 17 feluri de aperitive care mai de care....)ci am comandat ,de la cea mai gustoasa pizzerie,7 tipuri de pizza si am facut platouri. Toata lumea a fost in delir.Intr-adevatr pizza e si extrem de buna dar si diversitatea de gusturi si preferinte s-a acoperit perfect.
Brien s-a comportat tipic lui,adica fericit nevoie mare datorita atentiei care i s-a acordat.Am avuit multi invitati. A primit o groazaaaaaaaaa de de toate. Haine multe si frumoase, jucarii de tot felul(o gramaaaaaaada ca ma intreb unde sa le mai pun?), carti multe, multe... etc
Avem poze

Maine e prima zi oficiala de gradi!

Poze frumoase cu noi

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

rp sa-ti traiasca baietelul. Tudor e numele care il doream si eu pentru Brien,dar care n-a rezonat cu doleantza lui Mircea. Sa fie sanatos si norocos. sa va umple vietile de bucurii.Abia astept sa il vad !

carmenduta ma bucur de revenirea si revederea voastra.rares e un frumos!Foc!!!

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput