Piticodromul de sept-oct 2005 (172)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Diplodocus eu iau din comert ca n-am surse de incredere. Dupa mine sunt parti bune, dar si rele (de ex. mie mi se pare prea gras laptele proaspat pentru copiii asa mici). Dar ca o necunoscatoare ce sunt... imi dau si eu cu parerea .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ioi ce subiect tare asta cu isteriile!Sambata am fost in Cora si n-am gasit carucior cu masinuta si asta a dat startul crizelor de urlet.Si pe fond sonor cu urlete de prunc ne-am facut noi cumparaturile.Taica-so bietu era livid ,ii venea sa planga si nu mai stia ce sa-i faca.Eu tranteam in cos diverse,am ajuns acasa si m-am trezit ca am cumparat te miri ce si ca ce-mi trebuia n-am prea luat.
Era clar ca urletele erau declansate de diverse frustrari(ca n-are cos-masina,ca nu are voie sa ia produse de pe raft,ca nu are voie sa iasa si apoi sa reintre pe unde-s casele de marcat etc.)Normal ca toata lumea se holba la noi cu diverse moace(unii intelegatori,altii mirati,altii oripilati).
Cert e ca eu si sotul am fost la sfarsit cu nervii prastie,obositi ca dupa o zi de sapa si cu sentimentul ca suntem niste parinti care nu-si stiu educa ccc copilul(sentiment implementat de majoritatea moacelor vazute;noroc ca n-a tinut mult sentimentul asta).
Cand s-a vazut in scaunul de masina al meu prunc era tot un zambet,cel mai linistit copil de pe pamant.
Am declarat cu sotul la unison ca noi la cumparaturi cu pruncul,cel putin o perioada,nu mai mergem.Sa vedem cat ne tine.

Cei linistitor oarecum e ca e o chestie de varsta si ca vor trece(am exemplu pe copilul unor prieteni care se manifesta cam la fel in perioasa asta ,iar acum,la 3 ani,e foarte cuminte;si m-a linistit si Gabi cand a zis la fel despre Mihnea)

Deci,dragelor,e necesar sa avem rabdare cu carul,nervi de otel si puterea de-a putea sa ignoram spectatorii.
Cumpar rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

De cand tot vreau sa-i zic Sofiei sa ne anunte cand apare Unica in care are ea articolul,ca eu am luat acu vreo saptamana ultimul numar si nu era in ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diana, la fel am patit si noi in Cora, chiar cand s-a deschis. da-ti seama, cu baloanele alea sus......Petra pe toate le vroia. N-am stat la cumparaturi. Am plecat acasa si s-a dus singur Pepe . Acuma nu mai avem probleme, sper . Ti-am scris ieri pe mess sa imi dai reteta de chec cu banane, ca nu-mi mergea linkul si deja sparsesem ouale. Am rezolvat pana la urma. Si tie ti-a iesit asa inchis la culoare?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

'Neata tuturor,

sa ne bagam si noi in seama la poll-urile din zilele trecute:

-eu pijama ii dau cam de doua ori pe saptamana, avem inca din cele tip combinezon din polar...si intra in sacul de dormit cu totul, inca...
-body ii pun in fiecare seara nou dupa baita. ca marime suntem la cele de 18-23 luni, mai mari nu exista deci cand or sa ii ramana mici astea o sa trecem la maieut normal si chilotel probabil.
-balsam pt hainute eu folosesc comfort pure si detergent non-bio. azi am observat ca ana are niste bubite mici pe ea si ma intreb daca or fi de la detergent sau de la mancare...
-cat despre accese de furie sau 'tantrums' cum se numesc aici, si andrei a avut tentative acum ceva timp, cam in stilul descris de voi, cu trantit cu fundul de podea, bataiala in carucior, bazdaci in adevaratul sens al cuvantului.
off topic: e o reclama aici la tv cu o mamica la cumparaturi cu un baietel. la un moment dat baietelul incepe si se tranteste pe jos pe burta in pozitia de inot si incepe si urla ca nu stiu ce voia sa i se cumpere....faza la care mamica se tranteste si ea pe jos, incepe sa urle, isi smulge parul din cap....ramane copilul interzis, bineinteles ca se calmeaza si astfel isi continua linistita mamica cumparaturile....nu mai stiu la ce era reclama, dar nu cred ca are importanta

Aici se numesc 'terrible twos' si este varsta la care cei mici testeaza limitele celor mari, exact cum a spus si kristinutza...exemple sunt nenumarate..

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

In legatura cu laptele, cel care exista aici pe piata full fat are 3.5 % grasime. Stiu ca laptele full fat este cel bun pentru copii, cel semi-degresat nu se recomanda pana la varsta de 3 ani, iar cel degresat complet nu pana la varsta de 5 ani. Acum, astea sunt recomandarile aici....nu stiu prin alte parti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Pe mine m-au mirat f. tare privirile dezaprobatoare ale bunicilor in parc sambata cand domnisoara vroia mortis mingea altui copil.
Domnisoara plangea, dadea din picioare cu istericale cu tot.
Si o bunica ma intreba: "Da' ce are, ii e somn ?".

Anca are impresia ca si parcul e tot o cresa, unde toata lumea partajeaza jucariile.

Diana, asa sunt toate cumparaturile noastre de cateva sapt.
Inchipuie-ti ca suntem in formatie de 4 si ca toti 4 urlam: Victor cu Anca la noi, io la sotul, sotul la mine si dupa amandoi la copii.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Andreeeea, tu ziceai de metode de educare in strainataturi...sa va zic cum e aici? ca la nebuni...eu n=am vazut nicaieri copii care sa se tranteasca pe jos in supermarket-uri si mall-uri si parinti carora sa nu le pese....
Mi-aduc aminte cat ne-am stresat noi (eu si sotul) cand mergand odata la cumparaturi a inceput andrei sa urle in carucior (bebe fiind)....ne-am inrosit ca racii, aveam impresia ca sigur vine sa ne ia cineva la rost ca suntem parinti denaturati de ne urla copilul....dar de unde...nu s-a sinchisit nimeni....
La faza cu intinsul si taratul pe jos prin mall-uri nu sunt de acord....
acuma, cand o face si al meu....nu stiu cum o sa reactionez, dar banuiesc ccc ca-l voi salta de o aripa si ii voi distrage atentia catre altceva....

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, nu vrea nimeni sa ia o fetita mofturoasa si plangacioasa????? ca eu nu mai pot....ajunsesem s-o vad si eu pe Ana ca mananca undeva la 30 oz (aprox 900ml) lapte pe zi....si ma bucuram...dar de doua zile, Ana mea e in greva foamei la propriu, de aseara de la 9 si pana dimineata la 10 a mancat 150 ml de lapte....eu m-am saturat...o dau...o ia cineva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

5 minute sa schimb capitolul!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput