Piticodromul de sept-oct 2005 (172)
Raspunsuri - Pagina 24
kristinutza spune:
petra ma uimeste tot timpul cu cate stie ea. 
hai ca ma intorc la treaba. mai ales daca am avut baba asa de urata... :(
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
b_irina_c spune:
Innaa hi hi si eu vroiam saptamana trecuta un golf V, dar e mult prea scumpa s-o calaresc eu la serviciu prin toate gropile zilnic
, asa ca sigur voi opta pentru ceva mai ieftin si mic ca sa am loc sa parchez ![]()
kristinutza eu zic aca de anul asta sa schimbi baba.. o iei pe alese, de exemplu cea de azi
(eu le aleg ca-mi place sa cred ca nu chiar toate sunt predestinate si ca am si eu dreptul sa aleg, chiar daca treaba cu bebele intra in clasa "superstitii")
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Gavrilia spune:
Locca nu ai intarcat inca? si eu ma gandeam ca sunt ultima...daca nu se trezea asa des...poate nu intarcam nici eu; oricum nu ma mai gandesc la nimic!Gata, am intarcat si gata...
. Acum la urmatorul...
.
Sa aveti o zi frumoasa!
Hai,nu veniti in Kisselef? ca e taaare frumos afara!
Piticul meu inca doarme, de la 12.30...ce bine a prins intarcarea ...![]()
Gavrilia spune:
Diplodocus cum te-ai simtit dupa ce ai intarcat?
Sau cele care ati intarcat mai tarziu, cum v-ati simtit?E ceva normal vinovatia asta?Si faptul ca simt ca s-a detasat de mine, deh acum doarme in patutul lui, nici nu ii mai dau sa suga...voi ati trecut prin asta?sau am eu pititci multi...
locca spune:
Pai eu l-am amenintat ca il mai las pana la 1 an jumate
. Dar recunosc cinstit ca daca eram in situatia sa se trezeasca fff des doar asa de tocaiala il intarcam demult. Acum suge numai seara, rar si noaptea o data maxim.
Eu o sa ajung acasa pe la 5 si atunci iesim afara.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
innaa spune:
Codrutate intreb aici ca la celalalt subiect poate nu mai intri. Pt contul acela de la BRD se percepe comision banuiesc, nu?(ma refer la accesatul de pe net)
Gavrilia vezi ca are si parti bune intarcatul? Ti-am zis eu ca incepe sa fie mai usor!
Mami si
Buburuza lui mami
nanadana spune:
salutare la fete
ne mai tineti minte?!!
am admirat pe ilinca si teodora
anto multi pupicei de la noi
,carmi mersi pt stiri
ce mai face zambaretul?
meme nici al meu nu vorbeste,este un puturos 

irina asa este si al meu este tare "mamos"
cge spune:
Dana si Meme, am citit ca s-ar putea ca puiutii care aud 2 limbi sa vorbeasca mai greu. Asteapta sa le aprifundeze si cand incep sa vb. , vor vorbi perfect ambele limbi![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
codruta_grg spune:
Innaa, mie imi ia 35.000 lei/luna. Doar ca sunt mari comisioanele in momentul in care faci plati (de ex: pt mobil: 35.000, pt. electrica 35.000, pt gaz: 40.000 lei...si tot asa...cand socotesti cat ia banca, mai bine mergi direct acolo cu facturile-dar mie mi mult mai usor de acasa-deocamdata)
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
nanadana spune:
cge o fi si asta ,dar pe mine ma enerveaza ca Antoine intelege foarrrrrrrrrte bine amandoua limbii,dar de vorbit ....pauza