Piticodromul de sept-oct 2005 (172)
Raspunsuri - Pagina 23
Gavrilia spune:
Am uitat sa ii raspund Ruxandrei. Da, mai bea si laptic Dorna sau chiar de vaca, insa acum o sa vad daca va mai vrea!In general bea cam 200-250 ml.
Incep sa ma linistesc cu gandul ca odata si odata tot trebuia sa-l intarc si sa nu-mi fac probleme de constiinta ca nu am avut mai multa rabdare cu el si ca trebuia sa-l ingadui si noaptea sa suga desi vroia foarte des.
Asta e! O despartire grea pentru mine, desi Casian acum ma iubeste mai mult, vine si ma ia in brate, ma pupa...dragalasenie mare pe noi
.
Am sa incerc sa ma mai mulg, caci vad ca mai am laptic, insa e bine sa-i dau lui Casian laptele?sau sa-l arunc?
cge spune:
Da, e vb. de vaccinarea suplimentara ptr hepatita A.
Nu stiu mai multe, ca noi inca nu i l-am facut Ancutei.
Daca mobilizez, ii fac un test de anticorpi si lui Victor, si i-as face si lui vaccinul asta.
Dar mai e pana atunci.
Acum in martie, ii voi face Ancutei varilix-ul.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
codruta_grg spune:
Innaa, ce fai de voi cu somnul. Noi cu forta facem nani. Mi-ar place si mie sa vina sa ma cheme sa o duc la nani
. Eu am luat ceva antibiotice si acuma CM-ul mi-a venit mai putin. Cred ca pot influenta medicamentele CM.
Gavrilia, eu zic sa nu te mulgi, ca stimulezi lactatia. Daca ai probleme cu sanii mai bine intreaba dr. ce pastile trebuie sa iei.
Irina, cum stai cu sofatul
?
Eu stiu ca vaccinarea antihepatita A este facultativa. Nu stiu daca am sa i-l fac (eu am avut hepatita A si acum ficatul e complet refacut) si nici cel antivaricela nu cred (mai ales ca eu suspectez ca a facut varicela cu aparitia doar a 4-5 bube fix la 2 saptamani dupa ce a facut vecinul nostru cu care s-a jucat Petra)
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
BiuMil spune:
Norina, macar un tel la o televiziune sa dai...stim noi care
...mai deci la spital face treaba asta...nu pot sa cred. Nu mai zic nimic...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
innaa spune:
Norina destul de ciudata treaba cu aparatul asta...ar trebui sa deschizi un subiect pe forum sau sa incerci cumva sa mai gasesti persoane care au fost la un astfel de aparat sa afli pareri...cineva trebuie sa stie ceva .
Irina deci este pentru hepatita A...inteleg. Ma enerveaza doctorita noastra ca nu mi-a zis mai multe despre vaccinurile optionale. Mi-a taiat-o din start..." da...ii poti face si alte vaccinuri care nu sunt in schema obligatorie dar nu se gasesc" Putea sa imi spuna mai multe...care sunt aceste vaccinuri si cum as putea face rost de ele, dar..nimic.![]()
Mami si
Buburuza lui mami
diplodocus spune:
FETELOR..ca vorbiti de vaccin...
Luca a urmat schema de la stat...
La un moment dat am vrut sa intervin si sa-i cumpar suplimentare..S-auuitat si medicul de familie si farmacistele la mine foarte ciudat, nu intzelegeau ce m-a apucat
Apoi nu am gasit in farmaciile din satul nostru...Trebuiau comandate la Cluj...
Acum nici nu mai stiu ce sa fac cu el...Sa-l las in continuare asa, sau sa incerc sa mai recuperez ceva???
Luca-Mihnea Cel Voinic
b_irina_c spune:
Codruta in continuare imi place la nebunie
. Trebuie sa ma obisnuiesc cu latimea masinii si cu cele 1000 de manevre de facut in intersesctii
, dar nu ma las... Deja imi fac planu' (ca tiganul) sa-mi iau la anul o masinuta doar pentru mine ![]()
Innaa nu stiu cum e doctorita ta, poate chiar nu se gasesc in farmacii in zona ta. Doctorita veche a lui Vladut nu auzise nici de biotics baby, sa nu mai vorbim de vaccinuri optionale
.
Diplodocus si eu am facut schema de la stat. Din cate mi s-a spus la vremea respectiva variantele de cumparat aveau inca o imunizare (am uitat pentru ce
), dar in rest erau la fel. Numai un medic iti poate spune care e diferenta si ce se poate recupera. Eu din cele suplimenater ma gandesc la cel de hepatita A, dar ma voi consulta intai cu noua doctorita.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Si uite cum am ajuns ultima care intarca plodul, si zau ca nu ma gandeam vreodata ca o sa ating recordul asta.
Am iesit acum in piata si am vazut o gramada de carucioare pe drum. Sunt nostalgica, ce frumos era anul trecut pe vremea asta, stateam toata ziua cu Matei, ma intalneam cu Mifloricica la impins de carucioare... Mai vreau ![]()
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Schema de la stat nu include vaccinarea contra meningita. Iar vaccinul polio nu este oral in cazul infanrix (varianta de vaccin pe care o cumperi).
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
innaa spune:
Irina asa ma gandesc si eu ca poate nu se gasesc in Tg-Jiu dar putea macar sa imi spuna uite poti suplimenta cu asta asta si asta ..daca te descurci si le gasesti foarte bine! Asa stiam si eu de ce trebuie sa ma interesez. Insa ea s-a uitat la mine cum s-au uitat si la diplodocus :) desi pana acum mi s-a parut destul de pregatita doctorita acum are o bila neagra.
cat despre masina si eu vreau! si eu! una doar a mea!
un peugeot 206 e visul meu cel mare si m-as multumi si cu un opel corsa micut, alb, cu doua usi si geamuri fumurii
. dar mi-a promis consortul ca odata si-odata tot imi indeplineste visul...dupa ce isi ia el golf V ca asta vrea saptamana asta
(saptamana trecuta voia dubita de la peugeot)
Mami si
Buburuza lui mami