Piticodromul de sept-oct 2005 (172)
Raspunsuri - Pagina 21
b_irina_c spune:
neatza 
Kristinutza pe 2 a fost innorat toata ziua, ba am impresia ca si a plouat putin :(.
Eu mi-am ales 2 babe, na! Ca apoi sa o aleg pe aia mai frumoasa
.
Codruta felicitari la Petra pentru numaratoare!!! Dar si pentru "ughi".
Mai acum vreo 2 saptamani l-am laudat pe Vladut ca s-a culcat singur si ca dormea toata noaptea... Ce vremuri!! In rest e vesel nevoie mare. Ba mai nou a inceput sa vorbeca bebelusheasca
, nu doar cuvinte al caror inteles trebuie sa-l deslusim noi si tipaaa de se aude din strada ca asa l-a invatat bona sa faca vocalize
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
cge spune:
Despre vaccinuri: Varilix-ul si cel impotriva hepatitei sunt optionale si se cumpara.
Luna asta o sa ii facem si noi Ancutei varilix-ul.
Carmi, te rog frumos, spune-i Antoanelei ca ii tinem pumnii ei si surioarei lui Victor.
Codruta, felicitari ptr Petra, n-o sa aiba pb. cu matematica.
Asa mi-a facut si Victor, pe la 1 an si ceva, vorbisem acasa ca mergem sa luam 2 banane si la magazin vanzatoarea ne-a pus 3.
Si el atunci a specificat vanzatoarei : "Nu, tei(3) - doua !!".
Anca e mare smechera, se joaca cu papusa (papu), o dezbraca, o plimba cu caruciorul pana cand o pierde pe drum. I-am zis ca a facut papusa buba, si a dat-o cu crema ei de fundulet (tot ca a Anyei-preparata la farmacie). Asa ca sigur s-a reparat papusa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
innaa spune:
Cristina Varilix-ul pentru ce este? Dar se gasesc in farmacii? Eu am intrebat doc de fac si mi-a zis ca nu se gasesc asa ca nu are rost sa ma ambalez
dar totusi ... Si cat costa stii?
Mami si
Buburuza lui mami
innaa spune:
hihi hi ce tare a fost Victor cu bananele :))) dar si Ancuta cu cremutza! Si Noelia imi da cu crema de corp pe picioare dupa baita:)
Mami si
Buburuza lui mami
locca spune:
Neata
mai primiti la cafea sau ati terminat?
Innaa, varilix-ul este vaccin optional contra varicelei.
Matei nu il face, avand in vedere ca inca nu se duce in colectivitate.
Carmi, multumim pt. vesti. Transmite-i lui Anto urarile noastre de bine, te rog. 
Gavrilia, succes cu intarcarea! Accepta alt lapte?
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
alexuta2005 spune:
Neata' fetelor!
Si Alexia a inceput sa se joace cu papusa Darla.Ii da laptic sa pape si o mangaie ca sa zica "mama".Uneori o gadila pe picioare si papusa rade, si incepe si ea sa rada.
Irina sa-mi zici si mie cand deslusesti limbajul bebelusesc. Alexia vorbeste non-stop dar nu pricep nimic.
Codruta ma uimeste Petra, felicitari!
Gavrilia bafta cu intarcatul!
locca spune:
Ca tot zise Innaa de filme, de vreo 2 luni ma chinui sa vad si eu volver si nu apuc.
Ina, am uitat sa-ti spun ca si eu am ascultat Luz Casal in weekend. Asta ca protest la preferinta clara a lui matei pt. johhny cash
.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Casina slabe sanse sa deslusesc ceva. Eu ma bucur ca a inceput sa vorbeasca asa pentru ca in felul asta probeaza litere noi. De exemplu el zice cachi in loc de tati, dar cand o ia pe limba lui pronunta diverse silabe printre care si ta si ti.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
codruta_grg spune:
Si eu ma pregatesc sa vad Volver...:) il am pe DVD si nu apuc....
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
country girl spune:
Dupa cafeaua de dimineata, am bagat un oki scurt la imobiliare, ca v-am spus ca ne cautam locuinta mai spatioasa. Am stabilit vreo doua vizionari saptamana asta, pana acum.
Avem deci copii matematicieni? Bravo! Teama mi-e ca fiica-mea n-a fost incurajata acasa spre a-si dezvolta asemenea talente. dar in schimb promite ca va fi o mare actritza!![]()