Piticodromul de sept-oct 2005 (172)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza

Kristinutza pe 2 a fost innorat toata ziua, ba am impresia ca si a plouat putin :(.

Eu mi-am ales 2 babe, na! Ca apoi sa o aleg pe aia mai frumoasa .

Codruta felicitari la Petra pentru numaratoare!!! Dar si pentru "ughi".

Mai acum vreo 2 saptamani l-am laudat pe Vladut ca s-a culcat singur si ca dormea toata noaptea... Ce vremuri!! In rest e vesel nevoie mare. Ba mai nou a inceput sa vorbeca bebelusheasca , nu doar cuvinte al caror inteles trebuie sa-l deslusim noi si tipaaa de se aude din strada ca asa l-a invatat bona sa faca vocalize .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Despre vaccinuri: Varilix-ul si cel impotriva hepatitei sunt optionale si se cumpara.
Luna asta o sa ii facem si noi Ancutei varilix-ul.

Carmi, te rog frumos, spune-i Antoanelei ca ii tinem pumnii ei si surioarei lui Victor.

Codruta, felicitari ptr Petra, n-o sa aiba pb. cu matematica.
Asa mi-a facut si Victor, pe la 1 an si ceva, vorbisem acasa ca mergem sa luam 2 banane si la magazin vanzatoarea ne-a pus 3.
Si el atunci a specificat vanzatoarei : "Nu, tei(3) - doua !!".

Anca e mare smechera, se joaca cu papusa (papu), o dezbraca, o plimba cu caruciorul pana cand o pierde pe drum. I-am zis ca a facut papusa buba, si a dat-o cu crema ei de fundulet (tot ca a Anyei-preparata la farmacie). Asa ca sigur s-a reparat papusa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Cristina Varilix-ul pentru ce este? Dar se gasesc in farmacii? Eu am intrebat doc de fac si mi-a zis ca nu se gasesc asa ca nu are rost sa ma ambalez dar totusi ... Si cat costa stii?

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

hihi hi ce tare a fost Victor cu bananele :))) dar si Ancuta cu cremutza! Si Noelia imi da cu crema de corp pe picioare dupa baita:)

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

mai primiti la cafea sau ati terminat?
Innaa, varilix-ul este vaccin optional contra varicelei.
Matei nu il face, avand in vedere ca inca nu se duce in colectivitate.

Carmi, multumim pt. vesti. Transmite-i lui Anto urarile noastre de bine, te rog.

Gavrilia, succes cu intarcarea! Accepta alt lapte?

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata' fetelor!
Si Alexia a inceput sa se joace cu papusa Darla.Ii da laptic sa pape si o mangaie ca sa zica "mama".Uneori o gadila pe picioare si papusa rade, si incepe si ea sa rada.
Irina sa-mi zici si mie cand deslusesti limbajul bebelusesc. Alexia vorbeste non-stop dar nu pricep nimic.
Codruta ma uimeste Petra, felicitari!
Gavrilia bafta cu intarcatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ca tot zise Innaa de filme, de vreo 2 luni ma chinui sa vad si eu volver si nu apuc.

Ina, am uitat sa-ti spun ca si eu am ascultat Luz Casal in weekend. Asta ca protest la preferinta clara a lui matei pt. johhny cash .

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Casina slabe sanse sa deslusesc ceva. Eu ma bucur ca a inceput sa vorbeasca asa pentru ca in felul asta probeaza litere noi. De exemplu el zice cachi in loc de tati, dar cand o ia pe limba lui pronunta diverse silabe printre care si ta si ti.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si eu ma pregatesc sa vad Volver...:) il am pe DVD si nu apuc....

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Dupa cafeaua de dimineata, am bagat un oki scurt la imobiliare, ca v-am spus ca ne cautam locuinta mai spatioasa. Am stabilit vreo doua vizionari saptamana asta, pana acum.
Avem deci copii matematicieni? Bravo! Teama mi-e ca fiica-mea n-a fost incurajata acasa spre a-si dezvolta asemenea talente. dar in schimb promite ca va fi o mare actritza!

Mergi la inceput