Piticodromul de sept-oct 2005 (172)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Olgutza nu mai zici nimic ? vrei sa cred ca s-a cumintit Galushca ?!?!
Inca o data multumesc pentru cd-uri, Petrut face cura de mediu romanesc

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

Dupa 12 ore de cand nu am mai alaptat nu ma dor sanii!Nu sunt mai umflati ca de obicei, de fapt, si asta e o a patra cauza: nu ma aveam laptic casian ma folosea mai mult pe post de suzeta, caci dupa ce sugea o jumatate de ora, trebuia sa bea apa sau laptic, si se supara ca nu mai curgea nimic si apoi incepea sa ma certe (pe limba lui, evident ).
In seara asta a plans de 2 ori dar nu foarte convingator, dupa care s-a mai jucat cu telefonul meu (stiu ca nu este bine deloc...) si apoi s-a intors in pozitie inversa de cum dormea(adica cu capul unde-i statea picioarele) si a adormit singur dupa o ora si jumatate de foire!
Dar tot e o realizare : pentru prima data in seara asta a avut rabdare sa ii spun povestea "Vitelusei", carte care ii placea sa o rasfoiasca, insa nu avea rabdare sa ii explic ce este in ea!
Voi vedea ce voi face cand se va trezi in noaptea asta. Cred ca il voi lua in brate...sau, poate imi vine alta idee, caci spatele meu nu ma mai tine deloc .

Alinam sper din tot sufletul sa nu se mai trezesca asa des! Caci, m-a obosit psihic, ajunsese in ultima vreme sa se trezesca si la trei sferturi de ora!

Multumesc de sfaturi si de sustinere. Va tin la curent cu ce se mai intampla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by locca

hihi, si eu vreau reteta asta, dar din pacate numai Meme ne poate da un hint, restul de mamici sunt la reloaded.
chiar, Anto ce mai face?

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

...Anto e tot in spital, la pat. I-au facut cerclaj si se simte relativ bine. Spera ca intr-un viitor mai indepartat s-o lase acasa, tot in patut, dar in al ei. Va saluta pe toate.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata fetelor,
De Hildegard nu mai stie nimeni nimic???, ce se intampla cu ea de nu a mai scris demult????

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neatza
Eu trebuie sa imi laud musai fata again. Eu stiam ca stie sa numere pana la 10, dar am crezut ca stie doar ordinea numerelor, nu si ce reprezinta. Azi stateam sa ii inchid 3 capse la body si ea a vazut 2. A zis: unu, doi....si dupa un timp a vazut-o pe a 3-a si a zis "teeei".
si inca una si gata: avem o broscuta in care intra cuvuri geometrice, statea ea acuma dimineata si le baga si o aud din bucatarie: "ughi, ughi". Ma duc sa vad ce vrea si vroia triunghiul de pe masa sa il bage si ala

Ce vaccinuri mai sunt de facut? Ca pe noi parca la 2.5 ani ne-a chemat.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Neata!

de doua ori am inceput un mesaj si de fiecare data mi-a restartat Noelia calculatorul.

Azi ma simt mai bine...pot sa respir si eu cat de cat. Nurofen raceala si gripa rocks!

Anto tinem pumnii sa fie totul bine si sa vii acasa cat mai repede!

Gavrilia speram ca ati dormit bine azinoapte!

Noi facem progrese...seara incerc sa o las sa adoarma singura si daca nu am altceva de facut dupa ce adoarme ea stau langa ea si adormim amandoua odata. La somnul de pranz trebuie sa o legan pe picioare...dar trebuie schimbata si asta pentru ca aproape nu mai are loc pe picioarele mele.

Ma bag acum la o cafea si la filmul meu:)

Mami si Buburuza lui mami

editez sa ii raspund Codrutei : daca voi ( normal) aveti vaccinurile facute la zi, intr-adevar urmatorul va fi la 2,5 ani insa noi ne-am cam incurcat pt ca in Spania schema era mai complexa(cu antigripal, vaccin contra infectiilor respiratorii, si altele) si d-na asistenta si-a prins urechile pe-acolo si sustinea ca nu mai avem niciun vaccin pana la 2,5 ani dar am luat impreuna fisa si am examinat-o pana s-a luminat si dansa. Asa ca urmeaza sa facem ROR ul si inca unul care tb facute la un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata!
Beau cafeaua si va citesc

Si o parasc pe Hilde ca s-a mutat de tot cu copilul si retetele la colectia de toamna 2005!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

quote:
Originally posted by country girl

Si o parasc pe Hilde ca s-a mutat de tot cu copilul si retetele la colectia de toamna 2005!

Ina

M-am uitat direct pe prima pagina... AM crezut ca s-a sters de pe listutza noastra .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

'NEATZA!
La noi e soare, si frumos, imediat iesim afara...

CODRUTZA- pupici pt isteatza Petra

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata piticodrom

Petra bravo .

fetele in legatura cu vaccinurile noua ne -a zis dr.pana merge la scoala nu mai primeste.pana acum a tprimit 6.

pupici

Mergi la inceput