Mamici de septembrie - octombrie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Buna mamicutelor!
Am facut si noi primele analize,saptamana viitoare ne da rezultatele.Cateodata sunt putin ingrijorata ca nu stiu nimic de bb meu(nu analize,nu eco..)dar apoi,incep sa ma simt rau,si ma linistesc.Mi-a zis o asistenta(de la USL)sa stau linistita,ca e pozitiv faptul ca ma simt rau,inseamna ca e bine localizata sarcina.Mi se pare ca nu mai trece timpul!
In we asta nu lucrez,vreau sa merg cu sotiorul sa cautam piscina,macar asa ma balacesc putin(daca vom gasi piscina deschisa),mi-e tare dor sa merga la mare...
Aici,stiu pe cineva care a fost la ginecolog particular,si a platit 150 euro.Eu,multumesc la D-zeu,nu am avut probleme,sa trebuiasca sa merg,analizele mele sunt facute de USL,si nu platesc nimc.Mi se pare ca ROXALI a intrebat.40 si 50 de euro,e putin,avand in vedere ce preturi sunt aici la noi...

berarpiri7+

berarpiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara fetelor,multumim de raspunsuri,si mai am inca o intrebare pt voi,am probleme cu tensiunea si mi-a dat elevit dar am uitat sa intreb daca sa mai iau si acidul folic,ca are in compozitie,voi luati separat?Pupici!

Mihaela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna seara fetelor. Hai ca va pierdusem prin odisee. Am vazut ca multe fete au inceput sa ia Elevit si au probleme. Eu iau de cand am ramas insarcinata, cu putin suc sau apa plata si totul e ok. Iau si doua pastile de acid folic pe zi. Utrogestan iau de doua luni, cate doua din 8 in 8 ore (am avut probleme cu sarcina). Utrogestanul il iau cum pot - daca sunt acasa il iau intravaginal, daca sunt la munca sau in vizite, la cumparaturi... il iau bucal. Nu conteaza, doctorul mi-a spus ca efectul este acelasi, doar ca bucal are efect de somnolenta mai puternic. Cel mai bine este sa va intrebati medicul. Fiecare are retetele lui si metodele proprii. In plus, fiecare graviduta are nevoie sau nu de tratamente speciale. Este indicat, atunci cand aveti nelamuriri sa insistati la doctorul vostru. Degeaba ne dam noi cu presupusul, ca se prea poate sa avem reactii sau nevoi diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata gravidute,

Eu si saptamana asta,sambata la munca.
Nana eu merg pe 6 martie la doctor.Deabia astept.As fi mers si eu pe 8,dar uite asa are prog doctorul meu.La clinica la care merg eu nu este cu programare,sunt f multe gravidute,dar la ora la care ma duc eu,imediat dupa pranz e mai liber,bine ca am prins spilul,ca altfel asteptam cateva ore ca sa intru.
In rest ma simt ceva mai bine,imi e teama ca am luat un kg desi nu prea mananc foarte mult.Maine ma duc la cumparaturi pt burtik:)

Sabina Y.11+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

buna dimineata mamici. Va dorim o zi frumoasa si linistita.
Am o problema si as vrea sa intreb daca se mai confrunta cineva cu asa ceva. de vreo saptamana, pe langa faptul ca am tot felul de vise ciudate, ma trezesc in toiul noptii si nu mai reusesc sa adorm decat dupa vreo 2 ore. E adevarat ca seara nu mai rezist mai tarziu de ora 11 decat daca fac mari eforturi, dar totusi.... Voua vi s-a intamplat asa ceva? ma gandeac ca la 6 saptamani e cam de vreme pentru insomnie sau poate gresesc?
in rest toate bune, in continuare nu-mi este rau, in afara de o senzatie mai pronuntata de foame, la ore imposibile, si somn.
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna dimineata fetele si bine sa va simtiti in acest weekend...
eu am luat mic dejunul in pat pregatit de sotul meu foarte bunut , sper sa nu stric frumusete de moment printr-o,ca mi-ar parea rau..desi nu ma simt excelent as fi baut si o cafeluta , da de unde daca nu pot..numai cat simt mirosul si gata sunt..
alyx, draga eu pana la varsta asta de sarcina am experimentat tot felul de stari,care de care mai ciudate si stii ca toate au trecut rand pe rand,ca acum uneori ma intreb oare ce mai urmeaza?..deci am avut si eu insomnii ,ma trezeam la 3 si nici ca mai puteam inchide ochii, aveam si vise ciudate, cosmaruri as putea spune, visam sa imi curge sange foarte mult si ma gandeam ca am pierdut bebele si altele mult mai urate pe care nu vreau sa le amintesc...deci nu esti singura..m-a durut spatele pe la 8 sapt de ziceam ca asa intepenesc , nu stiu de la ce, imi puneam o sticla cu apa calda si au trecut,si multe alte altele daca vrei le comparam pe parcurs...dar pentru insomnii iti recomand sa bei seara o cana de lapte cald cu o lingurita de miere ,pe mine m-a ajutat.

o zi frumoasa va doresc

carmen 12s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

multumesc amar. parca m-am mai linistit un pic. ma gandeam ca poate ceva nu e in regula cumine. iti doresc sa scapi de toate starile de rau si sa te bucuri in tihna de sarcina ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

mihailescu_teodora...ai avut dreptate. Dl dr. Iosup e super...si glumet, si cu un ochi format... Am fost la Fortis dar ce chestie...o prietena de-a mea si-a facut programare la CMU si i s-a spus ca e 3 mil, iar la Fortis a fost 1.5 mil. Oricum a fost bine, avem o groaza de fotografii si CD cu bebelusul.
danielle02, te si vopsesti? Eu stiu ca este contraindicat in primele luni de sarcina...
carpatina...sinceri sa fim, am fi vrut initial fetitza dar acum ne bucuram ca e sanatos si vioi...si...seamana cu amandoi
Roxana_G...doctorul chiar m-a intrebat ce vitamine iau...cand i-am zis ca doar acid folic, a fost surprins, asta apropo de marimea bebelusului... Ce e aia TN?...ca nu stiu
NanaMotoc, fie sa-ti dea DD ceea ce iti doresti.

A, acum am citit...TN e translucenta nucala, care e acelasi lucru cu pliul nucal? Daca da, Pliu nucal - 1.18 mm; regiune nucala si cervicala de aspect normal/

Daniela76, bine ai venit la Odisee. Spune-mi te rog UM (de fapt in cazul nostru, cu FIV, se pune prima zi de stimulare sau scazi din ziua punctiei 14 zile) ca sa te trecem pe listutza. Te cred ca abia asteptai momentul... Vis a vis de sexul copilului, la un echo normal nu se vede... Eu de ex am facut luni pe 26.02 echo la Giulesti si nu intelegeam nimic, apoi pe 1.03 am fost la dr. Iosup care a vazut sexul.

CeciliaL, mie mi-a zis dr sa nu iau nici un fel de vitamine in primele 4 luni de sarcina...merg doar pe acid folic (si utrogestan, evident, fiind dupa FIV)

Liana30, Tu ce faci? Cum iti e? Cum te simti?

Pupici tuturor burticilor, sarcina usoara, fara probleme.

Andreea 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna ziulici si de la mine burtici,sa avetzi un weekend superb,fara gretzuri si altele!
aniast,m-am vopsit fiindca imi era sila de culoarea pe care o aveam.sau nu ii placea la al meu bebe de asta nu am mai suportat-o orsicum...nu ma lasat in pace nici cu culoarea asta,ieri,toata ziua,dupa ce am ajuns acasa,am inceput sa de a inceput sa ma usture stomacul,capul imi bubuia de durere si tot asa pana pe la vreo 2 noaptea.azi dimineatza a inceput iar,noroc ca am baut repede cateva guri de apa sa am ce vomita.
am un bebe tare pretentios.

toate burticile

danielle 9+

http://bd.lilypie.com/yaSIO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Crishtina ai dreptate ca nu ajunsesei inca...eram pe fuga in pauza...eu la prima m-am dus la privat da nici nu prea stiam care e treaba pe aici...nici eu n-am de gand , daca nu se ivesc probleme...avem dreptu la 3 eco sau 2...inca nu mi-am luat libretu, il dau doar merc si imi trebuia o foaie si de la doctor...parca nu vedea din hcg ca sant.

Ali

Mergi la inceput