Mamici de septembrie - octombrie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
Liana30 spune:
aniast sunt mult mai bine,,da tot in pat staueu o sa aflu mult mai tarziu ce sunt pt ca la noi nu prea sunt scho asa bune..ma gandeam io sa merg la Iosup da nu e grasu de acord cu drumu..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Berarpiri spune:
ALYX si eu am aceeasi problema ca si tine,ma trezesc noaptea(doar de cateva zile mi se intampla),si apoi adorm f.greu.Noroc ca nu lucrez dimineata si am timp sa dorm pana ma satur.
Va doresc tuturor o duminica placuta!
berarpiri7+
berarpiri
Roxana_G spune:
Eu din sapt. 13 nu mai iau nimic, chiar daca am calciul sub normal, dr a zis sa nu iau nimicuta.
Alina, nici eu nu dormeam bine la inceput, tot asa ma trezeam noaptea. Acum dorm dar am cosmaruri destul de frecvent.
Andreea, eu nu am luat nici o vitamina. Numai acid folic. Si nu am luat nici in kg, asa ca nu cred ca bb a mancat prea mult. Dar asa e el "bb gras" cum zice dr. Insa asa a fost si fie-mea, era cu o sapt mai avansata la eco, insa spre final avansul s-a redus la 2 zile. Si a avut 3.650 la nastere.
Rox 13+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
carpatina spune:
La multi ani mihailescu teodora! Sa ai parte de tot ce-ti doresti!
8+
http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png
Marunzika spune:
mihailescu teodora si un bebik sanatos-voinik!
O duminica placuta si insorita la toate gravidutele!
11+
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
Roxali spune:
Berarpiri cred ca preturile difera c-am de la doctor la doctor...oricum daca nu ai un doctor al tau, care sa apartina de spitalu respectiv te lasa sa nasti mai mult decat natural...am vazut diferenta cu primu...deci inca nu iei nimic nici tu, acid folic+vitamine??...credeam ca eram singura care are insomnii de la 2 dimineata.
Pup toate gravidutele!
Ali
adrianaolimpia spune:
Buna mamici si burtici
Vin si eu sa completez echipa de fotbal. Se pare ca am un baietel. Am fost pe 26 feb la CMU la dr Cristian Radoi care mi-a spus ca nu poate sa ma incurajeze ca ar fi fetita, chiar deloc, dar daca eu vreau ma lasa sa mai sper inca 1 luna. Eu nu mai sper, ci ma bucur ca e bine si va juca fotbal cu cel pe care il am deja in dotare.
Eu iau materna de 1 luna, ptr ca si la prima sarcina am luat tot materna si m-am simtit fff bine.
Am si eu insomnii si usoare stari de greata -seara. Eu nu am inca medic la Galati iar medicul mi-a propus sa nasc la Bucuresti dar deja am visat ca au inceput contractiile si am nascut in masina in drum spre bucuresti, cosmaruri, cred ca imi voi lua un medic si la galati.
Am facut toate analizele recomandate la CMU ( 7 800 000lei) si acum mi-a recomandat Triplu test. Eu nu sunt prea incantata sa il fac, Ma tem ca daca imi va iesi un risc mare (am 33 ani) voi sta stresata toata sarcina. Voua vi s-0a recomandat? Il faceti?
Sarcina usoara va doresc...
betty78 spune:
Fetelor in legatura cu vitaminele, am inteles ca nu se dau pana in trimestrul al 2-lea. Sunt tari in care nu se prescriu deloc vitamine, decat in situatia in care mama este anemice. Eu una nu i-au decat acid folic, iar bebe este mai mare cu o saptamana si o zi.
Betty 13+
bulinutza noastra