quote:
Originally posted by cam
Stie cineva, a scris vreo carte cu diete, cineva din strainatate m-a rugat sa i le caut.
Buna fetelor,
Scuze ca ma bag si eu in discutie, dar sunt cam disperata sa gasesc un medic nutritionist bun.
Am probleme cu acneea de la 15 ani, am facut tratamente, peste tratamente pe la dermatologi, cosmeticieni etc. si singurul tratament care a avut efect a fost cel cu anticonceptionale Diane 35.
Dar cum intrerup pastilele, cum o iau de la capat si ma umplu de acnee. Nu pot lua totusi la infinit pastilele astea.
Acum am 23 de ani si vreau sa incerc si altceva.
Asa ca m-am gandit la un nutritionist pt ca imi dau seama ca ar putea fi o problema de alimentatie.
Ariel_7000, tu parca ziceai de un medic nutritionist bun.
Mi-l poti recomanda si mie te rog.
O zi buna va doresc!
Pupici multi!
Livia
TRINITY - Vreau si eu monti-vegetarian! Mi-l dai, te rog?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
livia, nu am zis eu ca stiu nutritionist....ci doar ca l-am cunoscut pe acest dr. caruia i s-a dedicat subiectul :))). am zis doar ca eu tin regimul lui michel montignac, pt a 2 a oara. prima data, acum 2 ani si 1/2 am slabit 13 kg in 5 luni, dar nu prea m-am abatut, iar acum il tin din octombrie si am dat jos 8 kg, dar am facut destul de multe abateri. daca vrei sa citesti cate ceva, iti recomand sa intri pe subiectul despre dieta, vezi ca s-a creat un cont pe yahoo, unde sunt muuulte informatii. user:m_montignac, password:slabire
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!