Nou stil de viata (131)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Hopes

Carmen ce e aia cega?

Hopes

...e un fel de pled / patura / cuvertura...si miroase ingrozitor a peste!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Fetelor multumesc muult, sunteti tare dragute, mi-ati facut ziua frumoasa

Tzuni, si de ce zici ca e acu ciorbica mai buna? Ti-am dat idee culoarea pentru supa, o faci roscata? (cu suc de rosii)

Zuzilici, distractie maxima, cat despre subiect... eu cred ca se ajunge pe la pagina 19 pana diseara

Adriana felicitari pentru sport, in seara asta vreau sa fac si eu bici si taebo.

Crystina, multa sanatate lui Lilly

Meniul de azi:

D-cateva lingurite de cottage chees, cafea cu lapte 0% grasime
P- piept de pui marinat, cu legume
C- o sa fac linte cu bacon si o sa pap o portie miiica

Maronicile, eu ma tin de dieta, sport inca nu am facut dar o sa fac diseara si maine dimineata merg la sala

tuturor.

Adriana- Deea- An-k- Cornelia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu va citesc, dar mare lucru n-am de zis, decat ca desi mananc dulciuri f rar, pun kilograme intr-o veselie. Tare sunt necajita pe tema asta, dar n-am ce face.N-am vointa sa mananc dietetic, pentru ca inca mai am ceva greturi.
Astept sa scap de ele ca sa intru pe ceva gen Montignac, cum zicem inainte.
Acuma bag ce nu-mi face greata. Ah, si nici nu vomit.Doar mi-e greata.
In grupul meu de mamici majoritatea au slabit la inceputul sarcinii, eu nuuuu, Sabinutza bilutza, asa sa-mi ziceti

cel mai tare ma necajesc bratele, ca arata ca niste parizeri ....ce ma fac eu la vara??

gata, m-am plans unde-s cel mai bine inteleasa

spor la slabit si multa voie buna fetelor!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cega = peste bun, bun!!! La grill a iesit o nebunie!

Tzuni, ma bucur ca ai revenit! Si inca cum!

Sabina, bucura-te de sarcina! doar e ultima, nu?

Zuzilici, vacanta placuta si distractie maxima!

Am calcat si io stramb azi: am mancat 2 pungi Digesta (contin tarate, sare si apa), ce nu erau in meniu...

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Carmen, cand am citit ca ai tinut o saptamana numai legume si fructe nu pot sa spun decat wooooow, bravo tie .

Zuzilici, distractie placuta, uite un site numai pt. tine si al tau sot data viitoare, daca va intereseaza dog sledding, quality time pt. voi si nu numai : http://www.couplesresort.ca/

Sabina, chiar asa bucura-te de sarcina , cu cat te gandesti mai mult la kg, cu atat se pun mai multe ca-n legile lui Murphy

Cami, bine ai revenit de la ski

Azi fiimea e racita cobza, ii curg ochii si nasul

Diete cat mai usoare

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Sabina stai mama linistita ca se duc ele dupa ce nasti. Bucura-te acuma cat mai poti si rasfata-te la maxim. Vai...ce dor imi e de perioada aceea. Vreau si euuuuu!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Sabina, lasa ca se duc ele kilogramele dupa nastere incet-incet. Ce n-as da sa fiu eu in locul tau si sa pap inghetata!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Mai am putin si scap de scarbici azi. La 7 ma duc la masaj, de-abia astept.

Nu stiu de ce, dar slabesc greu in ultima vreme desi ma tin de dieta si de alergat. Deci de luni tin Scarsdale 2 saptamani sa vedem ce se intampla...nimic rau probabil, doar mai scap de cateva kg. O sa adaptez insa dieta la Monti, vechea mea iubire.

Pupici,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala, am revenit io, numa' sa nu ma luati la palme pt raspunsuri. Fetele noi nu ma cunosc...

An-k, pai o ciorba de la o fata asa frumoasa nu poate fi decat suuuper-suuuper buna! Nu crezi?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Mephala, am revenit io, numa' sa nu ma luati la palme pt raspunsuri. Fetele noi nu ma cunosc...

_

Chiar daca nu te cunosc, stiu ca esti ! Ai niste raspunsuri superhaioase care m-au scos un pic din starea mea de .

Eu n-am chef de viata azi! Nu vreau nimic si ma enerveaza tot, asa ca ma ascund ! Am papat azi 2 bucatele de prajiturica...sa-mi ridice moralul, dar regret amarnic.

Va spun meniul pe azi si plec repede sa nu va molipsesc si pe voi cu starea mea.
MD: cafea
P: friptura de pui cu salata
C: supa de legume (pe care n-am mancat-o, ca n-am avut chef)
Am papat in schimb o bucatica de budinca din orez, branzica si carnita de pui...sper sa nu-mi pericliteze prea mult dieta.

O seara cat mai linistita si va !

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput