Nou stil de viata (131)
Raspunsuri - Pagina 25
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Hopes
Carmen ce e aia cega?
Hopes
...e un fel de pled / patura / cuvertura...si miroase ingrozitor a peste!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni
an-k spune:
Fetelor multumesc muult
, sunteti tare dragute, mi-ati facut ziua frumoasa
Tzuni, si de ce zici ca e acu ciorbica mai buna? Ti-am dat idee culoarea pentru supa, o faci roscata
? (cu suc de rosii)
Zuzilici, distractie maxima, cat despre subiect... eu cred ca se ajunge pe la pagina 19 pana diseara![]()
Adriana felicitari pentru sport, in seara asta vreau sa fac si eu bici si taebo.
Crystina, multa sanatate lui Lilly
Meniul de azi:
D-cateva lingurite de cottage chees, cafea cu lapte 0% grasime
P- piept de pui marinat, cu legume
C- o sa fac linte cu bacon si o sa pap o portie miiica
Maronicile, eu ma tin de dieta, sport inca nu am facut dar o sa fac diseara si maine dimineata merg la sala
tuturor.
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Sabina spune:
eu va citesc, dar mare lucru n-am de zis, decat ca desi mananc dulciuri f rar, pun kilograme intr-o veselie. Tare sunt necajita pe tema asta, dar n-am ce face.N-am vointa sa mananc dietetic, pentru ca inca mai am ceva greturi.
Astept sa scap de ele ca sa intru pe ceva gen Montignac, cum zicem inainte.
Acuma bag ce nu-mi face greata. Ah, si nici nu vomit.Doar mi-e greata.
In grupul meu de mamici majoritatea au slabit la inceputul sarcinii, eu nuuuu, Sabinutza bilutza, asa sa-mi ziceti ![]()
cel mai tare ma necajesc bratele, ca arata ca niste parizeri ....ce ma fac eu la vara?? 
gata, m-am plans unde-s cel mai bine inteleasa ![]()
spor la slabit si multa voie buna fetelor!!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mephala30 spune:
Cega = peste bun, bun!!! La grill a iesit o nebunie!
Tzuni, ma bucur ca ai revenit! Si inca cum! ![]()
Sabina, bucura-te de sarcina! doar e ultima, nu?
Zuzilici, vacanta placuta si distractie maxima!
Am calcat si io stramb azi: am mancat 2 pungi Digesta (contin tarate, sare si apa), ce nu erau in meniu...
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
khristin spune:
Carmen, cand am citit ca ai tinut o saptamana numai legume si fructe nu pot sa spun decat wooooow, bravo tie
.
Zuzilici, distractie placuta, uite un site numai pt. tine si al tau sot data viitoare, daca va intereseaza dog sledding, quality time pt. voi si nu numai
: http://www.couplesresort.ca/
Sabina, chiar asa bucura-te de sarcina
, cu cat te gandesti mai mult la kg, cu atat se pun mai multe ca-n legile lui Murphy
Cami, bine ai revenit de la ski 
Azi fiimea e racita cobza, ii curg ochii si nasul 
Diete cat mai usoare 
Cristina
noi si poze mai noi
dordia2000 spune:
Sabina stai mama linistita ca se duc ele dupa ce nasti. Bucura-te acuma cat mai poti si rasfata-te la maxim. Vai...ce dor imi e de perioada aceea. Vreau si euuuuu!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
andre_ea spune:
Sabina, lasa ca se duc ele kilogramele dupa nastere incet-incet. Ce n-as da sa fiu eu in locul tau si sa pap inghetata!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
puskin spune:
Buna,
Mai am putin si scap de scarbici azi. La 7 ma duc la masaj, de-abia astept.
Nu stiu de ce, dar slabesc greu in ultima vreme desi ma tin de dieta si de alergat. Deci de luni tin Scarsdale 2 saptamani sa vedem ce se intampla...nimic rau probabil, doar mai scap de cateva kg. O sa adaptez insa dieta la Monti, vechea mea iubire.
Pupici,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
Tzuni spune:
Mephala, am revenit io, numa' sa nu ma luati la palme pt raspunsuri. Fetele noi nu ma cunosc...
An-k, pai o ciorba de la o fata asa frumoasa nu poate fi decat suuuper-suuuper buna! Nu crezi? 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Bfly spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Mephala, am revenit io, numa' sa nu ma luati la palme pt raspunsuri. Fetele noi nu ma cunosc...
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Chiar daca nu te cunosc, stiu ca esti
! Ai niste raspunsuri superhaioase care m-au scos un pic din starea mea de
. 
Eu n-am chef de viata azi! Nu vreau nimic si ma enerveaza tot, asa ca ma ascund
! Am papat azi 2 bucatele de prajiturica...sa-mi ridice moralul, dar regret amarnic. Va spun meniul pe azi si plec repede sa nu va molipsesc si pe voi cu starea mea.
MD: cafea
P: friptura de pui cu salata
C: supa de legume (pe care n-am mancat-o, ca n-am avut chef)
Am papat in schimb o bucatica de budinca din orez, branzica si carnita de pui...sper sa nu-mi pericliteze prea mult dieta.
O seara cat mai linistita si va
!
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"