Nou stil de viata (131)
Raspunsuri - Pagina 24
nastad spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
]
Imi pare asa de rau ca nu i-am facut poza cu mobilul,asa cracanat,cred ca va tavaleati pe jos de ras!!!si aveam ce sa-i arat la majorat
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Am ras cu lacrimi

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
nastad spune:
quote:
Originally posted by adrianafedorca
si acum si vestea buna , am reusit 45 de min de sport fara intrerupere, sunt asa mandra de mine de nu mai pot...
felicitari!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Dordia-Nastad-Olo-Liris
nastad spune:
quote:
Originally posted by an-k
Gata am venit de la scoala dar mare schimbare nu a avut loc, pentru ca m-a pus sa aleg culoarea pentru baza, suvite si balsamul nuantator- el prezenta o noua gama de produse-"Meta- metamorfoza", eu am ales roscat cu suvite roscat aceeasi nuanta ceva mai deschis.
http://family.webshots.com/photo/2625148570068484005cSIFqk aici sunt 2 poze facute cum am ajuns acasa:)Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Dordia-Nastad-Olo-Liris
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Vacanta placuta, Zuzilici! Sa vii cu poze! Si cu...kile in minus, da?
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni
Sper sa vin cu kg in minus mai ales ca n-o sa mai am masina deloc si e munte, daca nu-l iau si la pas n-am facut nimic.
Hei, buna reteta ta
dar parca cea a Adrianei suna si mai bine. Servici usor!
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
nastad spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Fetelor eu maine dimineatza plec la Vancouver. Nu prea stiu cum sa procedez. Adica mai precis daca sa deschid subiect si sa postati pe el cand terminati aici sau sa astept, poate se intoarce Delidana in timp util. Mare dilema mea.
In orice caz va urez tuturor de pe acum un 8 Martie plin de cadouri, flori, cine romantice si tot ce va doriti voi mai mult.[/blue]
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
Multumim mult
si itzi doresc tot binele din lume!Sa va intoarcetzi cu bine!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Dordia-Nastad-Olo-Liris
nastad spune:
quote:
Originally posted by inni
Io marturisesc ca am avut o abatere exact de 1 martie. M-am dus la serv...si acolo am gasit 2 torturi, 3 platouri cu prajituri, 4 cutii cu bomboane (primite toate cu ocazia martisorului)...ulterior s-a mai primit un tort. Si n-am mai rezistat. Toata lumea manca numai eu nu. M-am invartit ce m-am invartit pe langa ele...pana m-au ispitit. Am bagat 2 felii. M-am simtit quilty vreo 3 zile....dar mi-a trecut
. La cantar pana acum nu s-au vz feliile alea, ca am verificat
...asa ca dorm linistita. Dar nu mai fac. Promit.[/b][/maroon]
Si la mine la serviciu umbla asta cu torturi de m-au omorat!
Acum vor mancare chinezeasca pentru 8 Martie.Norocul meu ca nu lucrez atunci!
Am rezistat eroic si asa te sfatuiesc si pe tine sa faci!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Dordia-Nastad-Olo-Liris
nastad spune:
Meniu de azi :
1 baton fibrobar
pulpe de pui la cuptor
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
adrianafedorca spune:
http://virgiliustroescu.wordpress.com/feed/
ce parerea aveti despre ce zice dr Stroescu?
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
Hopes spune:
Carmen ce e aia cega?
Zuzulici, acolo se tine 8 martie?
Tin minte cand eram copii ne invata la scoala ca 8 martie e ziua internationala a femeii ![]()
Hopes
dordia2000 spune:
BUna fetelor!!!
Azi sunt mandra de mine ca am rezistat eroic unor tentatii si anume: Prajitura cu mere de la o colega, Fornetti de la alta colega, tort+ pateuri de la alta coleda a carei aniversare a fost.
Pana acuma am papat un iaurt cu 50 gr. cereale, o banana si o friptura de pui la gratar cu salata verde,rosie si castravete!!! Diseara vreau sa pap ori o salata de varza alba ori fructe.
Va poop si revin diseara ca acuma sunt la servici!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

,asa cracanat,cred ca va tavaleati pe jos de ras!!!si aveam ce sa-i arat la majorat

[/blue]