Nou stil de viata (131)
Raspunsuri - Pagina 23
sigrid26 spune:
Carmen cu fumatul stau bine , adica am aproape 2 luni si nu am fumat deloc, de tentat ma tenteaza , cam odata pe zi ma gandesc intens la tigari , mai am momente cand as linge si scrumiera ce dor imi este, dar ma tin tare.Dieta nu tin acum, nu am putut sa ma apuc
, aseara am mancat un castron cu chiftele
.Nu stiu unde as putea sa o caut pe Sigrid cea din top, nu prea mai am ambtitie si trebui musai sa fac ceva.Felicitari in schimb pt ambitia ta , iti doresc sa nu te paraseasca pana la telul final.
AncaDragoman felicitari si o sarcina frumoasa si un bb minunat!!!
Zuzulici calatorie placuta si te asteptam cu drag inapoi!
ZisaCami bravos!Vad ca esti din nou fata ambitioasa pe care o cunosteam!

.
Tare as vrea sa zic si la fetele noi cate ceva dar momentan am o ceatza totala , cand sa scriu incurc personajele, dar asta nu ma impiedica sa va dau un pupic la toate,
va pup
Mamica de printesa
de 5 anisori
adrianafedorca spune:
MENIUL DE AZI
cafea
omleta din 2 oua 3 felii de muski si o felie mozarela
buseuri cu legume (reteta din cartea South beach)
apa 3 l
50 min sport( 10 min abdomene- 20 min bici-20 min tae bo)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
mephala30 spune:
Adrianafedorca, cum sunt buseurile astea cu legume? O reteta, un link?
Mersi
Sigrid, FELICITARI pt. renuntatul la fumat! 
Sunt convinsa: daca vei cauta mai adanc, o vei redescoperi pe Sigridutza din top. 
Multumesc pentru urari, sper sa ma tina pana la Pasti...apoi, inca un hop si gata, voi fi la mentinere!
Te iau cu mine, vrei? ![]()
Puskin, ma gandesc la tine tot timpul: daca tu poti, pot si eu! ![]()
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Adrianafedorca, cum sunt buseurile astea cu legume?
...se iau legumele si se...busesc! simplu!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni
adrianafedorca spune:
buseuri cu legume - 6 portii
1 pachet (300 Gr) spanac congelat maruntit
3 oua
3/4 cana branza telemea slaba, rasa
1/4 cana ardei gras verde taiart cubulete
1/4 cana ceapa maruntita 1/2 lingurita sos de ardei iute(optional)
tineti spanacul pe foc cateva minute , pana cand se decongeleaza apoi scurgeti apa
imbractai cu folie de aluminiu interiorul a 12 forme de briose si poi ungetile cu putin ulei
amestecati intr-un bol ouale, adaugati ardeii, branza,ceapa si spanacul
repartizati amastecul in mod egal in cele 12 forme
introduceti la cuptor pt circa 20 min , oana cand un cutit introdus in mijlocul compozitie ramane curat
buseurile cu legume pot fi congelate si reincalzite in cuptorul cu microunde, puteti folosi orice combinatie de legume si branza dietetica
detalii nutritive
per portie: 77 calorii, 9 g proteine, 3 g carbohidrati, 3 g grasime, 2 g grasimi saturate, 2 g fibre, 10 mg sodiu,, 10 mg colesterol
asta e retea din carte, eu am pus ce-am avut prin frigider, dovlecel, ceapa verde, ardei, spana, br de vaci, ardei, marar , patrunjel, si niste mozarela cubulete , in jumatate de compozitie am pus si bulion
sau poti folosi reteta lui Tzuni ![]()
pofta mare !!!
daca nu ai forma de briose poti pune intr-o tava 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Neatza!
Zuzilici, 2 kg intr-o saptamana de legume si fructe (mancate la discretie, la orice ora, cantitati mari. Am avut si doua abateri: nuca si mazare).
Rezultatul nu ma da pe spate, asta e...
Referitor la dilema ta, rezolvarea e urmatoarea: daca va fi Delia, va deschide subiect nou; in caz contrar, urmeaza Andre_ea, apoi eu. Una din noi o va face cu siguranta, poti sta linistita.
Crystina-Mephala-Khristin-Daria
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Carmen pai eu zic ca-i super bine 2 kg/saptamana. Tocmai tu ai zis cai mancat la discretie si la orice ora si nu multe diete te lasa sa faci asta si sa mai si slabesti asa de mult. Hai nu fi suparici
. Eu zic ca-i bine si daca ai sa slabesti in ritmul asta sunt convinsa ca pana la vara nici n-o sa se mai cunoasca c-ai fost vreodata gravida.
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by sigrid26
Zuzulici calatorie placuta si te asteptam cu drag inapoi!
va pup
Mamica de printesade 5 anisori
Multrumesc mult. Este prima mini-vacanta pe care o s-o am departe de Isabella. Sper sa rezist eroic mai ales ca ...plec la munte pana la urma si mi-e asa de dor de munte. S-a gandit bine Barbata-meu cand mi-a oferit o asa excursie de 8 Martie.
Bine-ai revenit printre noi draga mea. Chiar ma gandeam ce s-a intamplat cu tine.
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Tzuni spune:
Vacanta placuta, Zuzilici! Sa vii cu poze! Si cu...kile in minus, da?
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni 
andre_ea spune:
Eu sunt plina de nervi. M-am apucat sa fac si eu Pilates, n-am facut nici jumate si s-a trezit fi-miu. Uf, si nici ieri n-am facut din acelasi motiv. N-a dormit nici o ora. Si nici sa manance nu vrea. E mucios rau. Off!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
nastad spune:
quote:
Originally posted by crystina
Eu iar nu pot intra..o am pe Lilly acasa cu infectie la urechiuse.Asaca nu ma dati disparuta!
Multa sanatate!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris