Nou stil de viata (131)
Raspunsuri - Pagina 22
Tzuni spune:
Neata, fetelor!
Mephala, Zuzilici, va multumesc! 
Roxa - vacanta placuta!
An-k, esti tare frumoasa! ACum mi se pare ca ciorba ta e SI mai buna!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni 
deea111 spune:
Buna dimineta!
Eu de azi tin cateva zile dieta cu citrice combinata cu cea cu kefir postata de Mamica dulce!
MD : o portocala tocata cu 3 linguri de musli si cornflakes,125 g de iaurt degresat
Snack : jumatate de grapefruit
Pranz : : turta de kebab: 2 linguri de de crema de branza se amesteca si se intinge pe turta.2 frunze de salata,50g sunca,pui,piper
Snack : jumatate de grapefruit
Cina : un grapefruit roz,2 mandarine,1 kiwi,o banana mica
Ce parere aveti? e prea multa mancare? Ce ati schimba?
An-k iti sta tare bine roscata!
Fetelor voua cum va mai merge?
Acum o tai la servici.
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
szivarvany spune:
Salutare la toate !
Sunt rau ... cu moralul. Mephala, ca de obicei, m ai strigat la fix, sunt depresurizata, nu ma tin de dieta, de pedalat, de nimic...
Mamicadulce -
macar Marc m a facut sa zambesc azi, sar`na ! ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
mamica dulce spune:
cum adica,mama lu juli' esti depresurizata??? Ce-ti veni?Pai io de ce pana mea m-am chinuit sa scriu atatea diete-ma gandeam ca ai sa cazi pe spate cand le vezi si nu stii de care sa te apuci![]()

Ziceam ca ne apucam amamndoua de una ca acusa trece concursul,vine vara si noi...
Eu azi nu sunt asa de bine,puiul meu smekeros e bolnavior rau,a tusit si vomitat toata noaptea ,cu febra...acu e bine,are pana in 38 si tzopaie pe aici dar a stranutat o data si i-a iesit muci cu sange curat pe nas,ce m-am speriat,ca din astea nu mi-a mai facut pana acum.Ma duc cu el acus la doctor ,desi la cat de bine si vesel e acum cred ca ma trimit acasa pe stil nemtesc,cu picaturi de nas si urari de bine.
Va pup si o zi frumoasa!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
ancadragoman spune:
Fetelor va multumesc mult ptr felicitari si ptr urari
An-K iti tin pumnii sa fie bebel in burtica.
Va doresc succes la slabit
anca
4+
poze
szivarvany spune:
Ooo, sanatate lui Marc, sa ne vii cu vesti bune de la doc ! 

Mamicadulce - hai sa incepem ceva, orice, nush, trimite mi niste ambitie pls ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
sigrid26 spune:
Si io vreau cu voi , orice , hai sa vb sa stabilim ceva pt maine...
Mamica de printesa
de 5 anisori
mamica dulce spune:
ok fetele,hai sa alegem una si sa ne apucam,eu cred ca tin de azi ceva ca nu se mai poate. Ma tot gandeam la aia cu peste...primele 2 zile numai peste la gratar sau la cuptor si apoi mancare cu peste.Mie imi place tare mult pestele si cred ca as putea tine.Mi-am facut deja stoc in congelator.Deci azi si maine tin la grill/ cuptor si poimaine fac o ciorba de peste ca mi-a dat sigridutza o reteta,vreau s-o probez.Eu sunt asa de ...nici nu stiu cum sa-i zic,dar am ajuns la concluzia ca trebuie ma tin de o dieta stricta,altfel n-am nici o sansa.Daca o iau pe eliminat diferite alimente,mai putin ...totdeauna calc stramb.N-am avut probleme sa tin daneza,dar daca incerc sa tin ceva soft...calc tot timpul in strachini
gata,va las,ma duc la doctor cu Marc.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
mephala30 spune:
Daria, ti-am trimis niste vointa pe pm. Sper s-o primesti si sa-ti vezi de treaba. 
Roxa, vacanta placuta!
Sigridutza, de mult vreau sa te intreb si uit: cum stai cu nefumatul? Te mai tenteaza?
Dar cu dieta? Unde a disparut Sigrid cea care era pe primele locuri in top la slabit? ![]()
Deea111, mi se pare ok meniul, nu e multa mancare. Spor! 
Tzunica, si io te pup!
Adelapop, sanatate multa!
Meniul de azi:
-apa, cafea
-cega la grill
-pulpa la grill cu ciuperci
-doua pere, doua mere, gutuie
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
puskin spune:
Neata,
vin si io cu raportul. Ieri am mancat 2 portocale ( mic dejun), la pranz un copan de pui cu salata cu branza, seara spanac cu 2 oua, un sfert de varza murata, niste alune kaju...cam mult. Si am lins si recipientul in care mi-am facut tort Monti.
De luni vreau sa bag 1 saptamana de Scarsdale, sa vedem ce iese, ca vad ca slabesc mai greu in ultima vreme. Mai vrea cineva cu mine?
Mamicuta Dulce, imi pare rau sa aud ca Marc nu e bine. Multa sanatate!
M-am distrat copios aseara citind ce a facut baiatu' la gineco
.
Carmen, eu zic ca 2 kg intr-o saptamana e foarte bine...nu prea e sanatos sa dai mai mult. Un
pt ambitie.
Sigrid, hai la o tura de Scarsdale da' de luni please
.
Inni, esti cuminte, da? Fara praji ca joi dam raportu'.
Pupici,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26