Nou stil de viata (131)
Raspunsuri - Pagina 21
andre_ea spune:
'Neata!
Eu sunt in continuare suparata. Cantarul arata tot 100g in plus fata de acum 2 zile
. Mama ei de prajitura!
Mamica dulce, am murit de ras la faza cu Marc.
Ank, iti sta foarte bine asa
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
cornelia_laura spune:
'Neata fetelor, vin si eu la o cafea
. Eu azi iar m-am trezit cu mainile putin umflate
si nu-mi dau seama de la ce ca la cat ceai si apa beau si cate drumuri fac la baie nu ar trebui. Si nu mananc decat putin sarat.
An-k, sa-ti fie de bine vopsitul, arati traznet
!!!!
Dordia, asa cum procedezi e foarte bine. Cand am scris "drastica" ma refeream la toaleta de 2 ori pe zi local cu rivanol, de ex. Ca altfel eu mai am seri in care nu-i fac baie si recuperam a doua zi.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
mephala30 spune:
Neatza!
Zuzilici, 2 kg intr-o saptamana de legume si fructe (mancate la discretie, la orice ora, cantitati mari. Am avut si doua abateri: nuca si mazare).
Rezultatul nu ma da pe spate, asta e...
Referitor la dilema ta, rezolvarea e urmatoarea: daca va fi Delia, va deschide subiect nou; in caz contrar, urmeaza Andre_ea, apoi eu. Una din noi o va face cu siguranta, poti sta linistita.
An-k, iti sta super-super bine!
Fetele dezamagite de cantar: continuati sa mancati sanatos, fara prajituri si alte minunatii (ma refer la Andre-ea) si va fi totul bine. Nu va urcati des pe cantar.
revin
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
cornelia_laura spune:
Mephala, eu abia acum ti-am vazut baietii. Doamneeee ce scumpi si frumosi sunt amandoi
, sa-ti traiasca
.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
Hopes spune:
Neata fetele,
Fiindca am inceput de luni sa postez, voi raporta joia viitoare, ptr. ca joia asta sigur n-am ce raporta.
Aseara am avut o mica abatere: 2 linguri de branza cu smantana. Deci bagati
Meniul de azi:
md - un mar +2-3 pahare cu apa
p- ton in suc propriu
c- nu stiu inca...dar sper ca nu mare lucru![]()
Multumesc ptr. urari, deja ma simt integrata.
Multumesc ptr. detalii Carmen
Hopes
inni spune:
'Neata!
Ancadragoman felicitari. Sarcina usoara, nastere usoara, pui sanatos si voios.
An_k iti sta foarte bine cu parul vopsit asa. Eu nu te stiu si in alta varianta, dar cand te-am vz acum...mi-a placut.
Io marturisesc ca am avut o abatere exact de 1 martie. M-am dus la serv...si acolo am gasit 2 torturi, 3 platouri cu prajituri, 4 cutii cu bomboane (primite toate cu ocazia martisorului)...ulterior s-a mai primit un tort. Si n-am mai rezistat. Toata lumea manca numai eu nu
. M-am invartit ce m-am invartit pe langa ele...pana m-au ispitit. Am bagat 2 felii. M-am simtit quilty vreo 3 zile....dar mi-a trecut
. La cantar pana acum nu s-au vz feliile alea, ca am verificat
...asa ca dorm linistita. Dar nu mai fac. Promit.
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Neatza!
Referitor la dilema ta, rezolvarea e urmatoarea: daca va fi Delia, va deschide subiect nou; in caz contrar, urmeaza Andre_ea, apoi eu. Una din noi o va face cu siguranta, poti sta linistita.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Exact asta vroiam si eu sa zic, da' am uitat
. Numai sa-mi trimita si mie cineva lista si ceva indicatii. 
quote:
Fetele dezamagite de cantar: continuati sa mancati sanatos, fara prajituri si alte minunatii (ma refer la Andre-ea) si va fi totul bine. Nu va urcati des pe cantar.
Eu ma urc in fiecare zi pe cantar
. M-a apucat o oareshce
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
mephala30 spune:
Cornelia, multumim!
Hopes, ei, nu scoatem biciul asa de usor, abaterea e si mica si in cantitate infima.
Cat priveste meniul de azi, e prea saracacios, mai baga un iaurt 0,1% grasime, o banana....
Daria, unde ai disparut??? 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
roxana1974 spune:
fetelor. am luat si eu
si ma pregatesc de o zi grea!
Mi-au intarziat uratzii 6 zile, ma enerveaza rau, sa simt ceva simptome, dar nu se intampla nimic...la mine de obicei se intampla la fix, nu stiu ce sa zic...de data asta au exagerat! Ma bucur ca nu m-am ingrasat in perioada de dinainte, asa cum se intampla de obicei asa ca dupa ce termin, zic eu ca am toate sansele sa revin la cele 57 de kg propuse. Totul tine de ceea ce voi reusi sa fgac pe perioada concediului. Vineri am taiat-o la ski, in Austria, am all inclusive
anul trecut am pus 2 kg si mi-a luat un an sa le dau jos!!! Mi-e frica!!! Btw, inseamna ca eu raportez acum joi si mai raportez cand ma intorc...oh myyy....
Mamicadulce, m-am spart de ras de Marc, e genial!!!
mai viu,
Roxa
adelapop spune:
cristinica nu se poate....si tu ai fost racita???
eu am stat la pat cu frisoaen, nas infundat, use, transpiratii si fara vlaga
am renuntat la superdieta dar am grija oricum ce pap
deocamdaa am -1kg asa la limita
sper sa reusim sa ne remontam si sa nu facem echipa de ras

nu vreaaaauuu poooorc
nu mai scriu ce am papat (oricum nimic dulce) si mai nou fac si sport
fi-mea rade in hohote cand vede ca fac gimnastica
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!