Nou stil de viata (131)
Raspunsuri - Pagina 20
mamica dulce spune:
Buna fetele,NU e cu oki nici de data asta!
Dar nici doctorul n-a fost in stare sa-mi spuna ce-i cu dereglarile astea asa mari...deocamdata mi-a dat Yasmine sa iau de cand mi-o veni si cand o sa vreau bb o sa purceada la alte analize
Ok,acu sa va zic faza de faza,ca am ras azi cu lacrimi![]()
Normal ca mi-am luat juniorul cu mine la medic ca n-a mers la gradi.Si a intrat cu mine in cabinet...boooon,vede baietu' ca ma dezbrac de la brau in jos,nu,ca vrea si el la doctor-eu nici nu l-am bagat in seama ce spune.Cat m-a controlat pe mine el a stat in cabina si mosmolea ceva..ce credeti ca facea?La putza goala isi astepta randul la scaun
Pe mine m-a palpat la sani,m-am imbracat si el hop la scaun!! si musai sa se urce si el acolo,si-a pus picioarele pe suporturile alea,desi abia ajungea bine cu picioarele intinse,cu sosete pana la genunchi si statea asa,foarte serios,cu kuku in sus,il astepta pe doctor.
Eu sa cad jos acolo si nu alta,nici o sansa sa-l dau jos,cu vorba buna sau cu forta,asistenta pe jos de ras si fi-meu tipa de-acu ca din gura de sarpe ca el vrea la doctor!!!
Pana la urma vine docotrul din birou sa vada ce e circul ala,se face ca se uita la trebusoara lui si ii spune ca-i sanatos tun.Abia atunci am putut sa-l dau jos de acolo

A fost o faza criminala,pe cuvant!!!
Imi pare asa de rau ca nu i-am facut poza cu mobilul
,asa cracanat,cred ca va tavaleati pe jos de ras!!!si aveam ce sa-i arat la majorat![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
adrianafedorca spune:
mamica dulce am ras cu lacrimi...

si acum si vestea buna , am reusit 45 de min de sport fara intrerupere, sunt asa mandra de mine de nu mai pot...
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
Cristina_C spune:
Ce scump e Marc
! Tare haioasa faza
!
Pierderea de kilograme
La negrutele mortale
Da usurinta in miscare
Cristina
BEST OF ROBERT
Cresc...
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Pentru mine nu-i o zi f.buna. Sunt suparata foc si-mi vine sa plang. Cand m-am urcat pe cantar dimineata, stupoare: aveam 82.7, adica as fi pus 500 g. Imi vine sa mor. Este adevarat ca trebuie sa-mi vina ciclul, altfel nu-mi explic. Sau poate este cantarul defect (am electronic). O voi chema pe sora-mea sa-l verific. Deci Cristina_C draga nu esti singura.
Bflyfelicitari, macar voi sa ridicati echipa.
Sa va spun ce am mancat azi: ora 11 o mandarina, ora 15.00 o portie de mazare fara paine ( aproximativ 150 grame); in rest am baut 2 litri de apa cu lamaie si 2 cafele, una cu zaharina, cealalta fara.
Fetelor spuneti-mi unde am gresit? ca eu innebunesc!
Felicitari Anca pentru sarcina.
Hopes bine ai venit si spor la slabit.
Imi este groaza ca se apropie ziua de joi, si eu voi fi, mai mult ca sigur, in mijlocul "problemei", deci cum o sa raportez kilogramele? Ce sa fac?
Va pup pe toate, si va rog sa ma incurajati!
Negrutelor nu fiti suparate pe mine ca voi recupera.
Pierderea de kilograme
La negrutele mortale
Da usurinta in miscare
cornelia_laura spune:
mamicadulce, imi pare rau ca nu e cu oki dar pt faza cu Marc a meritat sa te duci la gineco. Mi-au dat lacrimile de ras
, nu mai pot.
violeta, mai mult ca sigur diferenta in plus la cantar e din cauza perioadei. Eu am si 2 kg in plus cand sunt in asteptare pt ca retin mult lichid. Sa te mai cantaresti abia dupa ce trec uratii si ai sa vezi ca am dreptate. Hai, nu te descuraja
!!
An-k, pai daca speri chiar luna asta eu stau cu pumnii stransi sa nu mai vina invazia inca 9 luni de acum inainte
Va doresc o noapte linistita si vise placute!
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
dordia2000 spune:
BUna seara fetelor!
Stefan e mai bine, multumesc mult pt vb frumoase si va
dulce ca tare bine imi face cand citesc.
Nastad felicitari pt abstinentza!
Hopes bine ai venit la noi si spor la slabit!
Cornelia ma bucur ca sunteti mai bine!!!Am si eu o nelamurire...adica toaleta drastica insemnand sa il decalotez in baitza si sa il spal asa calumea??? Ca mie mi s-a parut cam recent sa il decalotez in baitza. Eu il spal mereu si il decalotez dupa baitza imediat, il ung si ii pun rivanol. Inca sunt rani la putzica deci....eu zic ca pana nu se vindeca sa nu bag sapun sau apa acolo.Doar cu rivanol o tamponez!
Ancadragoman ...
suuuper. Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina si o nastere usoara!
Violeta sor'meoooo ce cauti mama pe cantar asa des??? Pai pana joi poti sa ai minus defapt si azi dimi sa fi retinut lichide. Hai ca ni-u bai...si in cel mai rau caz iei si tu un purcelus ca tot "te omori" tu cu carnea de porc.
surioara bosumflata si las' ca trece si vei slabi.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
an-k spune:
Gata am venit de la scoala dar mare schimbare nu a avut loc, pentru ca m-a pus sa aleg culoarea pentru baza, suvite si balsamul nuantator- el prezenta o noua gama de produse-"Meta- metamorfoza", eu am ales roscat cu suvite roscat aceeasi nuanta ceva mai deschis.
http://family.webshots.com/photo/2625148570068484005cSIFqk aici sunt 2 poze facute cum am ajuns acasa:)
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Cristina_C spune:
an-k, iti sta bine
!
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!
Cristina
BEST OF ROBERT
Cresc...
Zuzilici spune:
An_k si eu zic ca-ti sta tare bine dar cel mai mult m-au dat pe spate ochii tai.
Si as zice eu ca roscatul
ales de tine ii pune si mai mult in relief. 
Mamicutzo m-ai facut sa rad cu lacrimi.
Auzi si la Marc al tau, sa se suie pe scaunul special.
Bietul pui ce rusinat o sa mai fie cand o sa mai creasca si-o sa inteleaga cum stau lucrurile. Bine ca nu i-ai facut poza.
Khris eu ti-am spus cu ce s-a confruntat barbata-meu.
In restaurante meniurile sunt in chineza si furculite nu prea au. La cati turisti vad ei iti dai seama. Acum cred ca depinde si de zona unde ai sa mergi. Sotul meu a mers pe undeva pe langa Shanghai dar daca mergi in Hong Kong probabil ca engleza e inca de baza.
Succes si sper sa ne ti la curent.
Tzuni te
draga mea si sa stii ca nu te-am uitat chiar daca treci doar o data in zi pe la noi. Sper ca esti bine si Lola e la fel de iubareatza ca si pana acum. Sa ai un 8 Martie plin de flori si poate chiar si-o cina mai deosebita. ![]()
Crys cum se mai simte Lily? Va
pe-amadoua si sanatate multa va doresc.
Violeta daca stii ca trebuie sa vina rusii eu te sfatuiesc sa nici nu te mai stresezi cu cantarul. N-are rost sa-ti faci sange rau degeaba. 
Dordia recuperare rapida flacaului si sper ca atunci cand ma intorc s-aud numai vesti bune de la voi. 
Fetelor eu maine dimineatza plec la Vancouver. Nu prea stiu cum sa procedez. Adica mai precis daca sa deschid subiect si sa postati pe el cand terminati aici sau sa astept, poate se intoarce Delidana in timp util. Mare dilema mea. 
In orice caz va urez tuturor de pe acum un 8 Martie plin de cadouri, flori, cine romantice si tot ce va doriti voi mai mult. 
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
adrianafedorca spune:
neata,
cine vrea o
?
ank iti sta super ,e super misto culoarea, imi place noul look,
eu n-am rezistat tentatiei sa nu ma urc pe cantar , m-am urcat si mi-a placut ce-am vazut, -600 gr, adika 60 kg fixxx, sper pana joi sa trec de pragul asta de 60 kg si sa am macar 59,5, ca dupa aia nimic nu ma mai poate opri![]()

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png