Nou stil de viata (131)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Bfly dac-ai stii in ce stare sunt si eu... Impuscati-ma, va rog! Asa ca, sa vezi cum e cand imi revin! Si fac eforturi sa-mi revin .

Stiti ce mi-am propus sa fac cat de curand? Sa ma urc in masina, sa ies din Buc undeva in camp si sa urlu pana nu mai am aer in plamani. Asa...ca forma de eliberare. Doar sa nu ma ia politia!

Noapte buna, Bfly!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor am mai trecut o proba de foc si anume: Am comandat pitzza pt soatza mea si bunica mea si ...nu m-am atins decat cu o miiiica guritza care....nu se pune. Dar mi se oferise mai mult de o guriiitza si am zis NU. Sunt pe drumul cel bun. Numai ca...kg tot nu se duc. Dar nu ma las si voi slabi in mod cert ca nu se poate sa nu dau eu jos nik.

Va poop si va doresc o noapte buna!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bfly si celelalte fete care mancati prajiturele, torturi si alte bunacioase: chiar nu puteti savura prajiturelele fara sa va caiti amarnic? Adica, daca tot ati comis-o, macar simtiti-va bine, fara regrete dupa ...cel putin, eu asa procedez!
Va luati revansa a doua zi, cand veti manca mult mai putin. Astfel, pastrati un echilibru....

Tzuni, imagineaza-ti ca sunt si eu cu tine! Tipa si pentru mine.

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea111 spune:

Tzuni,daca ma iei cu tine promit sa nu urlu in masina, pana ajungem in camp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Tzunica pup si eu si pe celelalte fete, datorita voua azi chiar m-am simtit frumoasa- lasand la oparte faptul ca sunt graaasa, da am io un plan mare- sa ajung in zona batz

Tzuni, mie mi plac tare postarile tale, ajuta la descretit fruntea- deci sper sa le citesc cat mai des:)

Bfly- lasa prajituricile ca nu-s bune- cahhhh! Deja prima saptamana din concurs aproape s-a dus.

Zuzilici, eu speram pagina 19- 20 vad ca am prevazut... nu tocmai bine..

Dordia, felicitari, bravo! asa ambitie

Hopes, 8 martie e ziua internationala a femeii o spun si aici la televizor, doar ca nu se sarbatoreste.... e valabil mai mult in fostele tari comuniste, dar stiu ca cehii au renuntat dupa revolutia lor- parca. Puskin, cum en cehia cu ziua femeii?

Sabina, tu esti de fel slabuta asa ca eu cred ca o sa dai foarte usor jos dupa ce nasti.

Mie azi mi-au venit rusii, sper sa nu se vada prea tare la raportul de joi.

Adriana- Deea- An-k- Cornelia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea111 spune:

Revenind,
Fetelor am niste zile de cosmar, imi vine sa omor pe cineva si mi-e frica sa nu ajung sa dau cuiva cu ceva in cap
In rest azi am mancat cam ce am zis, mai putin gustarile.
In rest sunt rupta de oboseala si nu imi iese mai nimik!
V-am pupat! O noapte buna!

*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Tzuni, se pare ca intelegi foarte bine prin ce trec! Mersi! Vreau si eu pe camp cu tine!

Mephala, esti dragutza sa ma incurajezi astfel, dar senzatia de placere la mine nu poate fi decat pe moment, ca apoi sa ma apuce mustrarile de constiinta, iar starea pe care o am amplifica regretul!

An-kuta draga, ai mare dreptate cand ma dojenesti! Sorry, am gresit! Promit ca nu mai fac de maine!
Sa stii ca esti frumoasa oricum ai fi...grasa sau slaba! Toate suntem frumoase! cu exceptia mea care azi sunt urata rau!
Noapte buna fetelor!
Sper maine sa-mi revina pofta de viata si sa piara aia de prajiturele!

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

si eu am o stareee...de-mi vine sa arunc pe cineva de la etaj...toate bune si frumoase acu' spre seara a reusit cineva sa ma supere...

in rest am fost cumintzica, n-am gustat nik , ba am facut si sport, azi 50 min...am gasit metoda fara sa ma plictisesc ...ma uit la un serial - neveste disperate- si pedalez, 40 min cat tine serialul..nici nu stiu cand trec...apoi mai bag 10 min abdomene , maine o sa incerc sa fac si 10 min de tae bo, sa fac 60 min, off e tare greu...sper sa nu renunt prea repede

va , noapte buna

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

Va multumesc pentru incurajari. Este adevarat ca ma urc cam des pe cantar (ai dreptate sor'mio!), dar gandul ca totusi nu mananc si ma si ingras, imi vine sa ma impusc

Dar azi s-a intamplat, au venit rusii la mine!. Nu stiu ce sa fac joi, mai dau raportul? va fi a treia zi, iar la mine dureaza 5 zile.
Nu va mai spun meniul meu de azi ca nu a fost prea bogat. Apropo, Dordia (Diana) nu crezi ca ai mancat cam mult?
Zuzilici vacanta frumoasa
Bfly moralul sus

Succes mai departe negrutelor dar si celorlalte fete.

Va pup pe toate!

Pierderea de kilograme La negrutele mortale Da usurinta in miscare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Maaai, frumosele mele!

Au dat iama in noi depresiile si starile proaste! Ce v-as mai incolona pe toate sa mergem sa urlam la luna!

Acu' ce sa fac? Ca-s asa de "impuscata", da' tre sa va ridic si voua moralul! Cel putin dintr-un singur punct de vedere reusesc sa tin postul Pastelui. Cine giceste care, o las sa strige mai tare!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni

Mergi la inceput