Nou stil de viata (131)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, felicitari pentru kg in minus! Esti o ambitioasa!

Zuzilici, sa stii ca nu pe toate produsele scrie informatiile nutritionale.

Roxa-boxa, cum adica iti pui pietricica pe un dinte, asa, sa se holbeze toata lumea la tine cind zimbesti?

Fetelor, eu de miine voi fi plecata pina joi dupa-amiaza. Voi raporta vineri. Sper sa va gasesc la fel de ambitioase si mai slabe daca se poate. In caz ca nu apar la timp sa deschid subiect nou, Zuzilici va prelua stafeta.

V-am pupat.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Zuzilici, cand am inceput dieta cu fructe si legume aveam 70.5 kg. Azi dimineatza cantaream 69.0 kg. Deci 1.5 kg in 5 zile.
Azi a fost a sasea zi, maine inchei saptamana si de marti introduc ouale si pestele. (2 saptamani)

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

E posibil sa slabesti 2 kg/ saptamana? Te rog spune-mi si mie cand termini saptamana, daca asa ti s-a intamplat.

Rubinele Castigatoare
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nastad

Sunt foarte mandra de mine, am reusit sa ma tzin de treaba cu toate ca am gatit toata ziua.
Mi-am pastrat pentru seara un iaurt.

Maine am hotarat sa mananc spanac.
toata gasca!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris

Felicitari Doina si tine-o tot asa.

Rubinele Castigatoare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dordia2000
Gata cu interzisele!!! Ma apuc serios de treaba ...mi-am luat cele necesare de mancare si gata cu tentatiile!!!

Subscriu! De maine numai salate si fructe permise. Azi mi-am facut o ciorba de varza. Favorita mea.

Rubinele Castigatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

zuzico,vorbesti serios ca e favorita ta ciorba de varza? Sau vrei sa te incurajezi singura?
Eu tocmai ce mi-am revenit dintr-o migrena nasoala rau,Marc e relativ mai bine cu vocea de catzel..sper sa nu faca iar crup la noapte,deocamdata l-am trimis cu tati afara si atata s-a rugat ca vrea la Burger King ca am scapat si de gatit in seara astaSper din suflet sa nu-mi aduca si mie ceva acasa ca la toate rezst dar la pizza si BK..pur si simplu nu pot

Deocamdata sunt in termeni foarte amicali cu cantarul :),ceea ce va doresc si voua,bineinteles.Sper sa depasesc pragul in primele doua saptamani de concurs si macar sa ma mentin putin sub 80 in ultimele 2

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Mamico vorbesc serios, chiar imi place. Si pe aceasta am facut-o cu varza murata. A iesit o nebunie.
No, ce-a zis al tau sot de noul look? A remarcat schimbatrea?

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

Azi am fost ocupata. Dimineata am fost la biserica, iar dupa-amiaza am facut mancare, ca aveam frigiderul gol. Binenteles nu pentru mine, ci pentru sotul meu (fara acte, deocamdata). Mie mi-am facut o mancarica de mazare cu putin ulei. Va spuneam la inceputul concursului ca eu sunt satula de diete stricte. Prefer sa-mi fac un regim cat mai echilibrat, daca este posibil. azi nu prea am mancat cine stie ce; acum as manca niste mazare, dar este cam tarziu, asa ca o las pentru miine. Am sa mananc totusi niste fructe.

Bfly nu-ti face probleme, asta este, o data pe an este ziua ta. Dar de maine gata. Negrutele te sustin!

Nu stiu ce o sa fac saptamana asta, pentru ca este acea perioada din luna. Dupa cum se bine stie organismul este mai umflat si nu prea se slabeste, iar la sala nu ma voi putea duce. Sper sa recuperez dupa.

Am trecut cu bine week-end-ul in ce priveste tentatia la dulciuri. Totusi mi-am luat niste Cola-light.

Ce zici de mine sor'mio? Ma feliciti nu-i asa?

Acum va las ca trebuie sa ma pregatesc pentru maine la servici.

Va pup pe toate si va urez o saptamana cu realizari!

Pierderea de kilograme La negrutele mortale Da usurinta in miscare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Normal ca te felicit dupa ce eu ieri m-am porcait cu pitza. Azi nu am mancat nik interzis....asa ca....ma pup singurica pt treaba asta. Acuma imi e o foameeee dar...o las pe maine dimineatza cand am la micul dejun un iaurt 0% cu 50 gr. cereale.

sa va povestesc ceva horor din ultimele 2 zile ca nu mai pot daca nu zic. Ieri am fost cu sor'mea si cu Stefan la Dr. pt decalotare. S-a facut operatiunea...nu mai detaliez ca nu e cazul...am ajuns acasa...am culcat copilul si de cand s-a trezit pana seara la nani a urlat mereu. Plangea mititelul si tremura din toate incheieturile. Ii tremurau piciorusele si manutele. Noaptea a fost ok, iar azi am fost singura cu el acasa. Mai bine a fost dar tot plangea cand facea pipi. Il ustura mititelul. Si acuma vine greul: a trebuit sa il decalotez eu singura ca Sotul e la servici de garda...si nu va pot spune cum m-am descurcat. A trebuit sa il leg de manute ca punea mana si se apuca de putica. Deja se lipise intr-o parte dar...am desfacut-o pana la capat si am uns-o cu canamicina timp in care copilutul meu zbiera efectiv, racnea...nici lacrimi nu mai avea...de fapt nici nu l-am vazut ca muream. Am murit si am inviat de 100 de ori ca dupa ce a iesit caputul, l-am uns rapid dar nu mai reusean sa trag pielicica la loc. Are si el o pungutza de ceva alb mai mare decat un bob de orez. Dar dr. a zis ca se va duce cu timpul. Ma doare ficatul si stomacul in acelasi timp. Am urlat si eu si am injurat ca la usa cortului...cred ca vecinii s-au crucit. Sper sa nu creada ca mi-am injurat sau maltratat copilul, sau sa nu cheme protectia copilului ca asa rau a facut si el si eu. Maine seara sper sa fie mai bine ca e si tati care o sa il tina desi...cred ca va lesina.
Gata ca par ca ma vait dar...asta am trait si poate vi se pare exagerat dar...pt mine e o experientza marcatoare. Nu credeam ca voi fi asa tare si voi merge pana la capat. Ma gandeam ca o sa renuntz ca m-am chinuit si mi-am chinuit copilul...mai bine de 15 min sau poate chiar mai mult pana am reusit sa prind putica si sa fac operatiunea.

Gata m-am racorit...si ma duc sa bag o portocala ca mor de foame!!!

Multumim din suflet celor care ne-au votat dar si celor care nu ne-au votat....(mai e timp) si va poop dulce si eu si Stefan!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Dordia...dar de ce l-ai decalotat totusi?Se cerea musai,avea vreo inflamatie ceva?Sau asa a zis doctorul,ca baietii trebuie decalotati?Saracul cat se chinuie...si daca e si degeaba...:(Cum mai sa lesine copilul de durere?Da-i macar un nurofen inainte cu vreo jumatate de ora de operatiune..
Fi-meu are 4 ani jumate si n-am umblat la putza lui decat la baie,s-a uitat doctorul la controalele generale si ATAT!!si e bine mersi.
Ok,scuzati off topicul,dar eu am ce am cu decalotarea

offff,maine am programare la ginecolog,ma duc sa vad ce-i cu dereglarile mele,de data asta a intrecut masura si mi-a intarziat deja de o lunaMaine e iar zi de alergatura,plec la 8 de acasa,la 9 la gradi am discutie cu educatoarea despre fi-meu(care e zmeul grupei sau ceva de genul asta)apoi intr-o fuga acasa ca am ora la engleza,apoi iar in oras la medic la 2,la 3 ma intalnesc cu o prietena,la 3 jumate plec la gradi si la 4 jumate vizita la un copil.Daca ajung pe la 6-7 acasa e bine..si clar ca n-am timp sa mananc si eu ceva,sau,mai rau,sa calc stramb
Ma termina drumurile la gradi,sunt 8 autobuze/ zi,cam 3 sau 4 ore pe drumuri,ma extenueaza,ma scot din sarite,imi vine sa urlu dimineata!! Partea buna e ca am facut alergie la asteptat in statii si o mai iau la picior cate 4-5 statii,alea din oras,nu alea pe camp,pana in oras,dar sunt obositoare rau si asa.
De asta imi plac mie weekendurile cand nu vreau decat sa zac in pijama si sa nu ies din casa..decat pana la chinezi sau Burger King.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Of, of saracul Stefanel... Ca si Mamica dulce si eu am ce am cu decalotarea, de putulica lui fiu-miu nu se atinge nimeni fara un motiv extrem de serios! Ma gandesc ca erau ceva probleme sau ati ascultat de medicii din Ro care indica decalotarea fortata. Clar sunt of topic si probabil se starnesc discutii pe tema asta care si asa e atat de discutata pe forum, dar nu m-am putut abtine... Dordia, saraca de tine prin ce a trebuit sa treci... Sotul ce lucreaza de e de garda?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"

Mergi la inceput