Nou stil de viata (131)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

adriana, multumesc frumos pentru lamuriri. Pare echilibrata dieta asta si ma gandesc serios sa trec la ea, dar peste o saptamana. Saptamana viitoare tin tot Scardale mai ales ca am inca rezerve serioase de fructe in casa. Tu ai slabit cu South Beach?

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

http://gastronomie.ele.ro/Dieta_South_Beach_--shrd12.html
am gasit si niste retete pt dieta south beach

eu am si cartea , pt faza 1 este un plan de meniu zilnic, pt 2 saptamani , nu-l gasesc pe net, dar adca vrei eu pot sa-l scriu

uite o sa scriu pt prima zi, daca te intereseaza scriu in continuare

ziua 1

mic dejun eu il luam la 8,00
250 ml suc de legume ( n-am baut niciodat ade lene )
2 buseuri de legume ( eu mancam cate 4 odata )
cafea decofeinizata sau ceai decofeinizat ( eu am baut cafea normala cu 1 lingurita de zahar brun)

gustare de dimineata la 10,30
1 felie de branza mozzarella cu continut redus de grasime

pranz13,30
piept de pui l agratar cu salata verde
2 linguri sos vinegreta cu otet balsamic sau un alt sos pt salata fara zahar( am pus doar ulei de masline si otet in salata)
desert aromat pe baza de gelatina( n-am mancat)

gustare de dupa amiaza la 16,30
telina umpluta cu un triunghi de branza topita cu continut redus de garsime( nici pe asta n-am mancat-o , preferam sa rontai un castravete , sau un ardei gras)

cina 18,30
somon la gratar cu rozmarin ( eu imi faceam la cuptor)
sparanghel fiert la abur ( daca nu ai poti s ainlocuiesti cu brocolli sau alta leguma permisa)
salata mixta ( diverse verdeturi castraveti rosii ardei)
ulei de masline si otet dupa gust

desert crema de urda cu vanilie( pe care-l saream)

eu slabisem 2 kg in prima saptamana , dar am plecat de la 58, eram amproape de greutatea mea si slabeam f greu
aaa si faceam si la bicicleta eliptica 20 min zilnic

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

dupa 1 saptamana am abandonat , am plecat la mare si ...m-am intors cu 3 kg in plus ...

eu cred ca o s am aapuc de luni adika maine de ea, si eu am rezerve serioase de fructe in casa dar cred ca o sa pap totusi si fructe pt ca-mi plac muuult is mi-e tare greu sa renunt la ele, o sa pap kiwi si mere , astea-s preferatele mele

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea111 spune:

Neata si eu la pranz!
Cornelia, multa sanatate lui Eduard! Sa ii treca repede, repede!
Mamica dulce, multumim de diete! Mie chiar imi sunt de folos!
Ieri am avut program administrativ:. Azi mai am ceva de lucrat la proiect dar sincer, mi-e lene . Asa ca ma uit la tv , poate la vre-un film si cam atat. Week-end-ul asta am fost singurica, sotul a lucrat si tare nu-mi place sa bantui singura prin casa da nici chef de iesit nu am avut.
Acum ma duc sa studiez dietele postate de Mamica dulce, mai pe indelete sa vad la care ma opresc!
O duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30
Zuzilici, nici sa nu te gandesti sa pacatuiesti in excursie. Transmite creierului tau informatii ferme, de genul: 'nu voi avea nici o abatere, nu-mi permit...'
Ok? Hai ca te astept cu daca esti cuminte.

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Ai perfecta dreptate si gandul ca poate o sa arat si eu mai bine ma face sa ma gandesc de 2 ori ce bag in gura. Ideea e ca nu gandesc intotdeauna. dar gandul ca m-astepti cu flori sper sa ma mobilizeze.

Rubinele Castigatoare
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Cornelia, ti-a zis adriana despre dieta, noi am tinut-o anul trecut si eu am slabit cam 5 kg in 2 sapt fara fructe. Acum le voi adauga la faza 1 dar o voi tine prelungita, adica faza 1 + fructe pe toata durata concursului, fructe o sa incerc sa mananc in regim monti- cu jumatate de ora inainte de masa. Eu gustarile nu o sa le iau si o sa fac si sport, sa vedem ce o sa se vada joi la raport:). Sanatate lui Eduard, sa treaca repede.

Eu am musafiri diseara si le fac spring rolls, ca deja li s-a dus vestea si trebuie degustate. Eu o sa pap doar una si cred ca putin orez 'nasi goreng'- dar ma limitez la atat.

Pupici

Adriana- Deea- An-k- Cornelia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Sunt foarte mandra de mine, am reusit sa ma tzin de treaba cu toate ca am gatit toata ziua.
Mi-am pastrat pentru seara un iaurt.

Maine am hotarat sa mananc spanac.
toata gasca!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Multumesc de cafea!

Mamico noroc ca mi-ai atras atenti ca altfel nici ca mai treceam pe prima pagina. Multumim frumos!

Carmen am inceput sa beau si eu dimineatza apa cum bei si tu. Dar la mine inca nu are efect purgativ cum ma asteptam. Stiu sigur insa ca nu prea mai mi-e foame si scot si toate toxinele afara. . I-a spune-mi cum stai cu kg? Cate ai pierdut de cand te-ai apucat de dieta?

Cornelia sanatate multa lui Edurard si sa speram ca n-o ia si Eric. Ai grija si de tine sa n-o iei.

Delidana cred ca daca am citi informatiile nutritionale de pe toate produsele n-am mai manca decat legume si fructe ca pe acelea nu scrie nimic.

Roxana eu zic ca mai bine ti-ai albi dintii decat sa-ti pui pietricica pe el. Parerea mea!

Fetelor v-am pupat.

Rubinele Castigatoare
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare.
Greu in wk cu abaterile... Vineri am fost la o zi de nastere si abia abia am gasit ce sa mananc... Nu mai spun ca bunica sarbatoritei gatise de toate de la sarmale chiftele, snitele, salate de tot felul la placinte si prajituri de n feluri... Of a fost greu...

Cand merg la socrii mei la Timisoara la masa, deja mi-e jena cum tot stau 10 min si aleg morcovul din farfuria de ciorba. Dar nu ma las! Oricum soacra-mea in sfarsit nu mai face prajituri la desert ca n-are cine sa i le manance. Eu nu, barbata-miu nu ca il cufuresc, Vladut ce mai papa si ii face cateva cornulete sau placintele si gata. Macar acolo scap de tentatii.

Cand ajung la 53 imi dau premiu o tableta de ciocolata amaruie. Dar pana acolo mai e...

Va pup si va doresc o duminica placuta si fara abateri!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cornelia, sanatate lui Eduard!

Zuzilici, cand am inceput dieta cu fructe si legume aveam 70.5 kg. Azi dimineatza cantaream 69.0 kg. Deci 1.5 kg in 5 zile.
Azi a fost a sasea zi, maine inchei saptamana si de marti introduc ouale si pestele. (2 saptamani)

Diana, Nastad, numai fete ambitioase pe topicul nostru.

Dordia, mult succes!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput