Nou stil de viata (131)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Roxa, io nu renunt la cafea. Imi place si gata!

Delidana, cu atat mai mult, tu trebuie sa arati bine tot timpul, fie vara, fie...vara

Meniul:
-apa, cafea
-gutuie, pasta de mar si nuca (la robot)
-ciuperci la grill (1 kg) cu mujdei si rosii
-mere, portocale, kiwi

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

o si de la mine

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna dimineata, fetelor!
Am baut si eu si am reusit sa ma mai inviorez!
Va rog sa-mi aplicati pedeapsa , mai ales negrutzele!
Mi-e rusi sa recunosc dar ieri am calcat stramb!
M-am apucat impreuna cu mama sa facem tortul pentru azi (ca am musafiri dupa-amiaza ca sa sarbatorim ziua mea care a fost ) si a trebuit sa gust crema x, apoi crema y, plus ca am pus si niste alune...cine sa le guste si pe alea? Tot eu, bineinteles! Asa ca...merit o predeapsa crunta!
Offf...ce urmeaza e si mai rau!
Meniul pe azi:
Mic-dejun: O cafea fara zahar, doar cu zaharina
Pranz: friptura de porc cu piure de cartofi
Desert: tort, prajituri, alune, saratele, suc, bere, cafea, visinata.
Cina: ar fi bine sa nu mai mananc nimic.

Tineti-mi pumnii fetele! Sa nu dau iama in toate alea! Urati-mi sa ma abtin cat mai mult, ca altfel stric frumusete de dieta!
Nu stiu cum se face ca de cate ori ma apuc de slabit se nimereste ziua cuiva (a mea in cazul de fata) si se intind mese cu de toate de ti se aprind toate beculetele!

Sper ca voi sa aveti o duminica frumoasa si fara tentatii!

Violeta/Adriana, cu placere! Sper sa il vedem si la semnatura ta in curand!

Va fetele!

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salut!
Am o lene in mine cat casa si mi-e si mai greu sa scriu atata vreme cat ieri am calcat stramb Am mancat paine si am baut o bere de 330 ml Mi-a fost tare pofta pe o bere, ca n-am mai baut de mult, asa ca am dat iama in frigider Acum am mustrari de constiinta
Lasa ca recuperez io...sper

Azi in schimb nu m-am atins decat de o cafea tare (a facut-o sotu ), iar in cuptor am pulpe de pui pe sare

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Ha,

ce bine ca nu-mi place berea, ca aici sigur ma impuscam. Au astia nu stiu cate feluri de bere, buna si ieftina.

Sotul degusta zilnic 1-2 beri . Eu cred ca am baut 3 beri in 8 luni de cand am venit.

Mai, vad ca se cam lasa cu calcat in strachini weekendul asta...hai, mobilizarea!!!

Pupici,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare fetelor. Eu azi sunt intoarsa, Eduard e racit rau cu muci, tuse si nas infundat. Si mi-e frica sa nu-i dea si lui bebe. Ultima data cand s-a intamplat asa am ajuns cu Eric in spital cu bronsiolita.
Asa ca de mancat oricum nu-mi arde dar meniul pt azi:
MD: cafea fara zahar, 2 felii ananas, 1 felie paine dieta, ceai
P: pui fript
C: fructe
Partea buna a zilei de azi e ca m-am cantarit si am 87 de kg, ceea ce e neasteptat de bine. Ieri nu am facut nici o abatere desi am fost si intr-o vizita si nici azi nu sunt sanse.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Gata cu interzisele!!! Ma apuc serios de treaba ...mi-am luat cele necesare de mancare si gata cu tentatiile!!!

Va poop si spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata!!!! Wooow,nu ma asteptam sa fie asa o activitate la subiect duminica dimineata
Puiul meu a facut crup aznoapte,a tusit rau ,cu vocea aia metalica,a si varsat o data dar bine ca nu mai e asa nasol si periculos ca in anii trecuti,cand la crup erau obligatorii supozitoarele cu cortizon,altfel se sufoca.Au zis doctorii ca o sa fie mai bine pe masura ce creste,acum o pateste cam o data/ an si e mai mult o raguseala ciudata,ca un latrat de catzel.Acum e bine,tzopaie pe aici,dar are o voce hodorogita rau.Si a fost chiar pe neasteptate,adica e copilul sanatos de mai bine de jumatate de an sau chiar mai mult.Nici nu mai stiu cand am fost cu el la docotr ultima data (multumita Luivacului cred)-asa si din sanatos tun mi-a facut un crup strasnicPana maine nu cred ca o sa mai aiba ceva dar trebuie sa anulam piscina astazi...si ce e si mai si e o vreme superba afara,de primavara,un soare frumos si cald,si mireasma de primavara...toata iarna n-a avut nik si acum bang!!

Eu de astazi vreau sa tin dieta cu peste pe care am postat-o ieri numai ca deja am comis 2 abateri adica am pus lapte in cafea si am mancat si o jumatate de muffin cu ea.
Sunt incorigibila,din pacate!

Carmen,asa mi-a placut indemnul tau sa fim frumoase la vara...
Si categoric eu o sa ma stradui,sa ma prinda mai-iunie la cel mult 75.Mai sunt 5-6 kile pana acolo,NU e mult,stiu!!!!

Va pup si va urez la toate o duminica frumoasa!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

bravo cornelia pt kg date jos, lui Eduard sa-i treaca raceala si tinem pumnii sa nu-i de alui bebe

uite am cautat pt tine cate ceva despre dieta South beach, cuprinde 3 faze:

Faza I
E faza cea mai stricta a regimului. Ea va dura doar doua saptamani - suficient pentru a combate rezistenta la insulina cauzata de consumul excesiv de carbohidrati rafinati.
Alimente permise
Carne de vaca, de vitel, carne de pasare (piept) fara pielite, peste, carne de porc (sunca de Praga, costita cu putina grasime, muschi, carne din conserva, fara grasime)
Branza dietetica, cu continut redus de grasimi (de vaci, telemea, mozzarella, parmezan, urda dulce)
Nuci si arahide (maximum 20 de bucati pe zi), fistic (cel mult 30 de bucati pe zi)
Oua (nelimitat, cu exceptia cazului in care iti sunt interzise de medic).
Tofu (branza de soia)
Legume si verdeturi: sparanghel, fasole verde, broccoli, varza, conopida, telina, castraveti, vinete, salata verde, ciuperci, spanac, napi, gulii, dovlecei, fasole boabe, mazare, linte, naut, castane, rosii (maximum o rosie pe zi)
Grasimi: ulei de masline si de canola (obtinut din seminte de canepa)
Alimente interzise
Carne grasa, aripi si pulpe de pui, rata, gasca, semipreparate din carne de pasare, branza cu continut integral de grasimi, sfecla, morcovi, porumb, cartofi
In faza I se evita toate fructele, pastele fainoase, cerealele si lactatele (inclusiv iaurtul) si laptele de soia. Este interzis consumul de alcool, inclusiv berea si vinul.

Faza II

Acum esti pregatita sa adaugi noi carbohidrati "sanatosi" in alimentatie. Multi dintre ei (cei din fructe, de exemplu) iti sunt necesari ca sursa de vitamine si minerale. Si painea iti aduce multe beneficii nutritive, cu conditia sa fie facuta din faina integrala si sa mananci doar 1-2 felii pe zi.
In faza a doua, scaderea in greutate decurge ceva mai lent. De aceea, unele persoane prefera sa ramana la faza intai mai mult de doua saptamani. Poti sa faci si tu la fel, dar nu uita ca, din cauza gamei de optiuni relativ limitate, faza intai este nepotrivita pentru un regim pe termen lung.
Pe parcurs, vor fi si momente dificile, in care s-ar putea sa iesi un pic din tiparul regimului - de pilda, sa te rasfeti cu dulciuri in vacanta sau de sarbatori. In asemenea cazuri, e bine sa treci din nou la faza intai pana cand scapi de kilogramele depuse, dupa care poti sa reiei dieta de unde ai lasat-o. Cele trei faze sunt suficient de flexibile pentru a-ti permite o viata "normala".

ACTIONEAZA treptat si cu atentie, SA NU EXAGEREZI
Fructe Incepe cu un fruct pe zi. Merele sunt o alegere buna. La fel grepfrutul, capsunele si zmeura. Nu le manca la micul dejun, lasa-le pentru pranz sau cina. Daca mananci fructe dis-de-dimineata, acestea produc un aflux mai mare de insulina, care declanseaza pofta de alti carbohidrati.
Cereale Alege-le pe cele cu tarate si adaos de fibre (in nici un caz instant!). Daca vrei sa reintroduci orezul in alimentatie, o portie nu trebuie sa fie mai mare decat o minge de tenis.
Deserturi La desert, poti manca un amestec de fructe si crema de branza slaba sau urda si cacao, indulcite cu un preparat sintetic, in loc de zahar.
Vin Daca iti place vinul, poti sa bei din cand in cand un pahar cu vin rosu, care este bun si pentru inima.
Faza a doua poate dura cateva luni sau un an, in functie de felul in care organismul tau reactioneaza la aceasta dieta si de cate kilograme vrei sa scapi.

Faza III

Acum ar trebui sa ai greutatea ideala. Daca ai respectat regimul, s-a imbunatatit si compozitia sangelui. Faza a treia te ajuta sa pastrezi beneficiile obtinute pana acum.
De fapt, ea inseamna un regim de viata sanatos, nu o cura de slabire. In aceasta faza nu exista alimente permise sau interzise. Poti sa mananci si cate un "dulce adevarat" ori sa participi la festinuri, dar sa mananci in cantitati moderate si respectand principiile dietei South Beach.
Daca simti ca ai exagerat la o masa, treci la faza intai cateva zile. Nu trebuie sa o iei de la capat, ci doar sa pastrezi echilibrul.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

mamicadulce, eu abia acum am citit retetele de pe prima pagina. Multumim frumos pentru traducere, unele sunt chiar tentante. Sanatate multa puiului!

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput