Nou stil de viata (131)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mai fetelor...eu l-am decalotat la baita dar asa ...un pic si la ultimul control dr. meu mi-a zis ca s-a inchis aproape de tot acolo si ca trebuie decalotat. Asa ca am fost la alt dr. care l-a vazut si mi-a zis ca are deja aderente pronuntate si o pungutza mica de ceva alb (mizerii stranse cred) si ca daca nu il decalotez o sa se inflameze si va fi mai rau. Asa ca...am comis-o

Sotul meu lucreaza in armata si cam o data pe luna e de garda.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Carmen, felicitari pt. kilogramele pierdute ...nu ti-e frica totusi ca le pui rapid la loc cand vei manca normal? Am observat ca asta mi se intampla mie cand dietez drastic Dieta mea merge bine,desi nu vad rezultate foarte spectaculoase...oricum exersez zilnic si nu mananc deloc dulciuri sau carbohidrati si am dat jos vreo 3 kg si ceva de cand am reinceput alaturi de voi

Crystina, cum merg cursurile, iti plac?

Dordia, vazut, placut, votat

Zuzilici, la tine cum mai merge dieta? Iti doresc sa ajungi la greutatea tinta pana cand pleci in Cuba

Delidana, tu ce mai faci? Cum merge sportul dar dieta?

In alta ordine de idei mie mi s-a facut de duca... anul urmator ma gandeam sa-mi iau un curs si sa plec in China sa predau acolo timp de vreo luna pe timpul verii...credeti c-am innebunit de tot? Va doresc sa slabiti frumos

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by khristin
In alta ordine de idei mie mi s-a facut de duca... anul urmator ma gandeam sa-mi iau un curs si sa plec in China sa predau acolo timp de vreo luna pe timpul verii...credeti c-am innebunit de tot? Va doresc sa slabiti frumos

Cristina

noi si poze mai noi

Nu n-ai innebunit si daca ai ocazia eu chiar te sfatuiesc sa mergi. Barbata-meu a fost tot asa cu serviciul si i-a placut tare mult. Dar te sfatuiesc sa-ti iei un traducator si pentru restaurante daca nu esti invatata sa mananci cu betele atunci mai bine ia-ti de-acasa furculita si cutit. Nu prea au in dotare.

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Valeu Zuzilici, pai cum traducator nu-mi permit ... tre sa-mi iau meditator pronto, sa ma invete si pe mine mersul betelor rapid

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata, cine vrea o calda?

de la 5 tot bantaui pe net, nu mai am somn...
kupii , adika sotul si cezarica, dorm de rup si io....
asa ca m-am trezit am facut o cafeluta , am pus masina de paine in functiune sa aiba copilasii painica proaspata si bantui p'acilea

ieri am fost la o prietena de liceu , la turta fetitei, si am fost tare cumintica pana la final cand au servit tort...si ..., am gustat si eu , dar avea fffff multe fructe...uffff...cine m-o fi pus...asa ca da-ti fara mila ca le merit
de azi incep south beach caci vad ca fara o dieta stricta calc in strakini

maronicile voi ce-ati facut in we?

cornelia cum e eduard?
deea, tu ce faci? merge dieta?
ank, cum a iesit freza?

eu sper pana joi sa-mi revin si sa vin la raport 1 kg minus

si mai revin

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dimineatza!

Dordia baiatul! Offf tare nasol si cu putzele astea!
Aseara am avut musafiri( niste prieteni si nasii),fiind de ai casei mi-am permis sa le fac baie copiilor si prietena mea ma tot intreba daca ii decalotez putzica lui Doruletz.I-am spus ca "nu" si se oferise sa o faca ea, bineantzeles ca nu am lasat-o , tare imi e frica sa nu se intample ceva dar nici nu vreau sa ma bag si poate sa ii fac mai mult rau

Aseara am avut de toate: pizza,prajituri, chec, bomboane cu ciocolata,alune si NU M-AM ATINS DE NIMIC(imi vine sa ma )
Sa avetzi o saptamana frumoasa si spor la slabit!

Gata ...ma pregatesc de serviciu

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Dordia, imi pare rau de experietza neplacuta prin care a trebuit sa treci.

Khristin, nu am frica asta...deocamdata
Felicitari si tie pentru kg pierdute.

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!

Dordia, brrrrrr ce zi ai avut! Sper ca azi sunteti mai bine

Nastad, felicitari pentru vointa

Io promit solemn ca de azi nu mai fac si o abatere. TREBUIE sa slabesc!!!!

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna dimineata fetele.
As vrea sa intru si eu in "clubul noului stil de viata". Daca ma primiti, evident.
Sa va dau cateva date despre mine:
Sunt din Iasi,am 29 de ani (anu asta 30), un baietel de un an si 3 luni pe care il cheama Eduard, lucrez in vanzari, muncesc cam 9h/zi .
Am 1.64 si 64kg, si as vrea sa ajung la 55kg.
Sa raspund si la intrebari:
1. Nu tin nici o dieta inca, nu m-am oprit la nici o dieta, poate ma inspir de la voi
2.Nu fac sport, miscare destul de putina, seara cand imi scot copilul la plimbare, in schimb fac masaj de 2ori pe saptamana
3. Am urmat o singura data dieta disociata. In rest dupa nastere a slabit "dupa ureche", adica, cu multa apa, si mancare putina, saraca in calorii, grasimi, etc
4. A manca cat mai natural, alimente fara E-uri, dar si fara grasimi si dulciuri.
5.Ma abat destul de des. Ptr. ca sunt pofticioasa. N-am calculat de cate ori, ptr. ca as fi uimita de cat de des ma abat
6. cele care imi impun sa mananc un anumit fel de mancare, ptr. ca imi place sa am de unde alege
7. Dietele drastice, dietele cu fel de fel de prafuri, pastile si alte prostii

Daca mai vreti sa ma intrebati ceva, va stau la dispozitie cu multa placere

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

Buna dimineata!

Fetelor dragutelor, ce s-a intamplat cu echipa noastra? Mobilizarea, cum vreti sa castigam?
Eu raportez o abatere de 4-5 placintele cu mere si cu dovleac, care au avut ca rezultat o stagnare. Dar de azi gata, nicio abatere

Mergi la inceput