Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 7
loren@ spune:
Irina am vazut din film ca si Mario e cu turele...
eu as vrea sa se mai joace si singurica, ca asa tot timpul trebuie sa fiu cu ochii pe ea sa vad ce mai face..mai nou, daca se face nitel abur in bucatarie se duce la usa de la balcon si o linge toata..cind o iau de acolo are toata fata si mainile reci, inclusiv limba, dar e asa de satisfacuta!
Am uitat..ieri pe olita era tot timpul cu mina intre picioare..si, desigur ca o scotea plina de pp si incerca sa-mi faca un "bine" sa-i pup mina!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Biancas spune:
Giova,.,,redu treptat cupele de lapte ca risti sa patesti ca mine...adica sa nu iti mai accepte laptele.
Loren..de ex acum la Dani i-am pus farfuria in fatza cu o portocala si pana nu a mancat-o toata nu s-a ridicat de jos.Incearca sa ii ii dai de lucru sa stea jos si sa munceasca.
Fiu-meu s-a trezit la 9.45 asha ca azi o sa avem program special de masa si de somn
Irinadum unde iti tzii pozele ca eu nu l-am mai vazut pe Mario de foarte mult timp...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
irinadum spune:
O sa pun si film si poze numai sa il prind ...ieri cum am dantuit pe stadion cine sa ii faca poze?
Ingrid nu stiu dc joaca cu Poli dar la cum au jucat pe pariu ca ii bat si eu cu puradeii din bloc.
Bianca lamureste-ma cu ciorba ta ...de ce e scumpa...ca mie se pare cea mai ieftina si cea mai usoara...e drept ca nu am mai facut de mult si ...ia sa merg sa fac si eu azi ca bine zici
loren@ spune:
Irina, dc aveam impresia ca Mario papa mai mult? Cantitatile de la masa de prinz si aia de la 18 sunt mari? Ca daca nu, papa cam ca noi!
Bianca Bia e peste tot cu mine..la wc e cea mai incintata..nu pot sa ii inchid usa, ca cine stie unde se duce si ce face, basca ca mi-e frica sa nu cada nasol pe gresie! Auzi, portocala o decojesti de pielita sau cum? Eu m-am inecat nasol cu portocala de citeva ori si mereu ii dau supravegheata,ce-i drept mai mult sa linga sucul si sa muste f. putin!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Biancas spune:
irina..pai e scumpa ciorba de burta cum naiba sa nu fie...
Deci eu pt o oala de 5 l am cumparat asha:
2.5 kg de burta care m-a costat 21 ron. Imi trebuie carne de vita , deobicei rasol cu carne si oase cam 0.5 kg (care o fierb in ciorba si o scot afara si..o arunc...) imi trebuie legume...0.5 kg morcovi, 2-3 patrunjei, 1 telina...(aproximativ)usturoi 4-5 capatani, ardei piscos, ardei rosu (deobicei pun gogosari murati), 6 galbenuse de ou, o jumatate de galeata de smantana.Asta e pt ciorba + cand o mancam adaugam smantana in ea.
Eu legumele le blenduiesc si le bag inapoi in ciorba sa fie mai groasa..
Nu stiu cum o faci tu, am mancat ciorba la mare si nu mi-a placut.
Eu asha o fac...Tu?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Giova spune:
marco e plin de bubite pe fata si corp
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Ingrid S spune:
Bianca, spor la gatit..si mie imi place ciroba de burta !
Irina, sa vedem cum e cu meciul, al meu abia asteapta. Bea lapte mult Mario,comparativ cu Diana..
Cata, stai calma si a mea se plimba non-stop, rar oboseste..obosesc eu cand ma uit la ea.
Giova, pai Diana facea imediat dupa laptele de dimineatza, azi vad ca s-a constipat putin, de aceea am pus-o, altfel naiba se stresa cu olita de pe acum. E timp destul...
E o vreme aici, ploua, frig...numai de dormit imi arde, Diana inca doarme.
Ingrid S si Diana
Biancas spune:
Loren...nu ii mai decojesc portocala de pielita. Pana cum 1 luna i-o decojeam dar acum nu, ca am vazut ca e in stare sa manance si pielitza. Isi mai baga el 2 bucati in gura, si cand vede ca nu poate sa mestece scoate afara si baga iar dar mai putin.
Ingrid S spune:
Giova ce i-ai dat? Of, si tu? Eu repede cu sfaturile, dar ieri eram ca o carpa.
S-a trezit fata, ca mai stateam pe net.
Ingrid S si Diana
alin@ spune:
Gio, sa nu fie vreo boala a copilariei sau o reactie la antibiotic, o alergie la ceva ce a papa. Cam astea sunt variantele. Mergi cu el la dr, cel mai bine. Sanatate!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"