Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 6
alin@ spune:
Anca, misto poza! Ce amintiri frumoase!
Dana, sunteti bine, da?
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
monica70 spune:
Si eu am fost incantata de burtica mai ales ca abia din luna 6-7 a inceput sa se vada oareecum ca-s gravida(de burtoiul din luna 9 nu in mod deosebit) Acum iar sunt extra plata
Si am ajuns de la 52 la 70 kg ,deci 18 kg ++++
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasebe spune:
Hai sa va zic si eu cum papa tibi:
9 - 125 fructe si un iaurtel sau 60 cereale cu lapte
14 - 200-250 legume si carne sau ou si cam 60 gr desert
20- 300 lapte
intre mese bea cam 500 ceai
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
loren@ spune:
Bravo Tibi...vad ca esti mare amator de ceai..
Intrebare pentru mamici cu copilasi umblatori: se joaca zilnic si singuri in fund cu jucarii timp semnificativ sau dau numai ture, ture ca zgubilitica mea...Bia nu stie ce e aia sa se joace singura cumintica pe covor..la ea totul se rezuma la a merge peste tot, non stop, si la facut prostioare pe parcurs!De fapt Bia nu merge...alerga...numai...ieri am dat ture pe la Diverta pina am ametit..avea o viteza ca trebuia sa fug eu dupa ea!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
toanca spune:
acina, multam da nu stiu daca pot sa-i dau lui Matei castane
Io pentru el vreau sa gasesc oarece retete.
Anasebe, doar trei mese pe zi?
Noi avem inca 5 mese.
Apropo de greutate: Matei de o luna stationeaza la 10.220 kg.
Nu scade dar nici nu creste nici macar un gram....desi mananca foarte bine
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Biancas spune:
Eu m-am pus sa fac o ciorba de burta Care ati facut?
Noua ne place foarte mult. E cea mai scumpa ciobra care exista dar merita
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
irinadum spune:
Cata si Mario e la fel ture peste ture...foarte rar mai ia jucariile sa se joace doar dc suntem tot familionul in sufragerie si stam acolo.
Bianca de ce zici ca e scumpa mie mi se pare cea mai ieftina.
Giova spune:
Neatza!!!
eu am avut masaj, acum s-a trezit si piciul meu. Tre sa incerc sa-l pun in patut la el sa vad daca tot asa de bine doarme si acolo.
Deci cu laptele eu fac o prostie ca ii dau asa de 2-3 luni? Nu m-i s-a constipat, doar acum 2 zile era scaunul mai tare, dar si-a revenit. Si el papa dragul meu tot din bibe, si eu ii dau concentrat. ce baiat am!!! Doar pe cantar nu se vede, doar la cat alearga ce sa ma astept.
Merg sa-i fac altfel laptele, dar nu cred ca mi-l bea gol, ori trebuie sa-i bag miere, ca lui ii place dulceag.
Ingrid eu nu-l pun pe olita, ca nu are ore fixe cand face kk si nu stiu.
Anasebe cum e acasa?
Irina vreau sa-l vad pe mario tuns. pune poza. si-mi esti datoare cu un filmulet.
Bee, o saracuta de tine, cred ca tie greu, si incerc sa te inteleg. lasa ca vei fi o nasica bestiala. cat despre manechina Ana nu am cuvinte, auzi la ea ca probeaza haine .
revin dupa ce-i dau sa bea lapticul.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Biancas spune:
Loren, Dani sta si pe covor si se se joaca si umbla prin casa, in special in bucatarie ii place, am usa armonica si trebuie sa o leg cu elastice sa nu intre. In bai intra doar cand intram noi, asta daca nu ii inchidem usa in nas Nu a facut niciodata scandal ca i-o inchid in fatza La taicas-o in baie nu prea intra, dar la mine mai vine si se opereste la vana si se apuca sa dea din maini si spune apa.
Pot sa spun ca e destul de linistit, are si el fitze..dar in comparatie cu alti copii e cuminte.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
irinadum spune:
A si noi avem 4 mese:
la 9-lapte 240-270
la 13sau 14 piure de legume cu pui , ou sau peste plus branzica 100 gr
la 18 mere cu biscuiti sau branzica sau iaurturi
la 22 lapte 240-270