Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bia vad ca-i mare gospodina asa face si Alain cara dupa el matura si galeata de strers pe jos, sa vad daca dupa ce mai creste isi pastreaza obiceiurile
Despre scazutul in greutate, cred ca am mai scris pe undeva, este normal sa scada in faza de un an, un an si ceva deoarece e o perioada in care ei isi pastreaza obiceiurile alimentare dar consuma mult mai mult calorii din cauza umlblatului si agitatului lor toata ziulica.Mie mi-a explicat dr lui Alain ca e ok o luna maxim doua, nu mai mult, mai ales ca ei sunt acum si in faza de formare a alimenatiei care nu se mai bazeaza pe lapte. Daca vedeti ca nu mai iau in greutate trebuie calculat cam cate kalorii au ei pe zi, eventual imbunatatita alimentatia cu cereale in lapte si painita, banane si alte chestii care au un aport caloric mai mare.Alain nu vrea nici paine nici cartofi, copilul asta tine regimul Montignac parca ca eu nu am reusit sa-l tin.
Eu am observat ca Alain a mancat multttt mai bine dupa ce i-am scos formula si de cand bea sucul de portocala la ora 12, ii fac zilnic din doua portocale sau mignone depinde ce am, cam 150 ml suc dar nu cu robotul...ca asa nu-i place, cu storcatorul de citrice si apoi strecurat. Culmea e ca are un gust putin diferit asa , mai bun intr-adevar
Bianca, vad ca v-ati distrat ieri, sa va fie de bine.
Alain are putin temperatura crescuta dar nu are febra, vad ca are o usoara reactie la vaccin, sa vad ce o sa fie la 10-14 zile cand chiara par reactiile......Noi ne luptam cu constipatia, acum o sa ii dau ceva lactoza cateva zile sa vad daca asa o sa fie mai bine ca mi-a mila de el saracutul ca inca nu si-a reglat tranzitul.
Ma apuc si eu de treaba, va doresc o zi buna tuturor.La Cluj e tare urat si innorat....

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am culcat fata si acum stau la o tigara.
Cata, ti-am vazut mexicanca...este dulce foc , cred ca ai fost tare mandra de ea!
Alina, bine ca ai zis ca Ayan ca a facut bubitze ce dispar repede, ca acusi credeam ca am visat , nu am Capraru, ca as studia sa vad cam ce putea fi.
Bee, cand am fost gravida, n-am avut greturi de loc si toti ziceau ca va fi baiat...iaca, ai greturi eu zic ca va fi baiat, asa pe invers, ca la mine nu s-a adeverit. Trec ele, mai putin si scapi, in al doilea trimestru nu prea mai sunt greturi...doar Maraki a fost exceptia daca imi amintesc bine, nu?
Denisa, cu intarziere, iti spun felicitari!, ma bucur pentru voi, cred ca sunteti foarte fericiti, sarcina usoara iti urez in continuare!
Moni, am vazut-o si pe Diana, ce plansete trage cand o cearta tata...pai tu esti de vina ca ai enervat copilu...crezi ca e robotel sa execute mereu ce zici? Are si ea dispozitiile ei, lasa fata in pace ! Bine ti-a facut cu biberonul, vezi daca o superi ce face?
Giova, cum se mai simte Marco? Tot asa tarziu doarme? Macar dimineatza nu te scoala pe la 7,30
Am invatat-o pe Diana sa ne jucam : "ana-cademsi-severa", va mai amintiti jocul acela cand ne bateam palmele intre noi? Ei bine, vine la mine si imi desface mana, apoi si le ridica pe ale ei la piept tot desfacute si asteapta sa ne jucam...imi vine sa o mananc. Atat mai stiu si eu de cand eram copil, nici la sotron nu mai tin minte regulile.
Of, a venit un nene sa schimbe ceasul la apa, revin.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Silvi, deci zici ca daca nici luna asta nu ia nici un gr. sa vad despre ce e vorba? Pai la Bia e clar...nu prea le are cu mincarea...hai sa-ti zic cam ce papa..
6...250-270 de lapte cu 2 masuri cereale
11...150-200 de suc portocale, mar si morcovi (fructe nu vrea nici la blendar nici din mina...)
13-14...150 piureu de ceva si vreo 100-150 zeama supa
18...200-250 de iaurt cu 2 masuri cereale
20:30.....300 lapte cu 5 masuri cereale
Intre mese ii dau sa guste din biscuiti, covrigei, piscoturi...dar nu serveste decit o bucatica...
Apa bea ca nesatula..
cam atit papam
Paininca nu i-am pus, i-am dat paste de orez, orez, galusti.
Banana nu ii mai place demult!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Irina, mie chiar mi-a zis pediatra ca nu e nici o regula la iesitul dintilor. VREAU SA VAD POZA CU MARIO TUNS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anca, tu stii ca am luat 22 kg. in sarcina. Ce ma amuza este ca de cate ori mergeam la control dr ma suspecta ca nu mananc si eu bagam ca sparta de se minuna Gabi, si mancare si dulciuri. S-a pus mai mult pe burta la mine, ca aveam o burta imensa! Ce dragut er acand ne intalneam la eco, nu?
Silvi, si Ayan a avut o perioada cu constipatie, numai cu supozitor iesea. Acum e ok. Se va regla si la Alain.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ingrid..misto se joaca Diana..eu nu stiam ca se numeste asa jocul...ai dreptate, am fost mindra de Bia, cu atit mai mult cu cit habar nu aveam ca a aparut in revista daca nu-mi zicea Alina!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ingrid, stai linistita ca nu ai vasat
Eu nu pot sa zic un program de masa al lui Ayan ca nu papa nici la aceleasi ore, nici aceleasi cantitati mereu, nici aceleasi lucruri. El se plictiseste f repede de jucarii, incaperi, deci si de mancare. Este imprevizibil la faza asta.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Alina da chiar imi placea cand ne vedeam la eco.Stii ca ne-a aratat Dan o poza cu noi aliniate pe bancuta , cand am fost la voi .

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Gata cu schimbatul ceasului, mai ce repede s-au miscat.
Acina
Irina, Steaua va juca cu Poli Timisoara cred...nostim, abia astept!
Cata, nu te speria, las ca nu slabesc ei asa de mult, acum sunt foarte activi, probabil de aia.
Silvi, ma bucur ca te-ai intors si ca Alain iti papa acum. Incet-incet se da pe brazda cu mancarea .
Ce o fi facut Dana de nu mai intra? Macar sa-si bea cafelutza..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Am citit ce a scris Silvi pana am postat eu...de amu o sa-i bag o tona de paine in mancare lui Diana...8300gr este infiorator de putin.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Toanca ia uite aici :

Curcan sau pui cu piure de castane

Ingrediente: 30 g piept de pui sau curcan, 100 g piure de castane, 100 g branza de vaci proaspata, 5 g unt.
Preparare: pieptul de pui sau curcan fript sau fiert la aburi se marunteste si se serveste alaturi de piureul de castane amestecat cu branza de vaci si untul, toate usor incalzite.

Suna bine dar cum o fi piureul de castane?

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput