Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Neata si de la noi.
Bee, lasa ca trec ele si greturile, eu zic ca merita efortul, si cand ma gandesc ce greu am nascut eu si mai uit la Ayan a meritat fiecare clipa de durere! Cred ca iti e greu si cu Ana si gravi. Te ajuta cineva?de la noi.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ha ha...bibe cu lapte in wc..bine ai facut Diana! Poate vroia sa-l raceasca mai!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Giova si Bia se curata cu betisoare in urechi..sterge praful cu pamatuful si pe jos pe gresie a inceput sa o faca cu hartie...a incercat sa bage singura aspiratorul in priza..isi arunca hainele murdare in cada sa i le spal..asa ca am o mica gospodina..sper!
Any Bia a aparut in revista mami din toamna trecuta..nu mai stiu nr. dar daca vrei ma uit cu poza asta

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata si de la noi...
Bai nenica da ati scris nu gluma.
Pana la urma are careva din voi vreo reteta de mancare cu curcan?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineaat si de la noi, eu una abia la ora 10 m-am trezit, aveam cred ca foarte multa oboseala acumulata.
Giova, nu pune lapte praf in laptele de la alimentara ca iese cu prea multe grasimi si prea concentrat si il si constipa si deshidrateaza.Eu pana am trecut la lapte simplu puneam apa si formula si in completare lapte, apa in functie de cata formula pui. Mie mi-a zis dr lui ca sub nici o forma sa nu mai pun formula in lapte, eventual cereale dar si acelea fara falta in continut.
Anasebe, pupicei si tie si lui Tibisor.
Bee te cred ca iti e tare greu mai ales daca ai si greturi.Nici eu nu am avut chef de cumparaturi in sarcina...cand ma gandeam ce grasana o sa fiu dar m-am decompensat in luna a 5-a si am dat iama prin toate magazinele de gravide si mi-am luat o multime de bluzite de gravide tare dragute, sa nu faca sa arat ca un sac, acum chiar am vazut ca au aparut si mai multe haine de graviPupici tie si Anucai, sa iti treaca necajeala.Ce mai face frumusica ta?

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata trupa.
Andrei se rasfata rau cand ajung acasa si vrea numai la mine in brate, sa doarma cu mine .Azi noapte iar pe la 4 (cred ca ii place lui ora asta) era in picioare in patut: mammama .
In rest alearga prin toata casa , trage cainii de urechi, plimba cuburile si bilele prin casa .
Bianca mie imi placea f mult burtica mea chiar daca ma facusem o grasa .Am luat 22 kg , dar ma simteam cea mai frumosa.Acum cand ma uit la pozele din perioada aia nu imi vine sa cred ce maaaare eram .Cred ca e f important psihicul la o gravida.Sa gandeasca mereu pozitiv si sa fie optimista.Deci m-am incadrat in tipar.
Bee hai ca mai ai putin si trec greturile.
Ingrid bine ca fata e ok.Chiar imi faceam griji.
Cata e normal mai sa slabeasca copilul daca merge atat.
DanaE ce ai facut ieri la examen?
AnaS deci e ok la serviciu...

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Silvi, si pe mine ma imbratiseaza si ma pupa Ayan, mai ales ieri in parc era asa iubaret Pupici lui Alain.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Toanca nu am nici o reteta pt curcan dar cred ca se poate gati ca si puiul...

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Toanca eu n-am gatit niciodata curcan, asa ca habar n-am..dar cauta pe siteul de la culinar.ro..ia vezi!
Anca si eu m-am placut ..am luat 19, dar am nascut si la 37 de sapt., cind deja simteam ca nu mai pot duce kg alea...
Giova eu nu am amestecat niciodata laptele praf cu cel de vaca.

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Repede , repede ca acum a venit netul so Mario misuna la greu. Aseara am fost la meciul cu Steaua...misto tare de tot. Am retinut doar ca Diana de Ingrid a facut o alergie...eu faceam asa mereu.
A si da noua ne-a iesit un canin si acum mai iese unul fara sa avem nici o masea...deci se poate...nimic nu e anormal.
Revin ca imi e frica sa nu suceasca iar butoanele la aragaz

Mergi la inceput