Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 8
loren@ spune:
Bianca mie mi se pare periculos cu pielita..adica eu om mare abia m-am deznecat!
Ingrid 3 sapt. a fost constipata Bia cind i-am bagat laptele de vaca!
Giova ce a papat Marco?
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Biancas spune:
Giova,,,ce i-ai dat sa pape?
Irina...de ce ascunzi tu frumuseste de baiat? Uite la el ce frumusel e si tu il tzii ascuns sa nu il vedem mai ce frumusel e..pe bune acuma. Moni..ai un ginere frumos...
Loren, mie nu mi-e frica...poate pt ca am prins curaj si sunt la al doilea. Si el s-a inecat cu mancare si s-a facut ca cica vomita si a scos-o afara. L-am urmarit si se descurca tipu...
Loren...bine ca te ineci cu portocala si tu.. Cu alceva nu te ineci? ( e o gluma binenteles)
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
acina spune:
Giova ce a mancat de are bubitele alea?
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
monica70 spune:
quote:
Originally posted by irinadum
Cata si Mario e la fel ture peste ture...foarte rar mai ia jucariile sa se joace doar dc suntem tot familionul in sufragerie si stam acolo.
Bianca de ce zici ca e scumpa mie mi se pare cea mai ieftina.
Irina si gogosarul Mario( 18.12.2005)
ARE DREPTATE CU CIORBA DE BURTA - PESTE TOT UNDE AM FOST ERA CEA MAI SCUMPA DIN LISTA!!! DAR NOUA NU NE PLACE
SI DIANA DA DOAR TURE,NU STA JOS DECAT MAX CATEVA SECUNDE
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
toanca spune:
Ia uitati ce reteta am gasit eu:
Dar avem voie oare sa le dam ciuperci?
Ingrediente:
ciuperci 100 g.;
unt 1 lingurita;
smantana proaspata (25% grasime) 2 lingurite ;
1 ou ;
putina sare.
Spalati bine ciupercile, una cate una, pentru a le curata bine. Scurgeti-le de apa si puneti-le intr-o cratita la foc mic cu un praf de sare si putin unt. Lasati-le sa se coaca incetisor. Daca au prea multa apa mai indepartati din ea la nevoie.
La sfarsitul prepararii adaugati smantana. Amestecati, stingeti focul si puneti cratita deoparte.
Adaugati cand s-au racit un pic de ulei intr-o tigaie. Tot inainte de a pune tigaia pe foc, spargeti un ou si bateti galbenusul. Plasati tigaia pe foc reglat la minim si lasati sa se prajeasca, amestecand in continuu, incetisor, fara a bate.. Adaugati ciupercile gatite si serviti.
Eu inca caut retete cu curcan.
Giova....ce fel de bubite?
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
loren@ spune:
Si eu sunt contra ciorbei de burta....lui Dan insa ii place multttttttt!De aceea papa la ai lui din asta!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
silvi_2005 spune:
Catalina, eu nu stiu ce sa iti zic, eu ti-am spus ce mi-a zis dr mea in legatua cu greutatea.Eu una daca as vedea ca 2 luni hai sa zic 3 nu ia deloc in greutate as face un control la medic sa fiu linistita.Eu zic ca papa bine Bia, asa mananca si Alain doar ca eu ii dau la 18 fructe si la 19 iaurt pentru ca nu combin niciodata fructele cu nimic altceva, ca nu e bine deoarece fermenteaza, asta e valabil si la noi. Mai sunt cazuri in care daca la pranz nu a papat bine primeste 150 ml lapte inainte de somnicul de la ora 16. Cat despre jucat si Alain face ture non stop dar el se si joaca singurel cu masinutele sau cel ma adesea stam jos amandoi si avem noi tot felul de jocuri si cate o ora....
Alina, Alain al meu e tare afectuos, nu stiu cat o sa-l tina dar si cand stau si ma joc cu el pe covor din cand in cand vine in fuga la mine si ma imbratiseaza si ma pupa, ma topesc nu alta.
Ingrid, poti sa ii pui linistita paine daca vrea sa pape, eu in ciorbite ii mai puneam lui Alain paine prajita si taiata apoi cubulete f mici dar el n-a mananca.Incerca sa vezi daca ii place asa.
Anasebe, f bun program are Tibisor, sa o tina tot asa.
Giova eu zic sa nu-i mai pun formula in lapte ci sa combini formula preparata cu laptele, ca e prea solicitant pt ficat un lapte asa concentrat in grasimi.Pupicei lui Marcolino.
Alain e fascinat de orice altceva in afara de jucarii, masinutele si cuburile sunt singurele exceptii.In rest noi ne jucam cu castroane de plastic, diverse culori si marini, cutii cu capace, linguri de lemn si de plastic, sticle de platic, etc.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
EU SUNT INCA LA BIROU CU FACTURA DE EXPORT IAR
GIOVA TELEFON LA DOCTOR SA VINA ACASA MAI BINE!
EU MA REFEREAM LA PRETURILE DE LA RESTAURANT CU CIORBA AIA.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
alin@ spune:
Eu gatesc limba cu masline azi si macare de praz. Ciorba d eburta imi palce la nebunie, stiu ca multi nici nu vor sa auda de ea, si majoritatea celor care zic asa nici macar nu au gustat.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
Biancas spune:
Toanca...eu am vrut sa ii pun lui Dani ciuperci in supa si cineva mi-a zis ca sunt f grele la stomac.
Eu sincer nu am simit. Nu stiu...nu i-am dat inca.
Silvi...e normal sa nu se ingrase daca nu sta o clipa locului.Acum nu mai sunt bb-i sa puna pe ei in fiecare luna. Parerea mea.
Moni, si acasa e cea mai scumpa ciorba care exista, deci si la restaurant are cel mai mare pretz. Unde mancam noi si e cea mai buna din oras e 9 lei portia deja. mai gasesti si la 6 lei dar asha si e. E scumpa pt ca e scumpa burta, + smantana + carnea vita..restul sunt acceptabile.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006