*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

WAAW LA MULTI ANI PAULY!!! Sa fii sanatoasa si fericita aluturi de cei dragi tie!!!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Asa... sa va spun pe larg rezultatele de ieri atat de la sange... cat si de la eco morfo

Incep cu cele de sange si va zic doar la cele la care nu am valori normale:
-Hemoglobina 10,5 (N: 12-15 g/dl);
-Hematocrit 33,5 (N: 36,0-46,0 %);

Tot aici: hematiile sunt fix la limita min. a normalului (3,8)

Sa trecem la biochimie :
-Acid uric: 2,39 (N: 2,6-7,2 mg/dl);
-Calciu Ionic 3,74 (N: 4,5-5,28 mg/dl)
-Calciu Seric total 8,31 (N: 8,4-10,7 mg/dl)
-Clor seric 113 (N: 101-111 mEq/l)
-Colesterol total 240,9 (N: 120-240 mg/dl)
-Capacitatea de legare a Fierului (CTLF): 579 (N: 240-450 ug/dl)
-Gama GT: 7,54 (N: 9-52 U/L)
-LDH: 166,80 (N: 266-500 U/L)
-TGP: 5,94 (N: 10-40 u/L)
-Ureea serica: 2,66 (N: 15-45 mg/dl)

In rest celelalte analize sunt normale... Nu mai sunt asa multe, dar mai sunt si normale

Aaah... uitasem... Fe-ul este egal FIX cu limita min. INFERIOARA!!!

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

La multi ani tuturor burticilor si sa aveti parte de o primavara frumoasa! Toate din lume pentru voi.
PAULY
Sa ne traiesti sa sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta impreuna cu familia!

Oana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI!, Pauly, sanatate si tot ce iti doresti sa ti se implineasca.

ralucami, ai ras tu de pampersii aia pe care ii cer aia la internare, dar si eu am citit ca aici se recomanda sa ai pampersi de adulti. cica sunt foarte practici mai ales in primele zile dupa nastere, cand sangerarile sunt foarte abundente.

si inca ceva. la cursul de miercuri ne-a zis moasa sa ne cumparam tampoane mari, cele mai mari pe care le gasim, sa le avem tot timpul in casa. cica se poate intampla sa ti se rupa apa (doamne fereste sa fie prea devreme...dar se intampla) si daca nu ai tampoane apelezi la hartie igienica si cica e cam penibil cand ajungi la spital cu asa ceva.

si asa, la capitolul curiozitati: cica daca ni se pare ca avem contractii adevarate, si chemam salvarea si nu nastem odata ajunse in spital, trebuie sa platim 600 de euro pt "alarma falsa". doar daca nasti nu mai trebuie sa platesti...asa ca ne-a recomandat calduros sa luam taxiul, si nu salvarea. am ramas masca!!!

eu jur ca m-am saturat de dureri de solduri si spate. jur!!! si mai am trei luni....offffff....

va pup. sa aveti o zi usoara si frumoasa!

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mica ! Aici sunt, dar mi-e greu sa tin pasul cu voi! Plus ca ieri am "chiulit" si seara am bibilit cu sotulica la caruselul pe care l-am luat (trebuie ansamblat si montat), am facut ceva de mancare si apoi am incercat sa cautam ideograme pt numele fetitzei noastre. ( Sotul meu a hotarat ca vrea sa o cheme MARIA , asa ca va avea 3 Kanji- MA- care va fi ideograma de la onestitate, RI- ideograma de la boare/parfum si A - care va fi ideograma de la continentul asiatic/ Asia). Oricum, ne mai gandim, aici e mare zapaceala cu fixarea kanjilor pt nume, trebuie sa se potriveasca cica si cu anul zodiacal, si cu numele parintilor, plus ca nr liniutelor dintr-o ideograma (si per total) trebuie cica sa fie echilibrat, ca persoana care poarta numele sa nu fie influientata in mod negativ. ( aici cica se merge la templu si se hotaraste impreuna cu preotul ideogramele bla bla bla. E o intreaga teorie. Eu recunosc ca pana acum nu mi-am batut capul cu asa ceva! (si nici nu o sa mi-l bat))

Sobi tu ma intrebai de seminarii/workshop-uri. Eu la cele la care merg (si la cel la care va trebui sa sustin o tema) sunt in engleza, caci asta e si domeniul meu (predau lb engleza dupa anumite metode/ la anumite categorii de varsta). Pe 11 martie am un workshop cu cei de la Longman si mort-copt , trebuie sa ma duc, desi sincera sa fiu, nu am nici un chef . Dar asta e politica firmei la care lucrez : daca nu mergi la workshopurile/ trainingurile / seminariile organizate de cei dupa ale caror metoda/carti pradam ( ex Longman, Oxford, Kagai ) iti iau orele respective si le dau celor care participa si "sunt la curent" . Bine ca mi se termina contractul cu ei si pot sa stau linistita acasa, cu pitica mea, fara sa ma mai streseze nimic. ( si bani putini, si multa munca! Deh sistem capitalist! )

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

LA MULTI ANI ,PAULY,!!!ITI DORESC SA AI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN SI MAI FRUMOS!!
Buna dimineata,burticutele mele dragi!!Va doresc o primavara minunata si sa va bucurati de fiecare zi ca de o adevarata sarbatoare!!!
Eu si bebelusa mea suntem bine,in 2 zile schimbam saptamana si trecem in saptamana 26.Ieri am cumparat patutul este superb si am avut un noroc fantastic.L-am cumparat de la Miniblu,pretul initial era 650 ron si pt ca avea o mica zgarietura am primit o reducere de 30% si astfel l-am luat cu 450 ron.
Va pup !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Acum... ce mi-a zis la ECO:

-placenta posterioara si laterala stanga, grupa I (chiar ca nu stiu care e treaba cu aceste CHESTII!!!);
-Grosime maxima placenta 4,4 cm, grad II-III de matrurare;
-multiple zone de necroza vilozitara ischemica cu diam. sub 1 cm;
-artere uterine :flux cu mic NOTCH protodiastolic mai evident de partea dreapta;
-rezistente normale de partea stanga, usor crescute de partea dreapta;
-NU se mai poate APRECIA CORECT colul!!!

In rest... legat de copil... totul e bine... Si Dr. POP a confirmat faptul ca e inainte cu o sapt... dar a zis ca e de urmarit... ca RISCUL care se pune la mine este sa-l nasc la termen, dar cu greutate mai mik... Si a zis ca daca DR. meu gineco considera necesar pot sa mai vin la el la o eco la 34-35 sapt....

Se pare ca nu mai pot pleca in perioada Pastilor in starinatate

PS: Acum atasez si poza de la eco... desi scanata nu se mai vede asa frumos!!!! Adik asa claaar.... Dar sa-mi spuneti sincer daca nu vi se pare ca e ca o "fetitza" de frumos

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

mineatza gagici...cam inourat afara....iar ma asteapta o zi plictisitoare...e urat sa stai toata ziua singurica acasa

Pauly... "LA MULTZI ANI FERICITZI PRESARATZI CU MUUULLLTTTEEEE BUCURII"....NU STIU CAT AI SA INTRI AZI PE NET...MA GANDESC CA TE PREGATESTI DE PARTY

Andrada....te`ai distrat ceva aseara...hey...nu`ti mai fa ganduri negre cu analizele..ai vazut ca nu sunt f sigure...tu ai avut parte de cele mai mari oscilatzii la concentratzia calcemiei si siderimiei din cate am auzit...Be happy...don`t worry...totu` o sa fie ok asculta la mine

Florina...da...e f neplacut cu sangerarile din nas...dar eu am cateva luni bune de cand am dopuri de sange in nas...si nu le mai bag in seama ca inainte.Zic mersi ca nu am probleme cu hemoroizii..de asta sper sa scap.
Am simtzit azi de dimineatza o intzepatura ceva mai prelunga,nu foarte intensa in zona inghinala...m`am covrigit putzin..dar dup`aia nik...am fost asa cumva mirata ca nu mi s`a mai intamplat.

Motanel...am stat si eu 2 ani in suceava...nu`sh cu ce rost iti zic asta...doar pt ca ai zis de suceava...si mi`am adus aminte

Mone 27+ Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI PAULY!!!!!! sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si un bebe sanatos si frumos.

Andrada unde ai pus poza ca eu nu am vazut-o.

Azi ne e mai bine. Am mai simtit dimineata cateva intepaturi da foarte slabe. Cred ca bebe s-a pozitionat pe vezica ca am o senzatie permanenta de pipi si simt cum ma loveste acolo jos. Cred ca de la asta sunt si intepaturile.

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata burtici!

Pauly, la multi ani cu bucurii si impliniri! O sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!
Paflo, eu sunt sefa! Peste 20kg am luat...:)))
Noi sa fim sanatoase.

Mi-am luat ieri analizele de sange...dezastru! La Maria aveam toate analizele bune de fiecare data, acum sunt valorile in dude rau...Saptamana care vine merg la doctor, o sa vedem ce zice.

O saptamana frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput