*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)
Raspunsuri - Pagina 6
andradap spune:
Monytza , mersi pt. incurajari... eu una NU-mi Fac GRIJI cu analizele... Pot sa ramn si fara par si fara dinti (Ca putin ), atata timp cat puiul meu e bine mersi .
Mica... nu pusesem inca poza...
Dar acum, daca vreti, va invit sa-l vedeti pe ANTONIO
Mie una mi-e asa drag de el... cand l-am vazut am zis: "Wooow ... e frumos ca o fetita!!! "
Sa va povestesc cum a fost... Nu ma asteptam sa puna si imagini 4D... si la un mom. dat ii vad fata... era serios (in poza zambeste putin ), apoi cand l-am vazut am zambit ca mi-am dat seama ca e puiul meu frumos.... si sa nu-mi vina sa cred.... parca ma vedeam in oglinda... imediat cum am zambit eu, a facut si el gura mare.... pana la urechi intr-un mare zambet!!!! Apoi usor usor... a mai revenit si asa l-a surpins in poza... un zambet finut.
Si acum imi vine sa plang de ce emotii am avut cand l-am vazut... si Doamne ce FRUMOS mi s-a parut... deh ca fiecare mama... cand e vorba de puiul ei... sunt constienta de asta... Deci nu va ganditi ca ma laud... aiurea
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio
mica0307 spune:
Andrada hai ca e frumos bebeul tau, nu te lauzi degeaba. Zi-mi si mie de la ce pot fi intepaturile jos. Ieri am simtit cateva, am luat no spa si s-au linistit. Am ramas insa cu o senzatie de pipi (cei drept beau si multa apa). Azi am mai simtit cateva dar foarte slab. E creierul meu??? Sau altceva...
Mica 29+ Maya Alexandra
Poze
Monytza spune:
ce frumos andrada.....e asa scumpic....si mie mi`e dor sa`mi vad bebica.Mai inainte m`a sunat bunica`mea...sa ma intrebe de bebe...ce mai face samd...ma simt bine ca toata lumea ma baga`n seama
Nu mai am rabdare pana am sa ajung saptamana viitoare la doctorita...m`am hotarat sa`mi fac azi programare.
Voi ce mai facetzi burtici?...Hai mai dat`i zor cu scrisu`...ca sa am si io` treaba
Mone 27+ Maria Antonia
andradap spune:
Mica mersi ...
Intepaturile simtite de tine, pot fi cauzate de
-intinderea ligamentelor;
-dar dupa cum descrii si cu senzatia de pipi... eu cred ca e vorba de Maya care se impinge pe-acolo... se intinde... isi face mai mult loc pe vezica ta
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio
Ionice spune:
Buna dimineata burticute!
Noi astazi implinim 28 de saptamani si suntem foarte activa.Am inceput sa o trezim pe mami la ora 7 dimineata
Bun venit noilor burtici, numai eu, blc lia, Simo78sarcina usoara!!
Motanneleu in Suceava merg la Bethesda la Dr.Bolohan, iar eco fac tot la ei , la 4D.De cand au aparut problemele cu anticorpii merg si la Iasi la Dr.Onofriescu, si am facut bine.Analizele pentru titrare anticorpi le-am facut la Iasi si daca ai vreodata nevoie te sfatuiesc tot acolo sa megi pentru ca aici le-au facut aiurea!!
Singura problema pe care o intampin este aceea ca ma doare cutia toracica...Uneori enervant de tare..
Kilograme in plus, da, am luat, dar nu de speriat.Cam vreo 8 si o sa mai fie , dar asta este..le dam jos dupa ce vine bebitza.
Ioana cu bebitza Antonia
Ionice spune:
Ah, paulycum sa uit eu de tine..LA MULTI ANI, si tot ce-ti doresti, desi cam stiu eu...ca totul e legat de puiutul tau in aceste momente.Sa fie sanatoasa si desteapta!!
Ioana cu bebitza Antonia
dideip spune:
Buna diminmeata burticute, ce mai faceti?Cum ati petrecut cu sotiorii vostrii
Paulysa ai parte numai de bucurii si implinirii
sa dai viata unui pui de om inseamna sa-l atingi putin pe D-zeu, sa reusesti sa gusti putin din albul ingerilor(nu stiu unde am citit asta dar mi-a placut foarte mult)
Elena2001 BINE AI VENIT PRINTRE NOI SI TE ASTEPTAM CU DRAG LA ODISEE
Paula30+
poze
poze bebe
mica0307 spune:
Andrada la asta m-am gandit si eu. Ca prea se inghesuie pe acolo. Chiar vorbeam cu tati dimineata ca am pus mana pe burtica si imediat mi-a ars un picior. Tati spunea ca e burtica ei acum si eu am zis ca nu, ea e decat chiriasa .
Fetelor luni e marea intalnire. Pregatiti-va camerele de filmat si fotografiat. Uitati-va bine pe pozele puse de fiecare ca sa ne recunoastem. Da? Sa nu intrebam da tu cine esti..
Mica 29+ Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Noi nu am resuit sa ne cumparam o camera FOTO ... dar am telefonul in cazul in care nu pot s-o imprumut pe=a parintilor
ANTONIO ne zambeste
Andrada 29+ cu Antonio
andradap spune:
Mica... pai... eu n uas putea sa va recunosc dupa poze.... 20???? Totusi.. .stii cum e cu sarcina si memoria!!!
ANTONIO ne zambeste
Andrada 29+ cu Antonio