*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)
Raspunsuri - Pagina 4
corap spune:
am venit si eu din tarile calde ;)nu mi-a prea priit, ca am fost racita vreo 5 zile, si a fost groaznic, naturistele nu m-au ajutat cu nimic... pana n-am luat un eferalgan nu mi-a trecut. poate pun maine si niste poze.
in rest, noi suntem bine, anais este o lungana (am fost azi la eco), nu e prea grasuta, are 1,750g. din pacate e tot prost asezata (ma bucuram ca nu mai e transversala, ca mi se modificase forma burtii). acum e cu fundu-n jos si capu-n sus, deci tot nasol. a gresit sensul de rotatie
va pup si noapte buna si odihnitoare
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
chiquitita spune:
Mica, sunt 3 carnotei in jurul anusului care mai sangereaza cand ies afara...sau ma dor cand stau mult pe scaun...
25+
florina spune:
Din saptamana 16-17, ZILNIC am aceasta problema mai mult decat neplacuta...Imi sangereaza nasul in fiecare dimineata si nu doar o picatura...Asa ca nu esti singura...Din pacate nu prea avem ce face.
Si mentionez ca la prima sarcina nu am avut deloc problema asta...Probabil nu sunt 2 sarcini la fel cum nu sunt nici 2 copii la fel...
Eu am avut UM pe 25 sept 2006 si voi naste probabil la sf lui iunie-inceputul lui iulie.
Sanatate multa tuturor,
Florina +22 Teodora + Tudor(aproape 5 ani)
quote:
Originally posted by Monytza
intrebare intrebatoare gagici...vreuneia dintre voi i`a curs sange din nas de cand e gravida?Pe mine una ma enerveaza rau chestia asta...intr`una imi suflu` nasu` si e numa cu sange...uneori imi curge si cate`o picatura asa...da nu mai mult....iar dimineata...se intareste in nari..si dak il scot....se aduna altul.....mentzionez ca nu se intampla in fiecare zi...dar..in majoritatea timpului am problema asta...
Mone 27+ Maria Antonia
dianalaura spune:
Fetelor, tocmai am revenit si eu din oras..am fost cu sotul si cu nasii la un suc..si acum am niste arsuri......
Special am lasat calculatorul deschis pe forum, ca sa dau repede refresh imediat ce intru in camera . Ce sa-i faci, asa cum zicea si Motannel, dependenta-i dependenta!
Simo78, multumim de urari! Sa ai si tu si celelalte mamici parte numai de bucurii si fericire, si bebei sanatosi si cuminti!
Andrada, felicitari pentru frumusetea din burtica! Asteptam poze!
Noapte buna tuturor...acum ma duc in pat, mi-e somn dar la ce arsuri am...mare lucru sa adorm degraba! Am luat mai devreme un dicarbocalm, dar pana acum nu si-a facut nici un efect!
diana 28+ STEFAN
asa creste bebe
poze
blc_lia spune:
Salutare mamici de burtici,
Nu pot sa tin pasul cu voi, asa ca va mai scriu si eu din cind in cind.......
Noi suntem bine, crestem, deja umplem bluzitele cu burtica, si suntem activi, bineinteles depinde de la o zi la alta. Uneori e asa activ ca il simte si taticu.
Inca nu stim ce avem o sa va anunt daca mai fac un eco si aflam.
La noi totul decurge normal nu cu prea multe batai de cap, am o usoara durere sus la incheietura piciorului catre partea inghinala si picioarele sunt cam umflate mai ales spre sfirsitul saptaminii.
va pup si va doresc si voua sarcini usoare si fara probleme in continuare
Liana si bebe 26+
dianalaura spune:
Buna dimineta burticute!
PAULY La multi ani!!! Sa ai parte de tot binele din lume, sa fi fericita alaturi de sotul si bebelina voastra!
se poate sa ceva? Sunt eu prima care scriu pe ziua de azi?! In afara de blc_lia, dar ea a postat astanoapte!
Andrada mama, ce e cu tine? Ai stat aseara mult in oras si inca dormi?
Fetelor, ieri am primit un martisor superb de la sotul meu...un buchet de trandafiri....stie ca sunt fascinata de trandafiri...sunt mari, visinii...perfecti...ai putea crede ca e un aranjament artificial, asa e de perfect buchetul....iar ambalajul in care sunt impachetati e un fel de plasa...de fapt sunt 2, alba si rosie...asa derau imi pare ca nu am aparatul de foto la mine...e al verisoarei mele, dar cand se naste piciul imi cumpar si eu....am facut poze doar cu telefonul, dar nu am cablu de date sa transfer pozele pe calculator...
In rest, noi suntem bine...tati a trebuit sa sa trezeasca mai devreme azi, pe la 6, si Stefy a fost si el prezent si de data asta...cred ca deja il simte si cunoaste si pe Auras, , si apoi a mai dormit un pic pana la 8, cand a inceput iar joaca si m-am ridicat si eu din pat!
SA aveti o zi frumoasa, plina de bucurii!
diana 28+ STEFAN
asa creste bebe
poze
andradap spune:
LA MULTI ANI PAULY!!!
Sa ai parte de multa sanatate, fericire si impliniri alaturi de sot si de belina voastra care mai are putin si soseste la voi!!!
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio
andradap spune:
Neatza, Dianlaura,
Uite... eu m-am trezit de vreo ora si ceva, dar am spalat vasele de-aseara... iar acum ma chinui cu imprimanta s-o reinstalez (ca deh... daca am formatat calculatorul)
PS: Ce-i drept aseara am ajuns pe la 12:00 acasa ...
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio
ralucami spune:
BUNA DIMINEATA!!!
Fetelor mi-au cazut plombele cand am vazut capitol nou deschis. (si eu scrisesem alaltaieri la inceputul celui vechi). Aveti o viteza la tastat, ceva de invidiat!
Incep prin a va ura si eu "o primavara minunata" si sa va dau un martisor virtual!
Ieri nu am intrat pe net ca am umblat brambura prin oras. Zilele trecute am cunoscut o graviduta care merge la acelasi dr si la aceiasi clinica ccc ca si mine si ce e mai important: e romanca!!! Atat de mult m-am bucurat, mai ales ca ea e deja mamica si acum il asteapta pe bebe 2 (are deja 36 sapt!). Mi-a dat o gramada de sfaturi si sugestii despre ce sa-mi cumpar, mi-a povestit despre asistentele de la clinica, despre ce ne trebuie la bagaj, despre ce o sa primim din partea clinicii pt noi si pt bebe. Ce mai, nu aveti idee ce mult m-au ajutat si m-au linistit informatiile ei !!!
Si ca tot vb de informatii noi: am inteles ca aici se recomanda sterilizarea cu solutie ( in special de la Milton) , care e mult mai usoara si mai fara batai de cap decat daca te apuci sa fierbi sau sa bagi in microunde. Uitati mai multe detalii aici:
www.milton-tm.com/motherandbaby/miltonmethod.htm" target="_blank">STERILIARE MILTON.
Tot ieri am fost impreuna la cumparaturi si am aflat de chilotii cu scai (pt gravidute), de care am ras in hohote. Nu stiu daca in Ro se gasesc, dar aici chiloti de genul asta se cer atunci cand te internezi. Imi vine sa rad ori de cate ori imi amintesc. Numai cu "pampersi" de-astia nu am fost imbracata!
Aaa si tot ieri mi s-a lipit de mana si un carusel de la Tomy -disney pt patut . Poate fi folosit in 4 moduri, pana la varsta de 10 luni-1 an: gen carusel cu veioza si 10 melodii, are timer (asta in caz ca adorm eu inaintea bebelinei), gen jucarie fixa etc. Uitati aici cum arata, eu nu l-am montat la patut inca si nu i-am facut poze. Noua noastra achizitie: www.takaratomy.co.jp/products/babyonline/tokusyu/index-4waymerry.html" target="_blank"> CARUSEL PATUT
S-a crucit sotul meu cand a vazut cum ma "munceam" cu plasele de cumparaturi. (ca in afara de carusel , am mai luat fel si fel de nimicuri-necesare: samponel pt bebe, pudra, servetele antiseptice, tampoane pt sani, draci-laci!).
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!