*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)
Raspunsuri - Pagina 29
lbelciug spune:
Andrada, multumesc pt sustinere,
sper sa vina si zile mai senine. Am citit povestea ta de mai sus, este foarte frumoasa. Va doresc sa va iubiti atat de mult toata viata si obiceiul de a darui mici surprize celui iubit sa nu dispara o data cu trecerea timpului....
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
25s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Motannel spune:
LIVIANA, IMI PARE RAU CA AI PROBLEME! STII CUM SE INTAMPLA ... O PROBLEMA NU VINE NICODATA SIGURA! DAR SUNT SIGURA CA SE VOR REZOLVA TOATE CAT MAI BINE!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
28+,
Teodora
Motannel spune:
Haideti, fetelor, sa terminam capitolul!
Motannel,
28+,
Teodora
ralucami spune:
Liviana m-am intristat tare cand am citit ca ai probleme!
Sper sa le rezolvi pe toate pana la urma, si sa reusesti sa te linistesti.
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
pauly spune:
andradapasa frumos povestesti...
.
Liviana i-mi pare asa de rau ca esti trista...fi tare si vei reusi sa le depasesti, mai ales ca il ai si pe puiutul ta Matei care te iubeste.
ancamari
sotului tau si multa sanatate.
bebelina mea pe cat era de lenesa dimineata , pe atat de activa ii acuma...burta mea merge in toate directiile
...muta mobila ca Antonio a lui Andrada.
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
Motannel spune:
Astazi, pentru prima data, mi s-a miscat si mie burta mai tare! De obicei Teodora nu e asa de puternica (uneori ma si sperii sau va invidiez pe voi). O simt in fiecare zi, dar nu e violenta, e tare finuta! Astazi insa ... stateam pe spate in pat la TV si am vazut cum imi impingea burta pe langa buric! Mi-a placut grozav de mult, mai ales ca nu a fost dureros ... daca m-ar fi durut poate nu mi-ar mai fi placut asa de mult!
Motannel,
28+,
Teodora
ancamari spune:
Multumesc pt urari!
Liviana, sa ai putere si fa-i pe toti sa inteleaga ca nu ai numai tu responsabilitatea lui Matei ci si restul familiei (tatic, bunici), dar pt bebelul din burtica tu esti prima responsabila. Sper sa se termine situatia asta stresanta care iti face rau si tie si celor mici.
Fetelor cred ca sotul meu chiar e fericit desi acum e si menajera si trebuie sa aibe grija si de mine si de toate, ceea ce e o postura inedita pt el (pana acum asta era rolul meu), el saracul munceste si cam 12 ore/zi la serviciu ca acum chiar ca avem nevoie de bani pt ca eu pierd la greu cu statul acasa.
Anca, 28s+
Andrei Cristian
Motannel spune:
Andrada, vad ca voi ati fost foarte harnici si hotarati!
Acu' m-ai determinat sa-mi amintesc (si ca gravida stau cam prost cu memoria!) ... sunt impreuna cu sotul meu de 12 ani (anul acesta pe 1 iunie - suntem impreuna din 1995). Ne-am casatorit civil vineri pe 20august2004 (de ziua mea) si religios duminica pe 22 august 2004. Anul acesta facem si 3 ani de la casatorie si primul copilas!!! Ce dragut mi se pare!
Poate ma harnicesc odata sa va povestesc si cum ne-am cunoscut in 1994, cum ne-am intalnit in mod repetat si intamplator fara sa avem ceva serios de gand ... si iata-ne acum dupa 12 ani asteptand-o pe Teodora! Ce a trecut timpul!
Motannel,
28+,
Teodora
Motannel spune:
Andrada, lucrezi la noul capitol sau ai fugit la TV?
Motannel,
28+,
Teodora
pauly spune:
fetelor daca saptaman viitoare ii vreme frumoasa ma duc la cumparaturi...trebuie sa caut covor si perdele ptr camera bebelinei...draperiile le am deja...asa incet, incet incepe modelarea camerei bebelusei noastre.
...ce emotii am!!
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze