*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)
Raspunsuri - Pagina 28
pauly spune:
andradap parca ai scris ca tu ai colul de 4...al meu la aproape 26 de sapt ii de 3,35.
o zis doctorul ce genetic il am mai scurt...bine ca ii perfect inchis...sper sa nu imi faca surprize mai incolo.oricum nu fac efort...
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
ralucami spune:
Salut burticute!
Azi am montat patul bebelinei, i-am pus si caruselul, mai trebuie sa ii cumpr setul pt patut si sa vina locatara!
In resc, m-am uitat asa pe lista mea, si in mare am luat cam tot ce trebuie, si ce am uitat pot sa cumpar pe parcurs.
Fetelor aseara m-am trezit pt prima oara din somn din cauza loviturilor bebelinei!!!
La inceput eram buimacita de somn si m-am speriat, dar apoi mi-am dat seama ca se acum trebuie sa ma astept si la surprize de-astea.
Si astazi vad ce e tare activa, da din manute cred, ca loveste undeva in partea de jos a burtii, sub buric.
Azi mi-am facut de cap : mi-am cumparat o groaza de produse de la L`Oreal Professional ( si m-am smecherit in ultimul hal,
nu mai platesc cu card ca sa se prinda sotulica, le platesc la livrare
Pana le observa al meu, pana isi da seama ca sunt abia cumparate pot sa-i bag "laitmotivul" : "Aaaa le-am luat de mult! Tu acum le vezi?!"
Andrada eu stiu desenele astea animate, caci eram fan Sandy belle. (cu capul chel si gatul subtirel!
)Chiar ca a fost o surpriza faina!
Pauly ma duc acum sa ma uit si eu la pozele de la ziua ta! cred ca ai fost o sarbatorita tare frumoasa! 
Dianalaura distractie faina si sa mananci MUULT tort si pt mine! ![]()
Nu mai stiu ce am citit din urma, dar revin mai tarziu!
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
pauly spune:
ralucami sa le folosesti sanatoasa(produsele Loreal),...
ce draguta esti cu plata produselor si cu sotulica.
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
andradap spune:
Pauly, acum 2 sapt. cand am fost la Dr. gineco aveam col de 4 cm, rigid si inchis... Cand am fost la eco la Dr. Pop, mi-a scris ca NU se mai poate aprecia CORECT colul!! Eu ma gandesc ca o insemna ca e pe-aproape minunea...
Si tot astept trecerea fiecarei zile in parte
Si cred ca nu e zi cand sa nu fac curat!!! Sa fiu mereu pregatita!!! Iar ANTONIO muta mobila si zugraveste in continuu
Si el da semne ca se pregateste intens pt marea intalnire!!! 
Ralucami... ce mult imi place cand aud ca va apucati de cumparat si montat patuturi, etc... Noi cu superstitiile noastre...
Nu o sa cumparam nimik pana NU se naste!!!!
Si e asa greu sa te abtii.... ![]()
Sa folosesti santoasa si FRUMOASA
produsele de la L'Oreal!!! 
PS: Ma bucur ca v-a placyt SURPRIZA cu SANDY, Dar ce? De Lidia nu zice nimeni nimik??? ![]()
HAi ca ma bag la scris... cu continuarea povestii 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
Motannel spune:
Buna ziua!
Am intrat sa va salut! Dar sunt la ora de manichiura si nu pot sa scriu! Dar sunt prezenta pe forum!
Am reusit sa obti o programare pentru maine la ginecologie ... dr mea e de garda si ma primeste ... sper sa rezolv repede si ieftin problema ... uuuffffffff ca iar ma infurii cand imi amintesc!
Vorbim mai tarziu!
Andrada ... povesteste in continuare! E draguta povestea ta! Poate ne facem toate chef sa povestim, dar eu sunt mai lenesa cu amanuntele! Sunt mai telegrafica!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
28+,
Teodora
andradap spune:
Dupa... luni intregi de asteptari... pline de emotii si pregatiri au sosit si zilele nuntii... De ce le zic asa? Pentru ca chiar asa a fost: pe 29 IULIE a fost cununia civila si DUMINICA pe 30 IULIE 2006 a fost cununia religioasa...
Ne-am pregatit cu totii pentru acest eveniment al anului (pt. NOI!!!)... AM facut marturiile si papirusurile (niste foi, pe care am scris niste citate frumoase legate de dragoste, si pe care le-am pus pe masa pentru fiecare invitat) chiar NOI (eu, sotul si am fost ajutati si de sora mea!)
A venit si ziua cununiei civile... O zi calduroasa de vara... si plina de emotii... In sfarsit eram in fata starii civile a sectorului 5 si asteptam cu nerabdare sa ne strige!!! Aveam mari emotii... MAI ALES de frica sa nu nimerim sa zicem altceva decat DA... si sa nu ne mai cunune
ERA STRESUL principal al amandurora... Am scapat de stresul asta foarte repede... AM ZIS AMANDOI DA... si am rasuflat usurati ca NU am dat gres din cauza emotiilor!!!
A urmat petrecerea acasa... si apoi ultimele pregatiri pentru a doua zi... ZIUA CEA MARE... ![]()
La cununia religioasa a fost SUBLIM...
La biserica am avut o surpriza din partea unei PRIETENE (Dumneaei a si infiintat si a pregatit acest cor pt. mult timp...)
... care a adus GRUPUL MELORITM sa cante la CUNUNIE... Erau toti imbracati in niste rochite albe, parca erau ingerasi... si vocile lor erau deosebite... 
A urmat apoi petrecerea la RESTAURANT... unde sincera sa fiu am avut mari emotii cu valsul pt. care ne pregatisem atata timp eu si sotul... Luasem lectii de vals special de la un prieten, fost PROFESOR de DANSURI...
Dar... pana la vals, a trebuit sa primim invitatii cu sampanie, asa ca eu una mi-am facut CURAAAAAJ!!! Ba chiar, a venit la un moment dat un chelner si mi-a zis ca "Nu e necesar sa beti sampanie dupa ce dati noroc cu toata lumea... Puteti doar sa va prefaceti..." Saracu' el nu stia ca eu beam special sa-mi fac curaj... si culmea... SAMPANIA nu-si facea deloc efectul!!!!
Dupa vals... care a fost UN REAL SUCCES!!!
Am devenit mult mai relaxati si ne-am distrat pana dimineata...
Dupa 3 zile cand ne-am revenit... am plecat cu masina in LUNA DE MIERE... IN TURCIA ![]()
Am stat 10 nopti la KUSADASI (timp in care am vizitat Cetatea EFES, casa Fecioarei Maria si Biserica Sf. Ioan, unul din apostolii lui Iisus...), dupa care conform rezervarilor ne-am indreptat spre ISTANBUL unde aveam rezervari pentru inca 2 nopti... Deh, nu puteam parasi TURCIA fara sa vedem acest MAAAARE ORAS!!!
Cat am fost in KUSADASI au avut loc doua atentate in statiuni apropiate de a noastra.. .si noi vedeam la TV dar nu intelegeam ce si cum... doar ca EXISTA un pericol, care se parea ca pe noi ne ocoleste. La ISTANBUL... in ultima seara, am auzit ambulanta chiar cand intram in camera de hotel... LA intoarcerea in Bucuresti urma sa aflam, ca pe unde ne plimbasem noi (centru vechi, Sf. Sofia) fusese pusa o bomba intr-un TOMBERON... si fusesera cativa raniti... Deci... noi de-aia auzisem acea ambulanta... ca deh aveam hotelul foarte aproape de zona turistica...
Dupa cum vedeti, desi am fost intr-o tara putin PERICULOASA, intr-o perioada putin agitata, am trecut pe langa pericole si chiar INCLIN sa cred ca NE-AM INTORS 3 de-acolo... ![]()
LA inceput credeam ca minunea noastra s-a produs... dupa intoarcerea in tara... dar dupa multe calcule, date de la eco... si alte minuni, inclin sa cred ca TURCIA, marea, soarele, caldura... RELAXAREA... au contribuit si au constituit un mediu EXCELENT pentru puiul nostru, care s-a hotart sa vina asa repede si sa ne bucure pe amandoi asa de tare!!!
Cine ar fi crezut... pe 20 august, cand am fost la nunta unei prietene... ca SUNT INSARCINATA... NIMENI!!!
Si culmea... tot atunci am aflat ca o colega este insarcinata in 3 luni 1/2 (a nascut anu' asta ep 13 Feb)... si ma incerca un mic sentiment de gelozie... Oare de ce nu am simtit de-atunci ca NU am de ce sa fiu geloasa??? ![]()
Am facut doua teste de sarcina, primul mi-a "adus" o liniuta FOARTE FOARTE STEARSA... ma refer la cea de-a doua, evident...
Si am fost dezamagita, crezand ca e NEGATIV... Apoi am repetat (pe 6 septembrie), si am vazut ca a doua liniuta desi palida... era mai intensa decat la primul test...
Pe 11 septembrie (zi istorica si pt. noi
) am fost la Giulesti, La Dr. Riga si dupa control gineco si ECO... mi-a zis ca e o sarcina de 5 saptamani...
Asadar de-atunci... STIU CA VOI FI MAMICA!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
lbelciug spune:
Buna fetele,
eu sunt tare furioasa pe sot, asa ca l-am trimis la plimbare cu Matei pana ma calmez. Zilele astea am crezut ca o voi lua razna, iar sotul mai mult ma enerveaza in loc sa discute cu mine sa gasim solutii. Eu sunt mai bataioasa de felul meu, insa el e genul care mai degraba renunta decat sa se zbata. Pe scurt necazurile mele:
- Matei a debutat la cresa iar bona noastra ne-a anuntat ca nu ne poate ajuta cu adusul lui Matei de la cresa. Sper sa fie doar temporara decizia ei pana isi va rezolva problemele de familie...
- sotul nu vrea sa-mi lase masina ca sa il aduc pe M de la cresa, desi nici el nu va putea sa-l aduca. Cica sa iau taxiul ca sa nu ma expun la riscuri conducand.
Cum naiba sa cheltui atatia bani zilnic???
- sotul a gasit masina lovita in parcare
- vanzatorul apartamentului pt care semnasem precontractul ne-a zis ca vrea cu 11.000 eu mai mult decat initial! Altfel, nu ne mai vinde noua ci altuia care i-a oferit acesti bani. 
- cu socrii nu mai vorbesc. Ne-a facut cu ou si cu otet pe tema dusului lui M la cresa, de parca ei se vor chinui cu BB2, nu eu.![]()
Matei m-a vazut zilele astea plangand. Era atat de impresionat! Venea la mine si ma privea in ochi spunand cu compasiune "mami", de parca ar fi vrut sa-mi opreasca plansul. Of...
Imi pare rau ca nu pot veni la PizzaHut, insa luni e prima zi cand M va sta pana seara la cresa si daca nu ma dus eu sa-l iau dupa ora 5, nu are cine altcineva...
Sper ca voi sunteti mai bine. N-am avut timp sa va citesc...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
25s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
ancamari spune:
Bravo fetelor ca ati fost hotarate! Eu nu am cu ce sa ma laud: noi in decembrie am implinit 8 ani de cand
(ca ne cunoastem de vreo 10 ani cred) si in iunie facem 4 ani de la
, asa ca
o sa fie cadou anticipat anul asta.
Sunt si eu plictisita intinsa aici pe canapea, si imi e si ciuda ca nu am mai apucat sa-i iau nimic sotului meu care implineste azi 29 ani (e mai mic cu 1 an decat mine, asa ne-am gasit noi la facultate).
E frumos afara si cred ca din cauza asta e pustiu pe forum. Eu am mai citi si la mamicile de martie-aprilie si am vazut ca in afara de cezariene, restul bebeilor vin pe neasteptate. Parca vad eu ca dupa
ne apuca si pe noi, ca tot a venit primavara si vrem si noi afara cucaruciorul, mai ales astea care nu avem voie sa ne dam jos din pat
.
Anca, 28s+
Andrei Cristian
andradap spune:
Liviana imi pare rau... ca ai probleme...acum intr-o perioada cand ar trebui sa fim relaxate, linistite... si sa ne bucuram de perioada asta...
Eu zic ca pana la urma se rezolva toate problemele... Si nu-l mai pune pe MATEIUTZU' in situatia de a te vedea plangand... Pentru copii este foarte dureros sa-si vada parintii, si mai ales MAMA in astfel de ipostaze!!!
Te
si noi sa-ti mai treaca un pic supararea...
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
andradap spune:
Ancamari,

LA MULTI ANI sotului TAU!!!

Sa fie fericit si sa se bucure alaturi de tine de minunea care sta sa apara... 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio