Salutare!
Scriu mai greu acum, ca nu pot sta mult timp in fund, probabil ca am sa-l rog pe sotior sa-mi aduca laptopul lui si macar seara sa va citesc...
Pauly, Ancamari, intr-adevar, de la tuse am eliminat dopul si s-a inmuiat si colul...Dr meu a zis ca nu nasteam chiar intr-o saptamana, dar in 3-4 spt sigur as fi nascut prematur! si da, se face cerclaj si in luna mai mare, eu am o prietena care a patit la fel. Ma rog, avem acelasi dr...Oricum, operatia a durat putin, cam 10-15 min, cu anestezie locala, si cred ca din cauza ei am avut ieri niste greturi cum n-aveam nici in primul trimestru...Si niste dureri de cap...
Andrada, frumoasa surpriza ta cu Sandy...Mi-au placut asa mult desenele astea ca am avut chiar 2 catei care s-au numit Sandy si Tambur!Si povestea voastra e asa frumoasa...eu si sotul meu ne cunoastem de 11 ani si ne-am casatorit in 1 999. Pe Tudor l-am conceput in Elvetia, iar pe asta micu din burtica in Grecia...
Fetelor, erau la reanimare, unde m-am refacyt eu dupa cerclaj 4 fete cu cezariana, care trebuiau sa coboare din pat...Sincer, dupa ce le-am vazut pe ele, nu-mi doresc decat sa n-avem nici o problema, nici eu nici bb si sa nasc natural...
28+ si Tudor(5.07.2002)
Fetelor... a venit sotul din delegatie
.. si am mai stat si eu cu el... ![]()
Ma apuc de capitol NOU...
Voi mai scrieti pana atunci aici!!! 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio