*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ma duc si eu sa fac o baitza.. si revin mai tarziu ca e prea devreme pt. mine sa dorm de la ora asta..

PS: Ce stiti de ELTEKA...

Ca de MSEMCU eu tot intreb... dar... NIMIK...

ANTONIO ne zambeste
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

hai ca am reusit sa citesc cel putin capitolul asta. Sunteti grozave cu calculatul saptamanilor.
Mica, e adevarat tu ma mai trezesti la realitate.o iau tot timpul aiurea. Chiar dupa ce am scris mi/am luat calendarul si am vazut ca am scris o saptamana in plus, dar imi place asa mult cum arata numerele mai mari de 30.
Ionice, da in spital mi/a zis sa stau 2 zile, cica facem analize de rutina si poate sa/mi dea CM,altfel nu se poate. Deci m/am conformat. Spitalul e de la mine din oras, un oras micut din Hunedoara, deci stati linistite ca nu veti ajunge pe aici niciodata, nici macar eu nu mai calc pe acolo.
Ralucami, chiar ca ai sa ai un puiut scump de tot. O combinatie super reusita de gene.
Andrada, esti tare scumpica cu burtica. Se vede ca isi face loc mititelul pe acolo.
Chiqui, felicitari!!!!!! Ce mandra sunt cand mai apare cate o fetita. Si numele e super, seamana mult cu cel al printesei mele, nu? Cam la fel.
ne punem acum sa ne culcam, in spial nu am dormit deloc, asa ca acum ne bagam in patut la somnic.
noapte buna!!!!!!! burtici si bebelusi.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Vas nu ca nu mi-ar placea sa am si eu 31 saptamani. Ca daca ai tu am si eu, nu?

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am pus cateva poze cu mine gravidutza

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

andrada multumesc pt precizari si bravo pt optimism; ma batea gandul sa mai fac o eco pana la cea din 04.04 ca sa vad exact ce e cu colul asta al meu prea scurt, dar daca se intampla sa nu se vada bine, mai bine astept urmatorul control ginecologic de pe 13.03 si mai vad atuci daca e cazul. Deocamdata stau lipita de pat, azi am avut de scris tot felul de chestii pt serviciu si din cauza asta nu v-am scris, dar am citit tot. Imi pare rau ca nu pot veni luni dar dr a fost f. categoric cu repaosul total la pat.

Anca, 28s+ Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Arati super Mica cu burtica Si tricoul e f fain!

27+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chiqui felicitari ptr fetita!!!!!!
sa-ti traiasca!!

micaai o burtica super,esti foarte frumoasa.

madi i-mi place burtica ta sa ai grija de ea. si distractie maine.

noi ne-am distrat super in seara asta.maine poate reusesc sa pun poze.va pup pe toate.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

pauly la multi ani cu sanatate si sarcina cat mai usoara in continuare
(cam cu intarziere dar acum am ajuns la calculator)
multi pupici si sa petreci bine

michigan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica.. .ce frumoasa esti...si ce burtik...si ce slabuta!!! Cred ca esti si inalta!!!

Fetelor.. eu maine cred ca plec cu sotu' in delegatie ca ma plictisesc rau de tot singura acasa... Plecam pe la 06:00 la SIBIU... si ne intoarcem tot maine...

Deci.. va spun NOAPTE BUNA si sa ne revedem cu bine CAPITOLUL URMATOR

ANTONIO ne zambeste
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna dimineata burtici! Am intrat si eu putin inainte sa plecam la botez, pentru ca aseara nu mi-a mai mers site-ul.

Vom fi nasi de botez pentru o fetita dulcica, a doua finuta a noastra. Prima are deja 2 ani si e o frumoasa. O sa incerc sa pun poze cat de curand.

Diana multumesc pentru compliment...doar ca nu mai sunt chiar asa tinerica .

Andrada eu am mai spus de Elteka, a fost in excursie toata saptamana asta, ne-a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute.

Mica tare frumoasa burtica ai! Si mie mi-a placut tricoul!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput