*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)
Raspunsuri - Pagina 23
andradap spune:
Din fericire, nu e ceva grav, MOTANNEL, dar eu tot l-as strange de gat pe medic!!!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
29+ cu
Antonio
andradap spune:
Madi am vazut POZA... a mai crescut putin burtik fata de poza precedenta!!! E cam ca a mea!!! 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
29+ cu
Antonio
Madi spune:
Se poate Andrada, numai ca eu am in plus fata de tine si vreo 5 kg 
![]()
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Motannel spune:
Andrada, oricum tu ai mai multe analize decat mine! eu nu am multe dintre denumirile pe care le ai tu! Calciu seric si magneziu seric sunt exact la mijlocul normalului!
Despre fier ... eu iau elevit 1/zi si credeam ca e suficient caci contine si fer. Am sa iau si separat cateva pastile , dar, stii ... mie nu prea imi plac pastilele!
La analizele anterioare nu am avut nimic pomenit in legatura cu problema mea! Oare are si sotul meu ceva? De cand am facut lama nu am mai avut ocazia de
. Ar trebui sa ia si el tratament? Mor de ciuda caci in ceea ce priveste igiena sunt maniaca si uite ca tocmai mie mi se intampla! Pana merg la medic mor! Mi s-a parut mie dubioasa sala de la policlinica, dar m-am gandit ca totusi nu sunt inconstienti!
Si am asteptat 2 saptamani rezultatul! Si pare totul ok! Iar azi, din urina, nu a mai iesit ok!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
28+,
Teodora
Madi spune:
Burtici, eu maine sunt nasica!
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Motannel spune:
Dintre analizele pomenite de tine, Andrada, urmatoarele denumiri imi sunt complet straine ...
-Acid uric: 2,39 (N: 2,6-7,2 mg/dl);
-Calciu Ionic 3,74 (N: 4,5-5,28 mg/dl)
-Clor seric 113 (N: 101-111 mEq/l)
-Colesterol total 240,9 (N: 120-240 mg/dl)
-Capacitatea de legare a Fierului (CTLF): 579 (N: 240-450 ug/dl)
-Gama GT: 7,54 (N: 9-52 U/L)
-LDH: 166,80 (N: 266-500 U/L)
-TGP: 5,94 (N: 10-40 u/L)
-Ureea serica: 2,66 (N: 15-45 mg/dl)
Nu am aceste denumiri!
Motannel,
28+,
Teodora
Motannel spune:
Madi, felicitari! Sa aveti o petrecere frumoasa si sa va bucurati de finut/a/i!
Motannel,
28+,
Teodora
dianalaura spune:
Madi, nasica de botez? Sa-ti traiasca finutul / finuta...ce nasica frumoasa si tanara esti... distractie placuta..si pastreaza-ne si noua niste tort! ![]()
Acum ies, sa mai stau un piculet si cu sotul meu, sa mai povesteasca si el cu fiu'su!
Noapte buna tuturor!
diana
28+
STEFAN
asa creste bebe
poze
Motannel spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri! Sper ca problema e mult mai putin grava decat m-am speriat eu!
Vad ca s-a cam lasat linistea pe forum! Merg si eu la orizontala! Va pup!
Noapte buna tuturor!
Motannel,
28+,
Teodora
andradap spune:
Madi felicitari pentru FINUTZ... si asteptam poze de maine 
Motannel... neaparat sa se trateze si sotul... ca sa nu o iei apoi din nou.....
Si legat de analziele mele... astea care tu nu le ai.. sunt semne de MALNUTRITIE...
si e normal... ca eu nu mananc mult ca NU POT!!!! Desi as manca cazi intregi de mancare.. .dar nu intra 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
29+ cu
Antonio