*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ancamari...revin cu completari... a zis ca nu poate aprecia colul atunci cand a zis ca am notch-uri protodiast. pe art. uterina dr. nu stiu ce inseamna ca nu mai poate aprecia... oare inseamna ca ma apropii de termen Eu una de-abia astept marea intalnire

ANTONIO ne zambeste
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ajutor!!!

Acu' sa ma plang si eu de o problema!

Astazi mi-am facut analizele ... calciu, magneziu, hemoleucograma si urina! Ca cica atata se poate gratis ca gravi ... v-am mai zis eu ca m-a suparat dr. de fam!

Analizele cu probleme se pare ca sunt:
- nr. eritrocite 3.74 (valori normale intre 3.8-5.1)
- hemoglobina 11.6 (valori normale intre 11.7-15.5)
- limfocit 16.6 (20-55)DECI: nu prea mari probleme, nu? Parca e o usoooaaaara anemie, dar e normala in sarcina!

INSA ... si aici vine marea mea problema

La urina biochimie si sediment apare scris: relativ frecventa celule epiteliale, 6-8 leucocite pe camp, ce-or mai fi si astea si prezent Trichomonas vaginalis !!!!!!! E GRAV????????

Ce imi puteti spune?

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 28+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

motannel...cu niste ovule trece trichomonas...e bun klinol...dar mai bine sa`ti dea doctorul tau.Eu am avut o vaginita mixta si`am luat klinol..si pe prospect scria ca e indicat si`n trichomonas

Mone 27+ Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Chiqui - felicitari pentru fetita

Mica - nu cred sa ai infectie. Eu fac la pipi de m-am saturat. Cred ca zilnic consum un sul de hartie. Si cand ma ridic din pat am senzatia ca pana ajung la baie ma scap...si la baie fac doua lingurite de pp si gata. Iar eu infectie nu am sigur ca abiea ce mi-am facut analizele...

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Andrada, ma gandeam ca poate nu vreti sa se uite lung (caci sunt sigura ca oricum veti atrage atentia) si sa va vada adevaratele nume!
Sa stiti ca sunt invidioasa ... si abia astept sa va vad fotografiile! Fiti generoase si postati multe, multe! Pupici!

Andrada, te rog ... poate ai un raspuns pentru problema mea? Abia de luni incolo pot merge la medic! Si pana atunci ...

Motannel, 28+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

trichomonas nu`i ceva grav..e doar un soi de infectie...care se ia in general de la lipsa unei igiene adecvate..dar se poate lua si altfel..de pe toalete straine...coontact sexual...Din cate stiu nu`i nimic ingrijorator...si trece dupa un tratament simplu..dupa cum tzi`am zis si mai sus.

Mone 27+ Maria Antonia

Mergi la inceput

motannel ... ai analizele un picut mai bune ca mine... dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa iei suplimente de fe...

Cat priveste TRICOMONAS-ul se trateaza si nu-s probleme!!! Vezi ce-ti recomanda dr. tau sa iei...

Aaah... pai am vb noi sa ne punem ecusoane cu numele??? Ooops... am pierdut eu discutia asta... nu-mi vine sa cred.... stai sa cautr prin mesaje!!!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Stiti ce e culmea? Ca sunt sigura ca m-am procopsit cu problema asta dupaanaliza ginecologica recomandata de dr de fam! Mi-a cerut insistent pentru fisa aceasta analiza si ca s-o fac gratis mi-a recomandat sa merg la policlinica ... la Synevo (laboratorul pecare il frecventez eu) nu-mi faceau decat una din cele doua scrise ... imi scapa acum numele ... oricum facute pe baza unei lame ... asa ca m-am dus la policlinica orasului si stiam ca acolo e cam mizerabil!!!!!

Motannel, 28+, Teodora

Mergi la inceput

Motannel ...repun mesajul cu analizele mele.. .sa faci si tu o comparatie... Si eu sunt in continuare bine dispusa

Asa... sa va spun pe larg rezultatele de ieri atat de la sange... cat si de la eco morfo

Incep cu cele de sange si va zic doar la cele la care nu am valori normale:
-Hemoglobina 10,5 (N: 12-15 g/dl);
-Hematocrit 33,5 (N: 36,0-46,0 %);

Tot aici: hematiile sunt fix la limita min. a normalului (3,8)

Sa trecem la biochimie :
-Acid uric: 2,39 (N: 2,6-7,2 mg/dl);
-Calciu Ionic 3,74 (N: 4,5-5,28 mg/dl)
-Calciu Seric total 8,31 (N: 8,4-10,7 mg/dl)
-Clor seric 113 (N: 101-111 mEq/l)
-Colesterol total 240,9 (N: 120-240 mg/dl)
-Capacitatea de legare a Fierului (CTLF): 579 (N: 240-450 ug/dl)
-Gama GT: 7,54 (N: 9-52 U/L)
-LDH: 166,80 (N: 266-500 U/L)
-TGP: 5,94 (N: 10-40 u/L)
-Ureea serica: 2,66 (N: 15-45 mg/dl)

In rest celelalte analize sunt normale... Nu mai sunt asa multe, dar mai sunt si normale

Aaah... uitasem... Fe-ul este egal FIX cu limita min. INFERIOARA!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna seara burtici!

Mica si eu am impresia ca fac non stop pipi cand stau in picioare, dar nu cred ca e infectie, e doar bebe care apasa pe vezica.

Am postat si eu inca o poza cu mine de azi, la 30 de saptamani, sa ma vedeti ce mareeee sunt

http://community.webshots.com/album/557840046EwYIXa

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput