*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)
Raspunsuri - Pagina 25
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
eu m-am trezit dar se pare ca micuta inca motaie..![]()
andradap sa veti drum bun.
michigan
.
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
ancamari spune:
Buna dimineata burtici!
Eu stau in pat fortuit dar incet-incet incep sa ma obisnuiesc cu ideea. Macar 4-5 saptamani sa mai rezist si dupa aia o sa fiu mai putin crizata ca bebe o sa fie deja maricel.
Cred ca de la atata stat in pat ma doare destul de rau la incheietura piciorului, in zona inghinala. Tocmai s-a trezit si asta mic si da niste suturi, cred ca isi face inviorarea.
Anca, 28s+
Andrei Cristian
lauracatu spune:
Am reusit si io sa pun ca omu pozele alea, sa nu se mai vada tot carnatu de link....ppppfffiiiuuuuuuu..iar amu ma apuc de citit din urma...ca tare mult mai scrieti...
Laura
27+
Cezar
Vlad/Raresh
Poze
Florentina Roman spune:
Buna dimineata!
Lipseste omul 2 zile si voi dati gata 2 capitole!
Eu am fost internata in spital, am facut cerclaj, se pare ca intre timp se deschisese colul, asa ca... stau mai mult in pat. Daca stau pe scaun simt imediat intepaturi...In rest...Am vazut cu ocazia asta cum arata sala de nasteri, asistente, moase,etc. Nu-i rau deloc!
27+ si Tudor(5.07.2002)
mihamora spune:
'Neata fetelor!
Laura eu nu pot sa vad pozele tale, imi cere id si parola.
Ancamari si eu am avut durerea asta inghinala, acum a mai trecut, doare mai putin.Cu statul in pat o sa te obisnuiesti, iti spun din proprie experienta
Madi distractie placuta! Sa-ti traiasca finuta!
27+
Dominic
POZE
lauracatu spune:
Am rezolvat cu pozele
nu facusem share cum trebe...cap sec....
Laura
27+
Cezar
Vlad/Raresh
Poze
eimotto spune:
Buna dimineata burticute,
Am intrat sa vad ce mai faceti, vad ca sunteti cumintele![]()
Ancamari - pentru durerea ta inghinala incearca atunci cand stai pe parti sa pui intre picioare o perna. Pe mine m-a ajutat putin...
Va doresc un weekend placut si sa va distrati bine (cele care au voie
)
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze
mihamora spune:
Gata, am vazut pozele, esti o draguta
, iar burtica ta e maricica, se vede ca sunt 2, cred ca tu simti o activitate mai mare, nu?Se joaca amandoi![]()
Florentina bine ca esti ok
, aveai dureri, sau ai fost pur si simplu la control si s-a vazut?
27+
Dominic
POZE
ancamari spune:
multumesc pt sftauri si incurajari.
Florentina, eu nu stiam ca cerclaj se mai poate face si asa de tarziu. La ce doctor mergi tu? Nu ti-a zis sa stai numai la orizontala?
Anca, 28s+
Andrei Cristian
ancamari spune:
Florentina, am vazut dr tau trecut in listuta. Cum a fost interventia? Si totusi in saptamana asa de mare?
Anca, 28s+
Andrei Cristian