Mamici de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
Simo78 spune:
Nicoleta respira rar si fii calma. Chiar tu ai spus ca va iubiti, deci o sa treceti cu bine peste asta.
Simona 17+ Matei Hisham
poze
Ioana75 spune:
Nicoleta, mult succes! Nu stiu cum ai ales momentul, dar eu am citit ca vineri seara e un moment bun de dat vesti proaste. Chiar daca la inceput poate nu va reactiona pozitiv, important e ca in 1-2 saptamini sa se indrepte.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
nicooleta27 spune:
Cu siguranta va trece Simo, doar ca acum este un prag care trb trecut.
Iubirea este si va fi in continuare, cateodata ma gandesc ca ne asteapta vremuri mult mai rele daca noi clacam acum cine stie ce vom face mai tarziu.
inamikul 16+
Luna1 spune:
Nicoleta uite aici putina incurajare
Nu mai gandi asa negativ, nu totdeauna lucrurile merg spre mai rau ci pot merge si spre mai bine. Te pup.
Ioana mersi pai tu stii ca esti membru din 2004.
Luna 16 sapt +Cosmin
Ioana75 spune:
Luna, florile au fost create fiecare pentru un caz umanitar. Si dupa cea galbena ma gindeam oare ce culoare de floare mai urmeaza. Dar au schimbat modelul, au creat alt fel de iconite pentru cazurile umanitare.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Luna1 spune:
Ioana vad ca tu te implici mult la umanitare (dupa simbolurile de sub nickname). Felicitari! Eu daca mai citeam pe acolo ma lua depresia. Am zis ca o sa incerc sa ma implic si eu mai mult.
Luna 16 sapt +Cosmin
andreea c spune:
Buna burtici!
Eu sunt la serviciu inca si nu mai am stare...abia astept sa ajung acasa sa ma intind in pat ca ma doare fundul de atata stat pe scaun.
Vreau sa ma duc si eu maine sa-mi iau un sutien din bumbac si poate vreo bluzita. Imi spuneti si mie unde este magazinul acela in Unirea?
Voi v-ati luat sutiene din acelea cu clapeta sau sunt altele speciale doar pentru sustinere? Eu aveam sanii mari si inainte, iar acum nici nu imi mai vad burta de ei.
Andreea 22+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
Luna1 spune:
Fetelor la birou mereu misca bebe, rau de tot mai ales dimineatza insa vad ca azi s-a hotarat sa iasa la joaca si acum si-mi trage niste lovituri de am lacrimi in ochi de fericire. Cum pun mama pe burta cu se opreste cu iau mana cum il apuca iar, manca-l-ar(asa se scrie?) mama pe el de viezure.
Luna 16 sapt +Cosmin
claucia spune:
Buna seara fetelor,
Am fost la eco de 20 saptamani (eu am 19 si ceva dar nu se pune) si am aflat ca este in continuare fetita uraaa ca IR-urile sunt bune, au scazut, ca peste tot scrie 'normal' insa colul de la 40 mm s-a facut 36 mm. Adica s-a scurtat si nu prea stiu de ce, efort nu am facut.
Oare ar trebui sa stau in pat? M-a intrebat dr. cand intru in prenatal si i-am spus ca as vrea la 1 iunie - ar fi aproape 2 luni pana pe 25 iulie. Asa ca as avea timp sa ma odihnesc cu burtica mare.
In fine, placenta e tot gr 2 ca si prima oara, ba chiar nu s-a ingrosat ci e f buna pentru varsta bebelutei mele. Am primit si un pic de filmulet, o vad un pic pe ecran.
In alta ordine de idei, a inceput sa miste pitica, dar incetisor ca si cum ar misca o manuta (adica atat de extinsa e miscarea, cat un capacel de suc) si nu tot corpusorul. Hi hi, dar e tare placut.
Va pup si o seara frumoasa.
19+
bb mic