Mamici de iulie-august 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Cred ca ai dreptate cu impartirea cheltuielilor, insa n-ar fi corect ca ce ii ramne lui sa fie bani de buzunar si ai tai economii pt bebe. Adica ce el sa nu faca economie?

Luna 16 sapt +Cosmin

Corect!

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor v-am cules niste albastrele sa va mai inveseliti (in special Nicoleta)

Luna 16 sapt +Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Din ce spune Nicoleta, nici nu se pune problema sa faca sotul vreo economie ... Incepe cu monitorizarea si impartirea cheltuielilor (poate el nu e constient ca aveti cu adevarat nevoie de toti banii din salariu). Poate "se simte" singur sa puna un ban deoparte pentru bebe.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

uuuu albastrele ...
Imi amintesc cand eram copil si ma duceam in padure la tara la bunici si culegeam toporasi, albastrele...fain!

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Bre voi chiar nu observarati ca florile de le tine maimutoiul asta sunt chiar albastre? De obicei sunt galbene.

Luna 16 sapt +Cosmin

Mergi la inceput

Simo mai zi tu o data de toporasi,viorele, ghocei etc ca cu primul avion sunt in Romania...

Luna 16 sapt +Cosmin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna1

Simo mai zi tu o data de toporasi,viorele, ghocei etc ca cu primul avion sunt in Romania...

Luna 16 sapt +Cosmin

asa-i c-or sa-mi lipsesca atunci cand am sa plec de aici? si mirosul de primavara!

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Clar, maine ma duc la padure sa vad daca astia au toporasi...

Simo mirosul de primavara nu, aici miroase superb a primavara azi (s-a oprit vantul) iar in fct de unde pleci nici florile. Englezii sunt renumiti pentru gradinarit, daca vezi ce gradini superbe au toti pe aici (numai a mea e nashpa ca abia ne-am mutat) plus ca primaria planteaza flori in ronduri sau pe langa trotoar (unde permite locul) de miroase si arata dumnezeieste. Cand a venit mama erau plantate lalele (anul trecut) peste tot zice mama "sa fi fost floraresele noastre aici ca se imbogateau" dar aici nu se atinge nimeni de ele. Anul asta vad ca apar...cum le spune... flori galbene, tot de primavara, cu codite inalte si sunt asa ca un clopotel cu petale.

Hai ca am luat-o razna cu florile mele.

Deci Simo amintirile o sa-ti lipseasca nu florile probabil.

Luna 16 sapt +Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sint 3 feluri de maimutoi, cu flori rosii, albastre sau galbene (si au fost introdusi pe forum in aceasta ordine) .

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Fetelor sunteti foarte dragute, incet incet ma calmez si fac o lista cu prioritati.
Multumesc Luna1 pt floricele, nici vorba sa-i las bani de cheltuit aiurea, ii va mai ramane cativa banuti pt papika lui, transport etc(cam 45 ron pt 2 saptamani), banii pt bb normal ca ii dam deoparte, ma asteapta o cezariana iar scorurile depasesc lejer suma de 10 mil.
Eu vreau din toata lectia asta sa inteleaga ca serviciul este servici, si mai frumos ar fi sa vina acasa cu bani in plus nu cu ei in minus.
Fetelor va multumesc inca o data pt sfaturi, diseara ii voi comunica decizia luata, sper sa fiu calma si sa ma pot controla.

inamikul 15+

Mergi la inceput