Mamici de iulie-august 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare fetelor. intru si eu repede pana imi vine dadaca cu copilul acasa.
sa incep cu inceputul:
simona eu intru in 16 saptamani si medicul vrea sa repet analizele peste o saptmana. mi se pare prea repede.
alina felicitari. ma bucur ca ai vesti bune.
eu asi dormi pana la ora 8, dar trebuie sa ma trezesc la 6 sa merg la serviciu. dupa ora 6 seara nu mai sunt buna de nimic. daca ma pui pe un scaun risc sa adorm.
acum am ocazia sa ma odihnesc cat vreu caci DD se pare ca imi mai pune cate o piedica ca sa ma linistesc. durerea de la picior s-a amplificat si dupa inca o ora de asteptat la urgente am aflat ca sunt posesoarea unui entorse. asta este, o sa stau in pat si poate trece repede. daca nu o sa intru iar in medical.
si azi m-am enervat ca am asteptat o ora medicul, dar cand am aflat si motivul.... medicul dormea, iar asistenta desi a vazut ca ma simt rau si sunt si gravida ma lasa sa astept o ora, dupa care binevoieste si il trezeste. pai e normal? nu mai zic nimic cci iar ma enervez.
carmen medicul ginecolog il gasesc si eu usor si daca nu vorbim la telefon, dar ieri a uitat asistenta sa-i spuna ca astept si eu si d-na doctor a stat mai mult cu pacienta care era inaintea mea, iar dupa trebuia sa ajunga la stomatolog caci avea si ea programare. trebuia sa o inteleg. azi nu m-au mai lasat sa astept desi mai erau cateva doamne inainte.
cristina, monjun felicitari.
nicoleta te plangi ca sotul sta mult acasa, iar eu nu mai stiu cum sa il temperez. al meu pleaca de acasa la 6.30 si mai vine pe la 20.00. sa sti ca nici asa nu e bine. banii se duc repede indiferent cati sunt. si eu si copilul ii simtim lipsa sotului. noi speram ca soituatia asta nu o sa mai dureze mult timp, dar cine stie. si eu lucrez mult. lucram la o firma de stat amandoi, iar dupa program pt firma noastra. inca nu ne permitem sa fim sefi asa ca tragem tare. uneori parca imi vine sa renunt, dar am zis sa incercam ca mai tarziu sa nu regretam ca nu am facut nimic. noroc ca pt firma noastra eu lucrez acasa si mai imi fac timp si pt copil.
vad ca m-am intins prea mult.
va doresc o seara frumoasa.
va pup

15+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Bonsoir!
Am venit si eu de la eco, am avut ceva de asteptat ca era f aglomerata dna dr. (preluase si programarile sotului dnei). Am venit cu vesti bune si cu multe poze Bebe se pare ca are 21 de sapt si 2 zile si le are pe toate la locul lor, inclusiv putzica de fetita . Avem si poze 3D cu fata ei si mi se pare mie ca seamana cu taica-su , dar mai vedem noi, e prea devreme sa semene cu cineva. A, si sta cu capul in jos, spre col, cred ca boxeaza puternic acolo ca eu simt miscarile numai jos, cand eu ar trebui sa le simt la nivelul buricului, ca acolo isi tine ea piciorusele... Si eu care speram s-o fac balerina

PS Poezele o sa le pun maine aici ca acu incepe programul sotului la calc.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Buna seara fetelor!
Am fost si eu la dr si am constatat ca durerile nu sunt de la bebic. El sau ea este in regula, un pic capatanos dar in grafic. Ca intotdeauna este agitat cand face echo. Pe 12 tb repetat echo pt TT si atunci sper sa aflu ce voi avea. In rest, mi-a dat sa repet analizele uzuale de sange si cam atat. Concluzia: sarcina se prezinta f. f. bine Lucia! am incheiat citatul.
Pupici si week end frumos si calduros

14+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonni spune:

ceau fetelor.
nu am mai intrat de mult si nici nu am apucat inca sa recuperez tot ce am pierdut. m-am intors luni din deplasare si azi am fost la eco.
sper saptamana care vine sa pot fi mai activa pe aici.

acum va scriu ca sunt putin cam necajita. am fost la masuratorile morfofetale azi si am ceva valoare care ma cam necajeste. este vorba de ceva la creier, de ventriculi daca am priceput bine. se pare ca sunt cam apropiati ca si dimensiune de limitele superioare (10 mm). luni urmeaza sa merg la mai un consult la o alta masuratoare si alta parere. sunt cam ingrijorata, varog daca ati mai auzit de cazuri similare sau daca ati trecut prin asa ceva sa imi spuneti si mie experientzele voastre.

va pup pe toate pe burtica si sa ne auzim de bine. sper sa intru mai des de saptamana viitoare.

Moni 21+ baietel]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Fetelor la birou mereu misca bebe, rau de tot mai ales dimineatza insa vad ca azi s-a hotarat sa iasa la joaca si acum si-mi trage niste lovituri de am lacrimi in ochi de fericire. Cum pun mama pe burta cu se opreste cu iau mana cum il apuca iar, manca-l-ar(asa se scrie?) mama pe el de viezure.

Luna 16 sapt +Cosmin

si al meu e un nazdravan

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nma
simona eu intru in 16 saptamani si medicul vrea sa repet analizele peste o saptmana. mi se pare prea repede.
[

15+ 21.07.2003

mie mi-a zis sa le repet in luna a V-a si luna a VII-a

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Lorina astept pozele.
Poate face break-dance . Ti-ai dorit o printesa si ai sa ai o nazbatie .

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

buna dimineata! vad ca nu a aparut nimeni pe aici.
am pus ceva pe adresa comuna. sper sa va placa.
va pup

15+ 21.07.2003

Mergi la inceput

neatza! eu is pe aici.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

foarte cute clipul

Simona 17+ Matei Hisham

poze