PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 29
lucians spune:
quote:
Originally posted by martta
Fetelor, va multumesc mult pt ca mi-ati dat ceva idei cu zborul.
Mi-am luat deja notite. Printre altele, maine trebuie sa-i cumpar si o jucarie lui Vladut. Cred ca i-a transmis, telepatic, mesajul lui Muuh! Zilnic pretinde diverse cadouri drept recompensa. Imi e si greu sa ma hotarasc ce sa-i iau de data asta ca sa fie efectul scontat.
Pentru ca ma inscriu in randul celor cu nopti nelinistite si cu dimineti devreme...sa va relatez o faza demna de o cerere adresata celor de la protectia copilului!
Eu servesc pranzul copiilor simultan pentru a-i stimula sa manance mai bine si cu placere sporita. Din cauza oboselii, azi era s-o fac lata. La felul doi, Vladut avea de mancat musaca. Pentru ca nu mai aveam rabdare prea multa, am incercat sa-l ajut pe ultima suta de metri. Dupa ce i-am dat de cateva ori, m-am trezit cu musacaua la gura Alexiei. Faza tare e ca maimutza a si deschis gura, desi refuzase ultimele lingurite din supa ei. M-am trezit brusc...cand am observat o furculita atat mare pt o gura atat de micade Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie
Mititica!Poftea si ea la mancarica fratiorului.Ca sa vezi ce destepti sunt de pe-acum.Si-a dat seama ca e alta papa acolo.I-a mirosit mai bine.Pupe mama fata.Tare faza...ce mai!
Vreti sa vedeti o purcica din cap pana-n picioare? Priviti aici sa vedeti cat e de incantata de ceea ce face.Mai sunt si alte poze-n acelasi album cu purcelusa mea.
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
mamaluidavid spune:
Neatza fetele!
Mamidestefan vazut pozele,bebei super iar mamicile
,chiar asa,de unde mai vreti sa slabiti
Si eu vreau intalnire 
Patricia e asa si-asa cu raceala,am observat ca tuseste doar in primele 30 min. de somn,ciudat;cand e treaza nu tuseste deloc ,nici in timpul somnului dupa cele 30 min.
Mai nou vad ca ii place sa adoarma pe burtica,pana acum ura efectiv pozitia,cand o pun treaza pe burtica sta ce sta dar nu da semne de mers de-a busilea,isi baga degetul in gura si ia pozitia de somn
Ii place mult sa stea in picioare,nu se ridica singura dar daca sta in fund la mine in brate,ma prinde de maini si da sa se ridice.Inca nu a reusit.
La noi a venit primavara,e atat de placut afara,ieri am iesit in tricou,doar eu,copiii au fost cu maneca lunga;chiar aseara am iesit pana la masina in tricou si nu a fost rece deloc
,sper sa nu revina frigul,vreau calduraaaaaaaaaaaaaaa ![]()
Cam atat despre noi!
Aaaa pt. ca maine si-a luat tati liber si o sa fim plecati va urez de acum 8 MARTIE FERICIT si LA MULTI ANI MAMICILOR!!!!
Sunt curioasa daca a priceput al meu barbat aluziile subtile si mi-a cumparat ce imi doresc 
![]()
![]()
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
mamaluidavid spune:
Gabitza ce dulcica e Daria
,asa face si fiica-mea,e tare fericita cand o las sa se porceasca 
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
miti2004 spune:
Doniro, stiu ca e fff tarziu, stiu ca nu e bine, pana acum am tot sperat ca poate de la baita o sa doarma mai bine, adica toata noaptea. Dar zau ca nu stiu cum sa fac, pt ca la 6 seara el are masa de cereale, iaurt, fruct ( ma rog, masa de seara ) si apoi la 10:30-11 bea lapticul ( dupa baita ). Treaba e ca dupa ce papa la 6 seara, pe la 7:30 maxim 8 el nu mai poate de somn...i-am mai facut baita si pe la 8 seara, 8:30. Oare e ok daca dupa masa de 6-6:30 seara sa-i fac baita pe la 7:30 seara ? dar treaba e ca nu pot sa-i dau biberonul imediat dupa baie pt ca e satul de la masa precedenta si nu il bea. as putea sa-l culc si sa-i dau pe la 10:30 in somn. Cum sa fac ???? Nu ma supar, tocmai asta e, ca nu stiu cum sa fac...el se trezeste ( dupa ce papa la 10:30 seara ) pe la 3 noaptea sa pape lapte si apoi la 6:30 dimineata e super treaz, apoi pe la 7-8 dimineata papa lapticul...la 10 dimineata masa de fructe si la 2 la pranz legumele.
Hai ca te-am zapacit...dar poate imi dai vreo idee...
Lidia si Ioana sunteti super gagici si aveati niste albastrele foarte dragalase cu voi ! 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
fetelor, Alex ureaza o primavara frumoasa tuturor mamicilor si fetitelor !
8Martie
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Muuh spune:
lucians super tare poza. E dulce foc Daria. Azi eu nu ma duc in parc.
oonanu cred ca este o regula. Fiecare trece dintii cand vrea. Eu am dat data la care au spart gingia pentru ca de crescut nu sunt crescuti nici acum.
miti ii multumim mult lui Alex.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
SimonaU spune:
Miti2004, eu ti-am zis cate ceva despre somn acum cateva pagini dar nu stiu daca ai vazut ca nu ai zis nimic. Fa-i baiata la 7.30 si culca-l de tot la 8. Da-i cerealele putin mai devreme de 6 ca sa manance un pic de la lapte si la 8. Oricum din moment ce mai mananca lapte si peste noapte nu cred ca e o problema dc bea mai putin la 8.
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by andreea25quote:
Originally posted by mamidestefan
Dragi mamici de piersicutze ...
Ia priviti Intilneala de piersicutze
Poate va fac chef de intilneala si la alte mamici.
LIDIA siStefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPER DIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mumosi bbii si mumoase mamici...
mai fetelor dar aratati beton! de ce vreti sa slabiti?
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.
Oricand e loc de mai bine Andreutza!!!
Si in plus eu nu vreau sa car toata viata suncile de pe burta!!!!!!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)nunta Vladimir Botez
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by mamidestefanquote:
Originally posted by doniro
MAMIDESTEFAN, eu stau la Ozana. Stii unde e, nu? Pe la Macaralei. Din pacate nu am curaj sa conduc si pe jos e cam mult de mers, dar poate ne vedem odata, ca parcul e totusi aproape de mine. Ce zici?
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Ne putem vedea fie in IOR ...
fie in parculetul copiilor de linga policlinica TITAN
(cred ca ti-e mai aproape aici).
La ce frumos se anunta a fi afara ..
e si pacat sa nu stam prin parcuri
LIDIA siStefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPER DIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Se anunta ca e frumos! Cred ca azi nu vedem o raza la oki! Ca vroiam sa inspctam azi parculetul de la policlinica
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)nunta Vladimir Botez
ralu80 spune:
Multumim fetelor pentru aprecieri.
Lucians ti-am vazut purcelusa...este superba.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)