PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 28
doniro spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Iube2001 bine ai venit in club...si noi tot la 6-6:30 ne trezim dimineata.
Treaba e ca el se culca devreme seara, pe la 7:30, maxim 8:30 in mod exceptional. L-am mai tinut si pana la 9 seara dar abia se mai tinea pe picioare saracu'.
Eu il trezesc apoi la 10:30 seara pt baita si biberonul cu lapte de seara, il creia o pauzasc bine, cateva luni de zile chiar ii dadeam cereale dupa baita, dar toate in zadar...tot matinal e
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
La 22.30 baie?? Sper sa nu te superi pe mine ca imi dau si eu cu parerea, dar zic eu ca e fff tarziu pt baie. Eu ii fac Dariei baia la 19.30-20.00, ii dau imediat dupa biberonul cu lapte, adoarme la 20.30 si la 5.00 e "in picioare". Asa s-a trezit dintotdeauna, iti dai seama ca nu mi-e usor, dar asta e... Mi se pare ca il chinui trezindu-l pt baie si papa, dar tu esti mamica lui si stii mai bine. Pls, nu te supara.
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
quote:
Originally posted by mamidestefanquote:
Originally posted by Muuh
Lidia, Ioana in ce parc erati?
Miruna + Alexei (13.07.2006)
in IOR (TITAN)...
LIDIA siStefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPER DIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
MAMIDESTEFAN, eu stau la Ozana. Stii unde e, nu? Pe la Macaralei. Din pacate nu am curaj sa conduc si pe jos e cam mult de mers, dar poate ne vedem odata, ca parcul e totusi aproape de mine. Ce zici?
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
doniro spune:
P.S. pt MAMIDESTEFAN
Nu mi-am terminat ideea...(scuze, dar am avut o zi..........). Cand iesim cu sotul meu in parc, mergem intotdeauna in IOR. Asa ma gandeam sa ne vedem. Iti dau un mesaj inainte si poate ne nimerim.
POZE FEL DE FEL
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by andreea25
mumosi bbii si mumoase mamici...
mai fetelor dar aratati beton! de ce vreti sa slabiti?
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.
Multumim Andreea

...esti o dragutza

...zici tu asa ca ne-ai vazut imbracate ..
dar ia pune-ne sa ne dezbracam
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPER DIETA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
martta spune:
Fetelor, va multumesc mult pt ca mi-ati dat ceva idei cu zborul.
Mi-am luat deja notite. Printre altele, maine trebuie sa-i cumpar si o jucarie lui Vladut. Cred ca i-a transmis, telepatic, mesajul lui Muuh! Zilnic pretinde diverse cadouri drept recompensa. Imi e si greu sa ma hotarasc ce sa-i iau de data asta ca sa fie efectul scontat.
Pentru ca ma inscriu in randul celor cu nopti nelinistite si cu dimineti devreme...sa va relatez o faza demna de o cerere adresata celor de la protectia copilului!
Eu servesc pranzul copiilor simultan pentru a-i stimula sa manance mai bine si cu placere sporita. Din cauza oboselii, azi era s-o fac lata. La felul doi, Vladut avea de mancat musaca. Pentru ca nu mai aveam rabdare prea multa, am incercat sa-l ajut pe ultima suta de metri. Dupa ce i-am dat de cateva ori, m-am trezit cu musacaua la gura Alexiei. Faza tare e ca maimutza a si deschis gura, desi refuzase ultimele lingurite din supa ei. M-am trezit brusc...cand am observat o furculita atat mare pt o gura atat de mica
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by doniro
MAMIDESTEFAN, eu stau la Ozana. Stii unde e, nu? Pe la Macaralei. Din pacate nu am curaj sa conduc si pe jos e cam mult de mers, dar poate ne vedem odata, ca parcul e totusi aproape de mine. Ce zici?
POZE FEL DE FEL
Ne putem vedea fie in IOR ...
fie in parculetul copiilor de linga policlinica TITAN
(cred ca ti-e mai aproape aici).
La ce frumos se anunta a fi afara ..
e si pacat sa nu stam prin parcuri
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPER DIETA
oona spune:
Fetele care ziceau de plimbare in IOR sau in parcul Titan de langa policlinica..si eu ma plimb tot pe acolo!poate ne vedem..
Cand treceti dintzocii pe lista?cand au spart gingia si se vad?sau cand deja cresc?Alexandrinei i-a dat un dintzisor acu 2 zile,trecem pe listuza?
si stam in fundulet fara sprijin de la 6 lunici si zicem mama demult,da-da-da-da-da-da-da-da,na-na-na-na-na-na...de ieri![]()
lucians spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Dariana, Lucians, Martta eu nu mi-am dat seama ca e lista numai pt copiii mai slabutzi eu am crezut ca e lista cu greutatile tututor de la 6 luni si chiar ma miram de ce sunt trecuti asa putini copii. Sorry ca m-am bagateu asa am crezut si nu am mai intrebat pe nimeni, da intru sa sterg acuma.
Bulinutza drum bun si multumim de urare. Pupici!
---------------------------------------
Nu s-a suparat nimeni,stai linistita!Doar ti-am explicat cum sta treaba cu listutza.Voi sunteti maaaaaaaaaaaaaari si de aceea nu v-a trecut nimeni acolo.Pupici la fete
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
lucians spune:
quote:
Originally posted by Muuh
anasianoi pe la doua sper sa ajungem in parc.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Daca apucam sa va citesc,ajungeam si io in parc.Dar dimineata foarte rar imi permite fi'mea s-o "parasesc",asa ca nu deschid calc.Si exact atunci eram si noi p-afara,dar n-am intrat in parc.Ne-am plimbat Favorit-Orizont-Favorit-Moghioros(pana-n piata).Mi-e urat de intersectia aceea mare si d-aia,de multe ori,prefer sa ma-ntorc.Dar,pt ca stiu ca va gasesc p-acolo,am sa traversez si-am sa vin dupa voi
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
Ancutex spune:
Multumim tuturor pentru felicitarile de 7 luni. Deja am fetita mare si nu-mi vine sa cred. Nu mai vreau sa treaca timpul asa repede.
Ralu80 si eu am vazut pozele cu printesa mica. E tare dulce. Si Maria mea se napusteste asupra telecomandei cand o vede.
Mamidestefan si Ioana ce frumos ca va intalniti. Se pare ca se inteleg bine cei doi flacai.

20 iunie 2006

eu asa am crezut si nu am mai intrebat pe nimeni, da intru sa sterg acuma.