PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

quote:
Originally posted by doniro
MAMIDESTEFAN, eu stau la Ozana. Stii unde e, nu? Pe la Macaralei. Din pacate nu am curaj sa conduc si pe jos e cam mult de mers, dar poate ne vedem odata, ca parcul e totusi aproape de mine. Ce zici?

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Ne putem vedea fie in IOR ...

fie in parculetul copiilor de linga policlinica TITAN
(cred ca ti-e mai aproape aici).

La ce frumos se anunta a fi afara ..
e si pacat sa nu stam prin parcuri

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPER DIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Da, totul e sa fie acasa sotul meu, adica soferul familiei
Vorbim inainte si ne vedem.

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Doniro, stiu ca e fff tarziu, stiu ca nu e bine, pana acum am tot sperat ca poate de la baita o sa doarma mai bine, adica toata noaptea. Dar zau ca nu stiu cum sa fac, pt ca la 6 seara el are masa de cereale, iaurt, fruct ( ma rog, masa de seara ) si apoi la 10:30-11 bea lapticul ( dupa baita ). Treaba e ca dupa ce papa la 6 seara, pe la 7:30 maxim 8 el nu mai poate de somn...i-am mai facut baita si pe la 8 seara, 8:30. Oare e ok daca dupa masa de 6-6:30 seara sa-i fac baita pe la 7:30 seara ? dar treaba e ca nu pot sa-i dau biberonul imediat dupa baie pt ca e satul de la masa precedenta si nu il bea. as putea sa-l culc si sa-i dau pe la 10:30 in somn. Cum sa fac ???? Nu ma supar, tocmai asta e, ca nu stiu cum sa fac...el se trezeste ( dupa ce papa la 10:30 seara ) pe la 3 noaptea sa pape lapte si apoi la 6:30 dimineata e super treaz, apoi pe la 7-8 dimineata papa lapticul...la 10 dimineata masa de fructe si la 2 la pranz legumele.
Hai ca te-am zapacit...dar poate imi dai vreo idee...

Lidia si Ioana sunteti super gagici si aveati niste albastrele foarte dragalase cu voi !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Te inteleg perfect, pt ca si eu aveam probleme cu programul inainte. Adica la 18 pica de somn si eu nu mai aveam timp nici de baie, nici de ultima masa. Eu am ajuns la concluzia ca programul lor de somn depinde strict de mese. Asa ca eu am incercat sa ii "lungesc" ziua dandu-i laptele (ultima masa) cat mai tarziu. Si am ajuns la programul asta (ca sa iti faci o idee):
5.00 lapte (nu stiu cum sa fac sa se tezeasca mai tarziu..........)
9.00 fructe cu cereale
13.00 piure de legume cu carnita/galbenus
16.00 iaurt cu cereale
20.00 lapte
La 20.30 adoarme. Eu ma descurc f bine cu programul asta, doar ca as prefera sa se trezeasca la 6.

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

lucians, fetitza ta deja merge in picioruse? este o dulceatza de fata!

pt ca noi plecam la valcea maine,

Darius va ureaza LA MULTI ANI DE 8 MARTIE voua mamici dar si piersicutzelor voastre!

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput