PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 22
doniro spune:
quote:
Originally posted by adas
buna dimineata
doniro nu trebuie sa-ti faci probleme cu indemnizatia. concediul de ingrijire (cic) se considera stagiu de cotizare (adica e acelasi lucru ca si cand ai fi la servici). totul este sa ai continuitate in cotizare, adica sa te intorci la servici imediat ce termini cic sau chiar inainte, sa nu ai zile pauza. poti sa stai si 1 luna doar, daca atat iti trebuie pana sa nasti. sper ca ti-am explicat bine. asa ca spor la bb 2
sabana am vazut ca si tu ii dai nan2. dar cand schimbam pe alt tip de nan? ca am vazut ca pe nan2 scrie ca e pt 6-7 luni. iar urmatorul e nan junior de la 1 an... sau n-am inteles eu bine...
_
ada mamica destefi (08.07.2006)
Super! Acum chiar stau linistita. Adica nu stau linistita, ci ma apuc de treaba. Hi hi hi. Multumesc mult!
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
quote:
Originally posted by mihatocae
Salutare, mamici...
Ca de obicei, intru si eu pe fuga...sa va zic ca ne-a iesit si noua al 2-lea dintisor la 7 luni si jumatate.
Despre Topfer, noi papam din luna a 4-a si suntem fff multumiti de el. E si gustos, nu a avut colici de la el, ii place inca f. mult si nu l-a facut un copil "pufos". E chiar atletic. Iar dr. de familie mi-a zis ca are 4 copii pe Topfer si toti 4 au fost fff sanatosi, nu au fost raciti deloc anul asta sau cu mucisori sau alte probleme. Si e a crede ca are ceva chestii in compozitie care cresc imuitatea copiilor. Si cereale papam tot de la topfer si sunt bune. Si abia asteptam sa facem 8 luni sa trecem pe Topfer 3. Eu il recomand.
Pupici la mamici si bebiciMihaela, mama luiLuca
www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
6luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
Si eu sunt fan Topfer pentru ca Daria in prima luna varsa tot laptele pe care i-l dadeam (Milumil, Humana, Bebelac, chiar si san) si cum am trecut pe Topfer, a inceput sa ia in greutate super bine si nu a avut colici, i-a mers super cu el.
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
mirela0521 spune:
si noi tot lapte topfer folosim inca din prima luna, iar acum la 6luni jumatate are 9 kg. colici nu prea a facut. oricum la 2 luni nu ami avea absolut nimic. inca nu folosim cereale pt ca dr a zis ca nu e nevoie la cat de dezvoltat este el.
am si eu o intrebare: la cate luni este bine sa pui copilul sa stea in picioare? sa paseasca sau sa tzopaie? el deocamdata abia a invatat mersul de-a busilea cu spatele. in fata nu prea stie sa mearga. nici in fund nu sta f bine singur, nespreijinit. decat cateva secunde si apoi se apleaca spre picioare sau cade in lateral. avem patut din acela de fash stil tarc si se ridica de patut cu mainile destul de sus, cat sa ne vada de de-asupra. in cadita sta f bine singur in fundulet tinandu-se de laterale cu manutele....
poze
Muuh spune:
mirela eu stiu ca nu trebuie sa ii punem in picioare. Mie pediatra si ortopedul la care am fost au zis clar sa nu il fortez. Daca si cand se ridica el in picioare bine daca nu sa il las in pace si in nici un caz sa nu incerc eu sa il pun sa paseasca.
Tweety ce mai faceti?
Consi ma prind imediat cand lipsesti o zi. Sunteti ok da?!!!
Miruna + Alexei (13.07.2006)
SimonaU spune:
Iube2001, uite ce mai zic eu. Mai intai incercati sa reveniti la un program si anume o ora fixa de culcare. Dupa ce ala e stabilit, daca tot vrei sa se trezeasca mai tarziu, incearca sa o culci cu pana la o jumate de ora mai devreme.
Alta varianta - s-ar putea sa se trezeasca din cauza ca atunci se lumineaza de ziua si lumina o trezeste in mod natural. Deci poti face mai intuneric in camera. Rares de exemplu de cand a fost mic tot asa face. Se trezeste dupa cum se lumineaza afara. In Ianuarie se trezea pe la 8, acuma pe la 7 cel tarziu, desi se culca la aceleasi ore.
Daca nu e nici una din astea de mai sus - probabil se trezeste la aceeasi ora ca si dupa un tipar si atunci trebuie sa spargi tiparul...O varianta este sa o trezesti tu cateva zile la rand cu 10, 15 minute inainte de ora ei obisnuita de trezire. Dupa zilele astea ea va "astepta" s-o trezeasca cinvea, doar ca tu nu o sa o mai trezesti si atunci va dormi mai mult.
miti2004 spune:
Iube2001 bine ai venit in club...si noi tot la 6-6:30 ne trezim dimineata
.
Treaba e ca el se culca devreme seara, pe la 7:30, maxim 8:30 in mod exceptional. L-am mai tinut si pana la 9 seara dar abia se mai tinea pe picioare saracu'.
Eu il trezesc apoi la 10:30 seara pt baita si biberonul cu lapte de seara, il creia o pauzasc bine, cateva luni de zile chiar ii dadeam cereale dupa baita, dar toate in zadar...tot matinal e 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
ralu80 spune:
se poate da ananas de la 8 luni?
Muhh aveti o minunatie de baiat, sa-l mananci nu alta. Stiu ca ai spus ca-i dai lui Alexei branza din comert. De care?
Pun si eu cateva poze, ca doar ne-am facut mai mari.
7 luni
La munte
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
lucians spune:
quote:
Originally posted by Muuh
lucians sa speram ca vine inca un baietel care sa semene si cu mama. Cand? Nu pot sa iti zic precis dar cat de curand sper sa ma apuc de asta. Stai aproape de Moghioros? Ca noi acolo ne plimbam cand este frumos si ma gandeam ca ne putem vedea.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Tot un
... baietel.Why?Iti plac mai mult sau din alte principii ti-i doresti.Stii cum e cu fetele...ai mai multe griji din toate pct de vedere.Baietii sunt baieti...Mi-ar placea sa ne-ntalnim in parc.Parca si Anasia sta prin zona.Stabilim o zi insorita si,cu cea mai mare placere,ne vom vedea
.Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
lucians spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Fetelor sa inteleg ca fata mea e cea mai sunculoasa dintre bebeii?Ca ma uitam in lista cu greutatile la 6 luni si noi avem 9,070 si cel mai mult era 7,800.
---------------------------------------
Mada siArianna Raisa (21.08.2006)
Mada,s-a facut o listutza doar cu siluetii.Nu si-au dat toti greutatea.Sunt mult mai multi peste 8000g.De ex.Philip al luiNicocred c-a avut peste 10 kg.Daria mea a avut la 6 luni,8600g.Deci,cu alte scopuri s-a facut listutza aceea.Pt a se consola mamicile mofturosilor...si de a nu mai fi asa stresate de bb lor care nu prea papa.
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
lucians spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
nicolica e frumusel rau piersicoiul tau
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Io sunt topita dupa el.M-a fermecat,ce mai...e mai mult decat frumusel.Nu vrei sa fii ginerele meu,adevarate piersicoi?
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si

stefi (08.07.2006)
Ca ma uitam in lista cu greutatile la 6 luni si noi avem 9,070 si cel mai mult era 7,800.