PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=6270re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/my_photos incearca acum !!!

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by ani_nutu

APROPOS, CA UITASEM SA INTREB...Eu m-am apucat de dieta de azi...
Cine s-a mai hot. la dieta?

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

TE ASTEPTAM aici

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPER DIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

SE VAD POZELE ? IL PUN PE BEBE LA NANI ,VERIFIC MAI TARZIU ,DOARME CAM LA FIECARE 2 ORE . DUPAMIAZA MAI PUTIN.

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sabina ok si pentru noi.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

miky25, se vad, e un scump Michael, seamana cu mami

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Mada_mxm, am si eu o intrebare, fetitza ta de ce e trecuta la siluetzi? ca mie nu mi se pare deloc slabutza la 9 kg la 6 luni!

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by Sabana

quote:
Originally posted by bulinuta27

sabana cred ca nu o sa avem tp de sauna, jacuzzi, etc din pacate daca e tp misto...mai mult pe afar o sa stam...la cheile gradistei sau prin zona aia ai incercat? daduse miti niste vile tare drgaute de acolo care arata super ca le-am vazut si live
nicolica e frumusel rau piersicoiul tau

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

nu am contract cu ei. nu mi-au raspuns la cererea mea.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Sabana dar de ce trebuie sa ai contract ? suni si rezervi pt nr de camere dorit, sunt f draguti in ambele locuri ( alea de care ti-am zis ). Poti face rezervare si la restaurant, unde pt pranz va recomand cheile gradistei. Tot la cheile gradistei au si piscina, sala de biliard. Cel putin la piscina au dreptul numai cei cazati, stiu sigur asta.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 25miky

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=6270re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/my_photos incearca acum !!!

miky

mama ce baiat mare ne-am facut, avem si halatzel de baie

POZE_Alex

Mergi la inceput

BUlinutza noua ne-a iesit primul dinte sus langa cei de pe mijloc, apoi aia 2 de jos, apoi perechea celui de sus si abia acum unul din mijloc de sus.

ani_nutu ce misto e la Ranca, mai ales toamna, ai copacii aia niste culori de innebunesti

mada_mxm super ideea cu casuta, nu are importanta ca e mai mica, curtea face totul ! eu din pacate stau la etajul unei vile si privesc cu jind curtea din spatele casei la care nu am acces, doar cei de la parter ...

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

LA MULTI ANI TUTUROR PIERSICUTELOR PE CARE LE SARBATORIM AZI!

acum am venit si eu de la munca si am zis sa intru un pic, nu am reusit sa vad toate pozicile, doar ale sarillei, un martisor foarte frumos si vesel!

oona, ca sa iti raspund la intrebare: aici nu se recomanda iaurtul pana la cel putin noua luni, cica provoaca alergii, cam asa ceva, acum nu stiu cat e de adevarat, eu sa stii ca nu m-am grabit nici cu difersificarea, am luat-o domol tare, dar din ce i-am dat pana acum nu a refuzat nimic!

POZELE NOASTRE

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput