PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sabana cred ca nu o sa avem tp de sauna, jacuzzi, etc din pacate daca e tp misto...mai mult pe afar o sa stam...la cheile gradistei sau prin zona aia ai incercat? daduse miti niste vile tare drgaute de acolo care arata super ca le-am vazut si live
nicolica e frumusel rau piersicoiul tau

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

nicolica...ce piersicoi vesel aveti!!! il pupam de 1000 de ori...si s-o tineti tot asa...
Si noi am inceput sa radem in hohote dar nu asa mult ca voi...mai ales cand se joaca tati cu Mihaita.

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

APROPOS, CA UITASEM SA INTREB...Eu m-am apucat de dieta de azi...
Cine s-a mai hot. la dieta?

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by bulinuta27

sabana cred ca nu o sa avem tp de sauna, jacuzzi, etc din pacate daca e tp misto...mai mult pe afar o sa stam...la cheile gradistei sau prin zona aia ai incercat? daduse miti niste vile tare drgaute de acolo care arata super ca le-am vazut si live

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

nu am contract cu ei. nu mi-au raspuns la cererea mea.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

quote:
Originally posted by SimonaU

Buna dimineata!

Si eu am un puzzle din ala ca al Stefaniei inca de acum 5 ani. E foarte practic doar ca acum nu prea pot sa il folosesc la Mara deoarece vrea Rares sa se joace cu el

Iube2001, cum doarme Daria acuma? Ati reusit ceva?

de Rares (07.12.2001) si Mara (24.07.2006)

Simona nu am reusit mai nimica.....cred ca prima zi am reusit sa o culc la ora 9.Urmatoarele zile degeaba ma incercat sa o culc mai repede ca nu mi-a iesit figura.O puneam in pat la nani.......si o gaseam in picioare in patutz.........cre ca am pus-o si de 10 ori pana am reusit sa o culc-adormea in cele din urma pe la 9 juma 10 fara un sfert. Dimineata tot asa se scoala 6 juma -7.
Nani la 6 nu mai vrea.In schimb parca a inceput sa doarma mai mult la amiaza cam 1 ora jumate pana la 2 ore cateodata.
Alaltaieri a adormit in masina la 7 jumate si a dormit cam 20 de min...si s-a culcat la 22.30!!!!! Dimineatza ne-a dat trezirea la 6 jumate punct:(!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

quote:
Originally posted by Sabana

quote:
Originally posted by bulinuta27

Poze

nu am contract cu ei. nu mi-au raspuns la cererea mea.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

oki...e bine si la wolf...neseriosi oamenii astia...dar e drept ca au tot timpul ocupat si probabil ca de aia nu se mai 'obosesc' sa raspunda

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

Miruna, tare dragalas Alexei. Seamana cu tati super tare. Bravo ca te gandesti la bebe 2. Mie ca si Sabanei mi-a cam pierit cheful. Poate si pentru ca eu nu am nici un ajutor si sunt 24 sin 24 de ore cu Alexia. Bine ma mai ajuta sotul...dar imi lipseste o bunica ceva tare mult.
Sabana, si eu o las pe jos ca nu am incotro. In pat nu o mai pot tine ca in 2 min e la margine. In tarc sta jum de ora in picioare dupa care nu mai este bun, Jos ii place...Ieri am camuflat bine si am mers sa mananc in bucatarie..si ce credeti cand ma uit..Alexia ajunsese in bucatarie si i se parea tare interesanta gresia. Vroia sa o guste. Pe gresie nu pot sa o las ca mi-e frica sa nu se loveasca. Devine din ce in ce mai greu!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

ce tare e! mi-o si imaginez cum a aparut in bucatarie

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

fetelor ,va rog spuneti daca au aparut pozele ,eu tot timpul am probleme cu ele ,bebe Michael a crescut .http://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=/6270re2

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

25miky, nu se vad pozele, cred ca nu sunt publice;
nicolica, ce baietel frumos aveti!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Bulinuta, ani_nutu, anasia multumim de aprecieri . Pai lasand modestia dupa usa , cu asa "parinti" nu putea sa iasa decat un copilas frumos

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput