PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

8 lunisoare

Bogdan Andrei, baietelul lui Madacristina

7 lunisoare

Amalia Cristina, fetita lui Anagia

Ianis Vladut, baietelul lui yanis

Maria, fetita lui Ancutex

Alexia Maria, fetita lui Adina Nicole

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata!

Draga lucians, o punem deja de-o nunta...ca si piersicuta ta e o splendoare de fetita . Am vazut mai devreme pozele, felicitari ca sta asa singura in cadita ... si m-au amuzat comentariile

La multe lunite vesele si sanatoase urez sarbatoritilor zilei.

leistra multumim de aprecieri .

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ralu multumesc. Branza ii dau de care gasesc doar sa nu aiba smantana in compozitie. Cel mai des i-am dat dietetica de la PRodlacta dar si Mili.
lucians imi plac si fetitele la fel de mult dar deocamdata sa le vad la altii. Nu imi doresc sa am pereche (baietel si fetita) de aia acum zic ca si urmatorul sa fie baiat. Am zis intotdeauna ca daca fac o fata si un baiat atunci mai fac un copil numai sa nu am pereche. Dar eu totusi sper ca pana la urma o sa am trei copii dar toti trei baieti.In fine sanatosi sa fie oricati vor fi ca altceva nu conteaza.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Mada
io am propus fetelor, acum ceva timp, sa extindem lista si sa modificam titlul, numai ca nu a impartasit nimeni ideea. Tu ai fost bestiala!

Dati-mi si mie idei in leg. cu lucrurile pe care ar trebui sa le iau in avion pt ambii copii! Zborul dureaza cam 2 ore.
Cred ca pt Alexia trebuie sa iau neaparat o suzeta si cateva jucarii, iar pt Vladut jucarii. In conditiile in care Vlad nu mesteca guma, nu stiu cum l-as putea ajuta pt a suporta mai bine diferentele de presiune...Exprimarea lasa de dorit(scuze!), dar sper ca intelegeti ce vreau sa zic!
Pupici voinici!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

marttaincearca sa le dai de baut ceva copiilor(de ex. biberon), in timpul decolarii si aterizarii. Astfel nu vor simti foarte accentuat diferenta de presiune

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Hello fetele!
Patricia mea a racit...din nou ,de fapt nici nu ii trecuse prima raceala ca a luat David alta si la cat o pupaceste bineinteles ca au inceput din nou mucii.
Vad ca si tuseste,acum doarme si o aud prin monitor cum tuseste,saracuta.Sper sa ii treaca repede si sa nu mai ia alta

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Nicolica:

Mamaluidavid: tinem pumnii sa se insanatoseasca Patricia si David cat mai repede!
Patricia parca ar fi o papusica. E frumoasa foc. Nici David nu se lasa mai prejos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

martta o jucarie nou nouta pentru Vlad si un suc cu pai in loc de guma de mestecat.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

martta, si eu tot de baut stiam la aterizare si decolare....nici Mara mea nu manca guma la 2 ani si am rezolvat-o cu apa

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata!
Sunt super happy pt ca Osama e baiat mare. De 3 nopti se culca la 22.00 si se trezeste la 7.00 dim. Se tot intoarce in somn, dar e bine ca nu se mai trezeste. Deci fetelor sperati, o sa vina si ziua voastra.
Inca asteptam dintii de sus care se incapatineaza sa iasa.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput