PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Multumesc Doniro.
Multumim Dariana pt felicitari. La noi nu a iesit tot. Mai asteptam. Oare sa il trec in listuta?

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

doniro, parca tu ai spus ca ai cumparat tarcul de pe trei ursuleti. Poti sa-mi spui ce dimensiuni are, ca pe site nu scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

leistra, super poza cu covorasul dar si mai misto e gardutul ala din jur? A vazut cineva si in Ro? Mie asa ceva mi-ar trebui ca a mea mandra nu pot sa o las pe jos ca in 2 ssecunde se izbeste de toate colturile de dulap, ajunge la calorifer, trage de sertar, isi baga capusorul peste tot. Of...tare mai e sotioasa....si stiti ce face cand e pe jos si nu are de ce se tine sa stea in picioare sta in genunchi...sa fie ea la verticala numaidecat.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

uite aici: ( sterge spatiul dintre shop si mania )
http://www.shop mania.ro/magazin~online-mobilier-si-accesorii-mobilier-copii~produs-gardut-tarc-pentru-locul-de-joaca~p-218528.html

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

9 lunisoare

Marc Adrian, baietelul lui Mikiion

8 lunisoare

Maya Alexandra, fetita lui Pumpkin

David Andrei, baietelul lui Cosmmyr

Maria Ioana, fetita lui July25

7 lunisoare

Ariana-Irina, fetita lui Andreea25

Timeea Elena, fetita lui Ramoon

Vladut, baietelul lui ionelalit

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

maryion, multumim mult!
fetelor am o intrebare: voi ce lapte mai dati la bbi?k eu ii dau NAN 2 si cred k nu-i mai place k nu prea mai papa . L-am trimis pe sot acum sa ia Topfer (desi am auzit de copii care fac colici de la el) sa vad daca gaseste, daca nu i-am zis sa ia humana 2, sper k fac bine. si trecerea de la un lapte la altul cum se face?

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI

Marc Adrian
David Andrei
Maya Alexandra
Maria Ioana
Ariana-Irina
Timeea Elena
Vladut

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by bibi

quote:
Pai daca eu ma intorc la munca atunci cand Daria face 2 ani si raman insarcinata imediat dupa, sa zicem, asta inseamna ca ma mai pot duce la munca 7 luni, cam asa. Si inteleg ca trebuie sa cotizez un an... Ufff nu mai inteleg nimic dar la ora asta cred ca sunt si fff grea de cap.

Nu trebuie sa ,mai faci nimic pentru ca cei 2 ani in care\stai casa cu copilul se considera\stagiu de cotizare.

Bibi,David (08.07.2003) si Ianis(14.08.2006)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID

Asta ar fi minunat. Chiar o sa sun la Ministerul Muncii sa intreb. Mersi de raspuns.

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ancutex

doniro, parca tu ai spus ca ai cumparat tarcul de pe trei ursuleti. Poti sa-mi spui ce dimensiuni are, ca pe site nu scrie.

Ancutex & bebe Maria (6 aug)
http://new.photos.yahoo.com/teeeeeeeeo/albums/

Nu, nu am cumparat tarcul de pe trei ursuleti. Doar am vazut acolo unul asemanator cu cel care v-a placut voua. Eu am de la Cam, modelul America si se gaseste cam pe toate site-urile cu produse pt bebi.

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramoon

maryion, multumim mult!
fetelor am o intrebare: voi ce lapte mai dati la bbi?k eu ii dau NAN 2 si cred k nu-i mai place k nu prea mai papa . L-am trimis pe sot acum sa ia Topfer (desi am auzit de copii care fac colici de la el) sa vad daca gaseste, daca nu i-am zis sa ia humana 2, sper k fac bine. si trecerea de la un lapte la altul cum se face?

Ramona si Timeea (04.08)

Ii dai din laptele nou in prima zi 30ml (completare la cel vechi), apoi cresti in fiecare zi cu 30ml pana il inlocuiesti detot pe cel vechi. De ex daca bb tau papa 210ml la o masa, ii dai din cel vechi 180ml si 30 din cel nou, a doua zi 150 vechi si 60 din cel nou si tot asa. Dar nu te complici sa faci laptele separat. Doar praful il amesteci. Daca m-am exprimat aiurea, sa imi ceri lamuriri, ca nu stiu daca am fost coerenta.

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingereasa spune:

quote:
Originally posted by Ramoon

maryion, multumim mult!

Ramona si Timeea (04.08)

Ramoon,

Si eu am schimbat laptele ca nu mai vroia Humana....L-am trecut pe Milumil care este mai dulce. Humana este cel mai fad, Nan este neutru iar Milumil este cel mai dulce....Nu stiu daca eu o idee buna sa treci de la un lapte neutru la unul fad...Despre Topfer nu stiu, il cunosc prea putin.
Oricum, cand vei schimba, incepi cu 50% laptele actual + 50% cel nou in prim azi: a doua zi 75% nou + 25% cel vechi si in a III a zi ii dai numai cel nou.
Bafta!

Mergi la inceput