PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sabina si eu vin 100%. Eu sunt pentru Bran.
anasia am vazut carut sport in Cora de la Primii Pasi cu 150 RON. Arata foarte bine, avea chiar si cos de cumparaturi si parea solid dar totusi usor.
Babee sanatate multa Rebeccai. Te-ai gandit sa incerci si ceva tratamente homeopate? Nu zic eu ca fac minuni dar mai intaresc si ele sistemul imunitar.
doniro da le dam.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by doniro

Noi ne-am hotarat! Il vrem pe bebe2. De luna viitoare nu mai iau pilule, ne protejam 3 luni si dupa aceea, de prin iulie ne punem pe treaba. Problema e cu serviciul. Nu vreau sa fiu off-topic, dar stie cineva ce zice legea in cazul in care nu nasc pana face Daria 2 ani? Stiu ca daca nasc pana face ea 2 ani, pot ramane acasa in continuare dupa al 2-lea bb; dar daca nu raman in "timp util"? Oare cat sunt nevoita sa lucrez ca sa beneficiez de indemnizatie si dupa bb2?

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Bravo Doniro.
Succes!
Stiam ca daca faci bb 2 in acesti 2 ani beneficiezi mai departe de concediu. Daca depasesti cred ca trebuie sa muncesti 1 an.
Deci apuca-te repede!
Vezi pe B1TV miercurea la ora 11 vine o doamna ministru secretar de stat si poti pune intrebari in direct. Chiar saptamana asta a intrebat o mamica.
Si eu eram interesata, dar cand vad ca nu imi ajung cele 8 mil lei parca ma las pagubasa.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by maryion

quote:
Originally posted by doniro

Noi ne-am hotarat! Il vrem pe bebe2. De luna viitoare nu mai iau pilule, ne protejam 3 luni si dupa aceea, de prin iulie ne punem pe treaba. Problema e cu serviciul. Nu vreau sa fiu off-topic, dar stie cineva ce zice legea in cazul in care nu nasc pana face Daria 2 ani? Stiu ca daca nasc pana face ea 2 ani, pot ramane acasa in continuare dupa al 2-lea bb; dar daca nu raman in "timp util"? Oare cat sunt nevoita sa lucrez ca sa beneficiez de indemnizatie si dupa bb2?

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Bravo Doniro.
Succes!
Stiam ca daca faci bb 2 in acesti 2 ani beneficiezi mai departe de concediu. Daca depasesti cred ca trebuie sa muncesti 1 an.
Deci apuca-te repede!
Vezi pe B1TV miercurea la ora 11 vine o doamna ministru secretar de stat si poti pune intrebari in direct. Chiar saptamana asta a intrebat o mamica.
Si eu eram interesata, dar cand vad ca nu imi ajung cele 8 mil lei parca ma las pagubasa.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Da, e f adevarat ce spui ref amarata de indemnizatie... Mai ales ca daca m-as intoarce la munca mai devreme, as avea multe avantaje (bani in plus, o zi libera pe sapt), iar programul meu oricum era de 6 ore/zi. Sa vedem cine sta cu Daria... Mersi de raspuns!

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Doniro, apropo ce pilule iei? Bineinteles, daca imi poti spune.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Muuh multumesc de sfaturi, am incercat deja si vad ca nu prea am rezultate.Perseverez, poate poate.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryion

Doniro, apropo ce pilule iei? Bineinteles, daca imi poti spune.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Sigur ca pot. Mycrogynon, parca asa se scrie. Am luat ani buni si a fost ok.

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

doniro, daca depasesti nu e nici o probl, pt ca in timpul sarcinii te intorci la sv (lunile alea care depasesc cic) pana intrii in prenatal.
maryion, felicitari pt bintzisor, le-au iesit la amandoi dariuseii in acelasi timp!

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dariana

doniro, daca depasesti nu e nici o probl, pt ca in timpul sarcinii te intorci la sv (lunile alea care depasesc cic) pana intrii in prenatal.
maryion, felicitari pt bintzisor, le-au iesit la amandoi dariuseii in acelasi timp!

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Pai daca eu ma intorc la munca atunci cand Daria face 2 ani si raman insarcinata imediat dupa, sa zicem, asta inseamna ca ma mai pot duce la munca 7 luni, cam asa. Si inteleg ca trebuie sa cotizez un an... Ufff nu mai inteleg nimic dar la ora asta cred ca sunt si fff grea de cap.

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

mamaluidavid, si pe mine ma intereseaza covorasul puzzle. E vesel si bun pt un tarc. Asta daca nu e prea complicat pt tine sa trimiti. Eventual mai incerc sa caut pe aici, poate poate. Esti o draguta, asa ca iti trimit multi .
Babee, multa sanatate Rebecai.
As vrea sa-i dau si eu galbenus de ou, ca avem aproape 7 luni. Voi dati doar oua de tara sau si din comert. Ca nu prea am de unde lua de la tara acum.
Si eu ii dau Mariucai fier (in timpul mesei de legume) si s-a cam constipat. Noi nu am avut asemenea probleme pana acum. Ce sa-i dau pt asta? Ii dau fructe, dar tot se chinuie mititica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
Pai daca eu ma intorc la munca atunci cand Daria face 2 ani si raman insarcinata imediat dupa, sa zicem, asta inseamna ca ma mai pot duce la munca 7 luni, cam asa. Si inteleg ca trebuie sa cotizez un an... Ufff nu mai inteleg nimic dar la ora asta cred ca sunt si fff grea de cap.

Nu trebuie sa ,mai faci nimic pentru ca cei 2 ani in care\stai casa cu copilul se considera\stagiu de cotizare.

Mergi la inceput