Colectia de toamna-iarna 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 29
Hildegard spune:
miha, bine ca e bine....deci asa e cu bubitele. E ok daca asa a zis dr.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
Hildegard spune:
voi ce paturi aveti? incap copii in ele? ca steff daca vrea sa se intoarca n-are loc....si se ridica in fund. mi-ar trebui ce va patut care sa fi mai lat.
votatine aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">dintii astia"
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
Madutza10 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri ,..eu ii pusesem decit o picatura in fiecare nara dar inteleg ca-i puntin ,am sa-i mai pun ,sper sa treaca mucii astia odata ,..nici nu putem iesi afara si e asa de frumos ,offf!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
lavi02 spune:
Intalnire la Baby expo - eu as vrea sa ne intalnim, dar la Baby expo e mai greu, fiecare se uita dupa ce il intereseaza; eu una vreau sa merg singura, fara copii, n-are niciun sens sa-i bag in inghesuiala care o sa fie acolo.
mandy 
tania nici Nataliei nu i-a placut Milupa antidiareic in schimb i-a placut Nan fara lactoza.
Multa sanatate Stefanelului, lui Orlando, dl titi si lui Stefan cu decalotarea.
Madutza10 spune:
Pot scoate piticania afara daca-i racita??Sau se agraveaza ,ce ziceti?
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
lavi02 spune:
Dupa pediatra mea, daca e racit dar n-are febra si are stare generala buna si vremea e buna, poti sa-l scoti.
maria_alexia spune:
Madutza, daca n-are febra si sunt doar muculeti, pe vremea asta frumoasa eu l-as scoate.
In general in situatii dintr-astea incerc sa ma pun in pielea lui: cum mi-ar fi daca as avea simptomele lui si as iesi putin? De multe ori o iesire te mai invioreaza, mai ales la sfarsitul bolii parca o face sa treaca mai repede...
Evalueaza oricum situatia, daca e soare, cald, nu bate vantul, rau n-are ce sa-i faca putin aer.
Lavi, gata serviciul azi? Fain ca mai reusesti sa intri cate putin si pe-aici
.
Acum parca vad ca iar dispare toata lumea pe-afara si deseara, cand nu pot eu intra, umpleti pagini intregi...
Noi inca suntem la 2 reprize de somn pe zi, una pe la 11-12.30 si alta de la 17-17.30 pana spre 18.30... O tura il scoate bunicul inainte de pranz, iar cand ies si eu, pe la 15, majoritatea copiilor dorm, tot singurei suntem la plimbare.
lavi02 spune:
Maria, gata pe naiba, tre' sa ma pregatesc pt laboratoarele de maine
. Dar n-am nici un cheeef, de-aia-s pe aici.
Noki_Lara spune:
Gata sesiunea de plimbare tura 1. ca de obicei am plecat cu super nervi din parc ca Titi are o obsesie pentru zonele verzi care din pacate la mine in parc sunt interzise copiiilor! Dar au voie nenorocitii de caini sa se kka in ele! 

Lucru pe care nenorocitii de gardieni il ignora, in schimb Doamne fereste sa te prinda ca ai dat rumul la copii pe iarba...
Asa ca ma lupt de zor cu sarah sa-i explic ca acolo nu are voie si dupa n luaturi de acolo, cad incepe tavalelile pe jos musai trebuie sa dispar dn zona...

Hildegard + Vecina Mitzi- ce baietei galanti ca mi-au votat piticania!

Lavi- io zic sa le trantesti din prima o lucrare!

Si io incep de vineri scoala. dar cam cu stangul ca vine fix atuncea socru-miu si nu stiu cum sa ma impart sa stau si cu el si sa merg si la scoala...
Cred ca o trimit pe Titi sa-mi ia cursurile...
Maria- mai sunt bebelaci de-astia bi-somnici - maaama, ce cuvant am produs!
Ce-are? daca lui ii prieste...Zi Doamne ajuta si bucura-te de timpul liber!![]()
Vecina Mihaela- dupa cum vezi azi a fost a doua zi in care Adila iesit cu Sarah in parc la reeducare...

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!
Everything matures...eventually!